Слухаю ту музику, яка мені подобається і не дуже себе обмежую якимось конкретним стилем. А подобається музика багатьох стилів, бо в кожному стилі можна знайти декілька прикольних пісень, які обовязково сподобаються.
З укр слухаю:
ОЕ, Тартак, Бумбокс, ВУЗВ, ТНМК, Флайза, Хорта, Скрябні, Друга Ріка, Моторола, ВВ та ін.
З електронної надаю перевагу стилю Breaks, хоча можу послухати і House з Drum & Bass
Інколи слухаю Lounge
Слухаю ту музику, яка мені подобається і не дуже себе обмежую якимось конкретним стилем. А подобається музика багатьох стилів, бо в кожному стилі можна знайти декілька прикольних пісень, які обовязково сподобаються.
З укр слухаю:
ОЕ, Тартак, Бумбокс, ВУЗВ, ТНМК, Флайза, Хорта, Скрябні, Друга Ріка, Моторола, ВВ та ін.
З електронної надаю перевагу стилю Breaks, хоча можу послухати і House з Drum & Bass
Інколи слухаю Lounge
. . . . . я також то слухаю бо в тебе музику переписував ))))
KAZANTIP BEST mayje yogo slyhayu ridko shos inshe!!!
На Казантіпі звичайно непогана музика, але не розумі тих хто на неї молиться, бо там просто більшість зарубіжних треків які зіграні нашими діджеями і дуже часто ці трекі не першої свіжості.
Просто ту музику яку я слухав на початку 2006 року, крутили на казантіпі в середині року.
З укр слухаю:
Інколи слухаю Lounge