Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Я неможу зрозуміти яка різниця хто як пише???Yaksho ya pushy angl. ce sh4o shos minyae,4i kogos ce rozdrajae???Yaksho pusatu UKr. bykvamu to ce zayme dyje bagato chasy!!!Proshu neobijatsya!!!
?? ????? ?? ????????? ? ?? ????????? ?? ????? ???? ???
мані наприклад пох я і сам так інколи пишу !!!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Kravchya spasiba sho podderjav moje tobi kolus pivo postavlyu
!!!
?? ????? ?? ????????? ? ?? ????????? ?? ????? ???? ???
А можна я полатині писати буду - мені прикольно я тоже так деколи пишу а на вас я л..в б..т бо як схочете то перекладете і мозгі свої напряжете. Да і ще на порядочних форумах за таке написання банять.................
[ Редаговано: 09 Січень 2007 18:06 by KIRIV ]Da ,nemae nijakoi riznuci hto jak puwe,aa golovne te wob cuh slovah byv smusl.
Krav4a,tebe wos sogodi ne bylo vudno v centri,nevge tu sogodni des sam zalipuvsja????? ![]()
Я неможу зрозуміти яка різниця хто як пише???Yaksho ya pushy angl. ce sh4o shos minyae,4i kogos ce rozdrajae???Yaksho pusatu UKr. bykvamu to ce zayme dyje bagato chasy!!!Proshu neobijatsya!!!
Ну якщо так зручно, то пиши.....мені наприклад зручно на укр. друкувати, і я навіть лінуюсь переключити розкладку шоб надрукувати якесь англ. слово
тож його пишу на укр.
[quote author=“Hard”]
........... Да і ще на порядочних форумах за таке написання банять.................
просто якщо у них в онлайні по декілька десятків народу сидить, то можна декілька чол. і забанити а тут толку нік банити всерівно інший буде, а айпі я не забаню бо і інші сарненські користувачі не зможуть зайти. Короч ми ще нікого не банили і поки не собираємось.
[ Редаговано: 10 Січень 2007 05:26 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ну якщо так зручно, то пиши.....мені наприклад зручно на укр. друкувати, і я навіть лінуюсь переключити розкладку шоб надрукувати якесь англ. слово
тож його пишу на укр.
[quote author=“Hard”]
........... Да і ще на порядочних форумах за таке написання банять.................
просто якщо у них в онлайні по декілька десятків народу сидить, то можна декілька чол. і забанити а тут толку нік банити всерівно інший буде, а айпі я не забаню бо і інші сарненські користувачі не зможуть зайти. Короч ми ще нікого не банили і поки не собираємось.
. . . .. отожбо !!! потрібно поважати своїх підлеглих )))
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Я проти! Напряжно читати бо в кожного свій трансліт і кожен укрїнські букви Ж Ї Щ Ш ітд пише порізному!