Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Будемо надіятись що щось хорше вилізе....
Знаю двох з групи. Вроді нормальні пацики..., але не настільки нормальні шо б досягти чогось в РЕП культурі, імхо. Кому потрібний їхній альбом, звертайтесь;) За пиво запишу.... ![]()
Знаю двох з групи. Вроді нормальні пацики..., але не настільки нормальні шо б досягти чогось в РЕП культурі, імхо. Кому потрібний їхній альбом, звертайтесь;) За пиво запишу....
а альбом як, хоч нормальний, є що послухати?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Знаю двох з групи. Вроді нормальні пацики..., але не настільки нормальні шо б досягти чогось в РЕП культурі, імхо. Кому потрібний їхній альбом, звертайтесь;) За пиво запишу....
Я не прихильник репу. Тому оцінити важко. Чесно кажучи не слухав:)
Я не прихильник репу. Тому оцінити важко. Чесно кажучи не слухав:)
нада буде якось взяти, послухати/зацінити
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Вроді вони мали в Сарнах виступати на День молоді? Хтось чув, бачив? ЯК???
Принаймні хлопці хоч стараються! Зважаючи на той шлях що вони вже пройшли - може щось і вийде.
Та хоч і ненавиджу реп, але їм бажаю удачі.
немногие осмелятся делать то что называется неформатом по той простой причине что небудет поддержки от гопников, но ето их творчество ето их карма, они жывут етим ну и что тут ещё добавить только удачи и терпения
Жодної пісні їх репертуару не чув. Про них теж нічого не чути. Де вони?
Валик ну есть определёные фесты где они тусят какговорится чюствуют себя в своем болоте им клёво иль незнаю как там им хз а чтоб чтото смутить типа сингла иль альбома нужно туева хучя денег, их когдато доводилось мне слышать в империи покойной (память ей пухом)щяс тож чтото неслышал дай немоё ето
ps.кстати как футболочьку то заказать закажыте плиз я оплачю
Відповідна тема про футболку є на форумі
у мене є їхній альбомчік, незнаю чи весь, у мене тільки 14 пісень.... якщо комусь цікаво то постараюсь залити
Я знаю що вони виступали на день міста у Володимирі-Волинськом!
Всім Привіт! я Lil NUF - Учасник КЛАН КАДА. Прикольно прочитати на форумі відгуки про нас. Що нового у нас - Наш трек “Діти країни”, потрапив на перший всеукраїнський хіп-хоп збірку “УКРАЇНСЬКИМИ СЛОВАМИ” де ми представили специфічний сарненський реп, на рівні з будь-якими реп гуртами нашої УКРАЇНИ. також ми засвітились з цим же треком на двох мр3 збірках реп та R&B;. Музику нам пише EL MARIACHE из клану в рівненській області ми входимо в пятірку найкращих реп гуртів. Також предтавели сарни на одному из найкращих реп фестивалів України що проходить в полтаві вже в трете.
ЯКЩО ВИ НЕ СЛУХАЛИ НАШИХ ТРЕКІВ - ДІТИ КРАЇНИ та САМЕ ТАК- МІЙ ТОБІ ФАК. То ви реально не знаєте про що, тут пишете!!!
Будь бдительным!
Нуф так виложи свою творчість - ми послухаем тут нетямущі!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
ЯКЩО ВИ НЕ СЛУХАЛИ НАШИХ ТРЕКІВ - ДІТИ КРАЇНИ та САМЕ ТАК- МІЙ ТОБІ ФАК. То ви реально не знаєте про що, тут пишете!!!
а де знайти???