Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

БК “Сарни”

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Може хто знає, коли вже має розпочатись чемпіонат, а то шось на їхньому сайті взагалі якесь затишшя?

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 251

Зареєстрований 2006-02-19

ПП

budulay - 20 Грудень 2006 17:12

Може хто знає, коли вже має розпочатись чемпіонат, а то шось на їхньому сайті взагалі якесь затишшя?

Він то впринципі повинен давно був розпочатись! А на сайт вже задовбався заходить! з минулого року нічого не поновлювали! Одне знаю, що якись новий пацанчік грає за Сарни. Здається з Білої Церкви!

Підпис

Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Sanya - 20 Грудень 2006 19:27
budulay - 20 Грудень 2006 17:12

Він то впринципі повинен давно був розпочатись! А на сайт вже задовбався заходить! з минулого року нічого не поновлювали! Одне знаю, що якись новий пацанчік грає за Сарни. Здається з Білої Церкви!

хай но розберусь із своїми сайтами, то можна буде їм написати і запропонувати співпраццю...хоч би якісь новини постити

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

Я знаю хто адмініструє сайт баскетболу. Але напевно він його і не буде далі адмініструвати, можна йому запропонувати допомогу в цьом ділі. Як ви  гадаєте???

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Звісно що можна! Пришли дані про адміна в ПМ плз!

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2599

ПП

Взагалі власник сайту, Красько Олег, а адміністрував Сергей Я. Тепер він директор УКРГАЗБАНКу. Конкретніші дані дать не можу. Чи просто не хочу.

[ Редаговано: 24 Січень 2007 12:49 by Fanta ]
Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

А контакти того Сергія можна отримати в ПМ або в асю ??

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

якщо брати кокретно той домен bc-sarny.com.ua, то трошкі погано що він зареєстрований на саі, хлча якщо він реєстрував, то він мав і робить. Робила сайт якась інша десігнерська студія, отже хз хто має повноцінний доступ до управління доменом.

По сайту, то наприклад ми можем надати і хостинг і ПУ для додавання новин, але зараз трохі напряг із часом :(

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

БК “Сарни” та БК “Меридіан” лідери Чемпіонату України західного регіону
[Команди з Сарн та Костополя здобули чергові перемоги в Чемпіонаті України західного регіону. Клуби з Рівненщини приймали суперників з Тернополя ВДУ та ЛДТУ-Баскет.]
БК «Меридіан» — «ЛДТУ» — 76:69 (19:21, 14:21, 24:8, 19:19) Найрезультативніші в БК «Меридіан» — Олександр Целюк — 29 очок, Тарас Пашко – 17.
БК «Сарни» — ВДУ 97:65 (15:14, 29:18, 24:11, 29:22)
БК «Меридіан» — «ВДУ» 97:65 (31:16, 18:17, 33:9, 15:23
В складі «Меридіану» знову найрезультативнішим став Олександр Целюк – 37 очок, в Юрія Кузьменця – 26.
БК «Сарни» — «ЛДТУ» — 87:63
Команда БК «Сарни» є одноосібним лідером чемпіонату України західного регіону 12 матчів і всі перемоги. Лише одна поразка у БК «Меридіан» і за втраченими очками костопільчани йдуть на другому місці.

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

[Протистояння двох команд Рівненської області у Чемпіонаті України серед команд першої ліги БК «Сарни» та БК-93 «ОШВСМ-РЕГІ» не визначило кращого. У двох поєдинках суперники виграли по одному разу.]
В першому поєдинку, що пройшов у Рівному для визначення переможця знадобився додатковий овертайм. Першу чверть виграли рівняни 20:16, до великої перерви гості скоротили відставання до одного пункту 41:42. Третю чверть, гості виграли 18:15 і вийшли вперед перед заключною десятихвилинкою 57:59. Фінальний свисток арбітра так і не виявила переможця матчу — 77:77 після чотирьох чвертей. В овертаймі за п’ять хвилин ігрового часу команди набрали лише 6 очок. Найрезультативніший в складі Сарненської команди досвідчений Андрій Костко закинув переможні 2 очки. Як підсумок 81:79 перемога БК Сарни.
Другий матч «рівненського дербі» відбувся у Костополі. БК «Сарни» невдало провели другу чверть, що дозволило «ОШВСМ-РЕГІ» виграти першу половину матчу 47:32. До завершення четвертої десятихвилинки номінальні господарі наздогнали в рахунку суперника. Але у вирішальні хвилини краще зіграли рівняни і перемогли 70:69.
Обидва суперники за підсумками першого етапу чемпіонату України у першій лізі посіли місця у першій четвірці, що дає змогу командам продовжити боротьбу за вихід у вищу лігу. Другий етап розпочнеться 12 квітня. Команди, що посіли перше-четверте місце у кожній підгрупі зіграють з суперниками що увійшли в першу четвірку іншої підгрупи у два кола за туровою системою, і розіграють місця з першого по восьме.

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 251

ПП

Заходив сьогодні на баскет.ком.юа, там наші Сарни посідають 3 місце! УРААААА!

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

?? “?????” ????????? ? ????? ????.
????????????? ????

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 148

Зареєстрований 2007-10-05

ПП

Да молодцы ребята. С многими я знаком, так они такие довольные что в вишку попали

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 251

ПП

Ніфіга собі! Молодці! але важко їм там буду безперечно.

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2599

ПП

Не буде!
Головне що зарплата у них збільшиться smile....

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 251

ПП

katuxa - 17 Жовтень 2007 07:34

Не буде!
Головне що зарплата у них збільшиться smile....

Побачимо як вони проти МНТУ зіграють.

Підпис