Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

063 vs 061

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Там уже іде не хто першим сів, а першим до машини добрався)
І вже ні про які коди мови взагалі немає

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

Про шо ви говорите?
Я поки не діждалася свого коду, то ніхто з таксистів і не пустив не по моему коду!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

katuxa - 14 Грудень 2007 12:30

Про шо ви говорите?
Я поки не діждалася свого коду, то ніхто з таксистів і не пустив не по моему коду!

Я теж так раніше робила, а зараз потрібно сідати у машину, а вже потім говорити код, бо так прийдеться довгенько чекати

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

А таксисти кажись теж ціни підняли, порівняно з рівненськими, то таке враження що Рівне якихось забитий райцентр протяжністю пару км. Ціни хоч і піднялись, але сервіс так і залишився таким же :( ........ їдуть теж довгенько

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 123

Зареєстрований 2007-12-18

ПП

Black Heart - 14 Грудень 2007 12:49
katuxa - 14 Грудень 2007 12:30

Про шо ви говорите?

Я теж так раніше робила, а зараз потрібно сідати у машину, а вже потім говорити код, бо так прийдеться довгенько чекати

От так - приїхали... То виходить я можу так і не дочекатися свого таксі, бо хтось сідає в машину,а потім каже код? Це вже навіть не ментальність, це безпардонність якась. Люди, може навчимося поважати інших?

Підпис

and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…