Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Вернути деякі старі шаблони чи хватить цього?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
_Нехай трохи побуде - побачимо. Але трохи незручно, що теми із старими відповідями зображені зеленим кольором,а теми із новими - темно-зеленим. Різниця не дуже помітна, і перша сторінка форуму здається ніби вся у нових повідомленнях.
_А на сторінці відновлення пароля є граматична помилка. Не пам’ятаю яка...
_Нехай трохи побуде - побачимо. Але трохи незручно, що теми із старими відповідями зображені зеленим кольором,а теми із новими - темно-зеленим. Різниця не дуже помітна, і перша сторінка форуму здається ніби вся у нових повідомленнях.
_А на сторінці відновлення пароля є граматична помилка. Не пам’ятаю яка...
трошкі змінив картинку із новими повідомленнями
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
_Дуже добре! Я відразу помітив
повернув старий шаблон і оставив для вибору новий...вибрати можна внизу
Да не привичний такий дизайн - дуже світлий як на мене!
ще було б прикольно зробити лайтверсію - шоб трафу менше хавало!
Так просто відключи показ малюнків і буде тобі лайт версія ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Да не привичний такий дизайн - дуже світлий як на мене!
ще було б прикольно зробити лайтверсію - шоб трафу менше хавало!
У нас є поки дві теми на вибір(вибираються знизу), і думаю друга тема Default дуже легка, при цій темі якщо не рахувати аватарів, то форум грузиться дуже бистро. Весь контент видається в заархівованому вигляді (при тій темі сторінки від 8-12кб).
Як варіант можеш ще відключити показ аватарів, робиться в панелі користувача - http://forum.sarny.info/member/edit_preferences/