Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
_Хто-небудь качає мобільний інтернет? Щось викачується? Який оператор краще? Це вигідно?
_Хто-небудь качає мобільний інтернет? Щось викачується? Який оператор краще? Це вигідно?
Здається зараз там у ЮМС/Джинс непогані тарифи і швидкість.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Здається зараз там у ЮМС/Джинс непогані тарифи і швидкість.
_Чув у ЮМС є тариф при якому платиш 5 грн за добу незалежно чи ти працював цілу добу, чи одну хвилину
Гіпернет називається. До 15.02.2007.PoP абоненти можуть активировать послугу, позвонивши по номеру 111, магазині UMC або через USSD-запит: *110*341*Пароль#
· Абоненти Sim-Sim і Jeans можуть активувати послугу, отправивши SMS на номер 1040007 або отправив USSD-запит *109*217#.
· Порог для активації послуги – 5.5 грн. на рахунку абонента.
Налаштунки:
· При настройке мобильного телефона настраивается аналогично услуге «Моб. GPRS-Интернет» за исключением значения APN: hyper.net
· При налаштуванні мобільного інтернета у властивостях модема вноситься наступний рядок інніциализації модему: AT+CGDCONT=1,“IP”,“hyper.net”
· При налаштунках мобильного телефону Налаштовується аналогично послузі «Моб. GPRS-Интернет» за винятком значення APN: hyper.net
ага класна штука , але тільки до 15 лютого
Все це добре але ви про швидкість жодного слова не сказали! ИМХО воно того не варте!
Все це добре але ви про швидкість жодного слова не сказали! ИМХО воно того не варте!
ну це воно не варте в Київі, а от в такій глуші як Сарни, то може згодитись
от скільки чув то найбільш нормальна швідкисть це у ЮМС
ЗІЖ в лайфа здається акція ГІГа інтернет закінчується десь у березні, але там мережа дуже глючна
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Можливість отримати доступ до мережі Інтернет по технології GPRS/EDGE;
працює по аналогії з послугою «Мобільний GPRS-Інтернет».
Швидкість передачі даних (20-40 Кбит/сек), максимально можлива швидкість передачі данных при використанні GPRS – 107.2 Кбіт/сек, EDGE - 236 Кбіт/сек.
діалап - діалапом , а шо ви хотіли? Я от пробував супутниковий нет - о це да , 88 мб за 30 хв.
...супутниковий нет - о це да , 88 мб за 30 хв.
О, розкажи детальніше про супутниковий нет...
у мене барабала на 3 довбешки... через неї можна юзать?!
Не знаю який там у umc моб. нет, а от лайф то сила, особливо якщо працюэш iз труби. Можна замовляти 100 або 350 МБ. Менi покищо вистачаэ 100. Але ресурс треба використати протягом мiсяця бо залишки згорають!!!???? Щодо швидкостi, то закачка проходить при 6 kb/s.
Прокинувася - гіганет працює з жовтня 2006 року - хто хотів той його юзав ще коли за гіг можна було давати 35 грн в місяць
може хто не знав?!!!! а що було 35 то вже не буде! ![]()
Детальніше читайте в обговорені теми:
Нарешті life:) в Сарнах
У МТС з”явилась нова послуга ГіперАктив - безлім інтернет протягом місяця за 100 грн.
протягом місяця - мається на увазі календарного місяця, а не залежно від того коли піключився.
Кого цікавить читаєм ТУТИКА
у мене закачка на швидкості біля 9 кілобіт, уже юзаю ![]()
Я зараз інтернетом від Білайн користуюсь (1коп. за 1 Мб, з 24:00 до 8:00 + добова плата за послугу 70 коп.).
Раніше кожен місяць гігу на Лайфі замовляв, але його вистачало лише на тиждень.
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!