Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Там уже іде не хто першим сів, а першим до машини добрався)
І вже ні про які коди мови взагалі немає
Про шо ви говорите?
Я поки не діждалася свого коду, то ніхто з таксистів і не пустив не по моему коду!
Про шо ви говорите?
Я поки не діждалася свого коду, то ніхто з таксистів і не пустив не по моему коду!
Я теж так раніше робила, а зараз потрібно сідати у машину, а вже потім говорити код, бо так прийдеться довгенько чекати
А таксисти кажись теж ціни підняли, порівняно з рівненськими, то таке враження що Рівне якихось забитий райцентр протяжністю пару км. Ціни хоч і піднялись, але сервіс так і залишився таким же :( ........ їдуть теж довгенько
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Про шо ви говорите?
Я поки не діждалася свого коду, то ніхто з таксистів і не пустив не по моему коду!Я теж так раніше робила, а зараз потрібно сідати у машину, а вже потім говорити код, бо так прийдеться довгенько чекати
От так - приїхали... То виходить я можу так і не дочекатися свого таксі, бо хтось сідає в машину,а потім каже код? Це вже навіть не ментальність, це безпардонність якась. Люди, може навчимося поважати інших?
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…