Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Хто що слухає?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Xoma - 30 Липень 2007 07:46

А мені до вподоби Brutal Death Metal, Speed,Melodic Death, Emo-Core….  аж шоб кров в жилах стигла...  Кароче МЕТАЛЮГА РУЛЬЗ ФОРЕВА!!!

Йди працювати на СЗМТК , там такий металічний звон стоїть і вдень і вночі!!!!!!!

РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 155

Зареєстрований 2007-03-01

ПП

Hard - 30 Липень 2007 08:43
Xoma - 30 Липень 2007 07:46

А мені до вподоби Brutal Death Metal, Speed,Melodic Death, Emo-Core….  аж шоб кров в жилах стигла...  Кароче МЕТАЛЮГА РУЛЬЗ ФОРЕВА!!!

Йди працювати на СЗМТК , там такий металічний звон стоїть і вдень і вночі!!!!!!!

Hard - 27 Грудень 2006 20:13

я цілий день слухаю чужу пі..ж , хоча вона мені неподобається , але мушу слухати

А ти сам де працюєш, шо цілий день слухаеш чужу пі...ж ....

Я просто написав про те шо мені подобається, я ж не гоню на реперов в цій темі, хоть мені реп не до вподоби!!!! І взагалі в кожного різні смаки, і не треба гнать пургу на тих людей, котрі слухають не таку музику як ТИ!!!!....

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 344

Зареєстрований 2007-07-01

ПП

а тут вродь реперов нема усех металюги помочили grin

та ладно чё вы соритесь то а

[ Редаговано: 30 Липень 2007 15:03 by elektro-house killer ]
Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

katuxa - 03 Липень 2007 10:46

Я на даний момент слухаю Квест -Я устал хочу любви, як це не банально, ну нехватає ....

дадададада
я теж зараз качаю сабж  wink ато вся любов по морям пороз*їжалася - самотньо мені одному  zipper

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 22

Зареєстрований 2007-07-25

ПП

Хома я бы наверно воспринял его пост в шутку, это форум, а все такие серёзные...

Підпис

http://luck-team.pp.net.ua  my team SC BW ^^

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Fanta - 31 Липень 2007 06:12
katuxa - 03 Липень 2007 10:46

Я на даний момент слухаю Квест -Я устал хочу любви, як це не банально, ну нехватає ....

дадададада
я теж зараз качаю сабж  wink ато вся любов по морям пороз*їжалася - самотньо мені одному  zipper

я думаю  “Там де мене не має” - !TAM+XC+Emotions більше підійде, а Квест уже підз***ав, да й нічього прикольного в тій пісні нема

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 155

Зареєстрований 2007-03-01

ПП

Nevil - 31 Липень 2007 16:14

Хома я бы наверно воспринял его пост в шутку, это форум, а все такие серёзные...

Да я так и принял, в шутку... Только ненавижу когда стебут чьи-то (особенно мои) музикальные вкусы. Ну нравится тебе например Сердючка слушай наздоровье сколько влезет, но при етом не мешай слушать другим то что им нравится!!!

Это мое мнение...

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 344

Зареєстрований 2007-07-01

ПП

Xoma - 01 Серпень 2007 08:38
Nevil - 31 Липень 2007 16:14

Да я так и принял, в шутку... Только ненавижу когда стебут чьи-то (особенно мои) музикальные вкусы. Ну нравится тебе например Сердючка слушай наздоровье сколько влезет, но при етом не мешай слушать другим то что им нравится!!!

Это мое мнение...

так никто вроде и немешал здесь много людей которые любят метал я его тож люблю( smile  но только в миксах)

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

РРРООООООООККККККККККК!!!!!!!!!!!

Форевер!!! vampire

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 81

Зареєстрований 2007-07-03

ПП

Українська музика!!!

нааприклад: друга ріка

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

Українська !!!0 наприклад :  ТОЛ ;  . . . .  А  УЛЮБЛЕНА ПІСНЯ ”КОЛИ ТИ ЗДОХНЕШ СКОТИНА”

[ Редаговано: 02 Серпень 2007 12:12 by LUKAVUY ]

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 130

Зареєстрований 2007-07-31

ПП

katuxa - 01 Серпень 2007 19:55

РРРООООООООККККККККККК!!!!!!!!!!!

Форевер!!! vampire

Respect!!! Rock, Punk-Rock, Heavy Metal, Metall, Hard-Rock!! Вот ето самая оху....ная музыка кто не согласен тот ЕМО!!!

Підпис

signature_image

Вот так будет с каждым  vampire forumsarny.4bb.ru

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 130

Зареєстрований 2007-07-31

ПП

elektro-house killer - 30 Липень 2007 11:01

а тут вродь реперов нема усех металюги помочили grin

та ладно чё вы соритесь то а

RESPECT Андрюха ты прав на 100% я с тобой согласен гг Реперов нет но были гг или пытались быть !!

Підпис

signature_image

Вот так будет с каждым  vampire forumsarny.4bb.ru

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Я вибачаюсь за свій жарт перед паном без аватари Хомою і хочу сказати - я не проти рока , метала та інших........
Хочу спеціально для пана Хоми ( якщо звісно його інтернет йому дозволить) викласти посилання на онлайн радіо , що видає в фір виключно рок та ще одну “альтернативну станцію”.
http://www.101.ru/?an=channel&channel;=&x=16&y=12
http://www.webantenne.com/webantenne_audioplayer3.php?id=940&audio_url=url_audio&freq_url=16 k&media_art=media
P.S. Я невинен в тому що не всі користувачі можуть зрозуміти жарти.

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 77

Зареєстрований 2006-11-01

ПП

Я теж люблю рок. Але рок- це не обов’язково - Death Metal (чомусь в усіх виникають такі асоціації). Іноді хочеться і Pink Floyd послухати, (це ж теж рок). З року люблю Iron Maiden, U2, RHCP, Korn, Rammstein, SOAD, Metallica,Nightwish, СоВ...
Іноді хочеться послухати просто гітарної музики: Joe Satriani- профі. З наших люблю БумБокс, Фліт, Карна, Тол, Чур(дуже класний етно-рок, пробуджує патріотичні почуття grin  ) Плач Єремії, Кому вниз, ВВ...
Під настрій слухаю регі, Bob Marley напр. Головне- не заганяти себе в рамки, якогось одного стилю. На жаль в більшості склався стереотип, що рок слухають хами, наркомани.....А насправді- це інтелігентна, музика, яка “бере за душу” робити її на багато важче ніж різні там хауси...(хоча проти них я нічого не маю).