Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Тема говорить сама за себе.....
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Я радіо ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Слухаю ту музику, яка мені подобається і не дуже себе обмежую якимось конкретним стилем. А подобається музика багатьох стилів, бо в кожному стилі можна знайти декілька прикольних пісень, які обовязково сподобаються.
З укр слухаю:
ОЕ, Тартак, Бумбокс, ВУЗВ, ТНМК, Флайза, Хорта, Скрябні, Друга Ріка, Моторола, ВВ та ін.
З електронної надаю перевагу стилю Breaks, хоча можу послухати і House з Drum & Bass
Інколи слухаю Lounge
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Слухчаю РРРРРРРРООООООООООООКККККККККККК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Слухаю ту музику, яка мені подобається і не дуже себе обмежую якимось конкретним стилем. А подобається музика багатьох стилів, бо в кожному стилі можна знайти декілька прикольних пісень, які обовязково сподобаються.
З укр слухаю:
ОЕ, Тартак, Бумбокс, ВУЗВ, ТНМК, Флайза, Хорта, Скрябні, Друга Ріка, Моторола, ВВ та ін.
З електронної надаю перевагу стилю Breaks, хоча можу послухати і House з Drum & Bass
Інколи слухаю Lounge
. . . . . я також то слухаю бо в тебе музику переписував ))))
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
katuxa Своя людина ![]()
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
я цілий день слухаю чужу пі..ж , хоча вона мені неподобається , але мушу слухати
Шансон
Шансон
. . . .теж останнім часом на шансон присів )))
Шансон
. . . .теж останнім часом на шансон присів )))
а мене от шансон не пре, може ще не доріс...хз
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
KAZANTIP BEST mayje yogo slyhayu ridko shos inshe!!!
?? ????? ?? ????????? ? ?? ????????? ?? ????? ???? ???
KAZANTIP BEST mayje yogo slyhayu ridko shos inshe!!!
На Казантіпі звичайно непогана музика, але не розумі тих хто на неї молиться, бо там просто більшість зарубіжних треків які зіграні нашими діджеями і дуже часто ці трекі не першої свіжості.
Просто ту музику яку я слухав на початку 2006 року, крутили на казантіпі в середині року.
останнім часом попер Бумбокс а зазвичай АТВ
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
З укр слухаю:
Інколи слухаю Lounge
НУ еще немого Репа и R&B =))
Обожнюю ЕМО......а взагалі слухаю тільки рок!))))
Щиро ваша,EMO_GIRL
Paul Van Dyk-Nothing But You (Cirrus remix).mp3