Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема

Шановні друзі!
Вітаємо Вас з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!!!
Нехай Новий рік подарує Вам 365 успішних днів та подій яскравих. Нехай тепло та щастя оселяться в Вашому домі протягом всього 2007 року! А радість Різдва хай наповнить серце цією Зимовою порою!
Нехай проблеми, які є в цьому році, залишаться в минулому і нехай протягом всього Нового року робота, відпочинок та сім’я будуть Вам в радість!
Не забувайте про наш форум і портал!
Чекаємо Вас з нетерпінням в новому році!
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я теж приєднуюсь,але вже не зновим роком а різдвом христовим!
і вас хлопці тією ж палкою ))))
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Всіх вітаю з НОВИМ 2007 РОКОМ!!! Максимум здоров’я, успіхів і любові у наступному році. ![]()
Всіх вітаю з НОВИМ 2007 РОКОМ!!! Максимум здоров’я, успіхів і любові у наступному році.
і тобі тьотю всього кайфового !! )))
І з наступаючим Різдвом!!!
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Вітаю Всіх !!! Прухи Вам у 2007 р. Я ВАС УСІХ ДУЖЕ ЛЮБЛЮ І ПОВАЖАЮ (дівочок люблю, хлопів поважаю) !!!
.
. . .. . . . .. . . .. . аплодисментів не потрібно )))
Новий Рік минув тож вітати не буду....З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!!
Всіх з Різдвом!!!!!
ЗІЖ хай би вже хоч той сніг випав, а то вже харить....всі свята без снігу :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Так люди!!!!! Всіх з святом, але не хочу засмучувати вас... але СВЯТА ВЖЕ СКІНЧИЛИСЯ.....
ще не всі свята закінчились (напр. ВОДОХРЕЩЕ) але от канікули то вже підходять до кінця :(
Може у когось вони до ходять до кінця, а я уже давно навчаюсь!!!