Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

ГОЛОВНА ЯЛИНКА

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Ну впринципі як для Сарн, то нормальна зараз стоїть ялинка, просто хотілося б порівняти із іншими ялинками маленьких міст

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 291

Зареєстрований 2006-12-09

ПП

Ялинка цього року без сліз не пройдеш...

Підпис

F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you

So FUCK YOU my dear friend!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 251

Зареєстрований 2006-02-19

ПП

Але що ж не кажи все залежить від людей! Йду ввечері біля ялинки. Придурок якийсь зриває гілочку, а поряд з ним, що саме цікаве, була гарна симпатична дівчина! Шкода наших людей!

Підпис

Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Дівчину шкода чи придурка який зривав гілку ?

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Sanya - 07 Січень 2007 10:55

Але що ж не кажи все залежить від людей! Йду ввечері біля ялинки. Придурок якийсь зриває гілочку, а поряд з ним, що саме цікаве, була гарна симпатична дівчина! Шкода наших людей!

да мені взагалі все місто шкода, це треба було таку ялинку поставити, але хз можливо її вибирали справжні лісники і гарних не хотіли рубати, тому Сарнам і дісталась така страшна ялинка smile

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Чув краєм вуха, що цьогорічна ялинка обійшлася місту у 3000 грн. Згадав Охуецкотля - бога здивування у древніх інків

[ Редаговано: 08 Січень 2007 10:11 by Flash ]

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

А ВИ ХОЧ РАЗ ПАМЯТАЄТЕ У САРНАХ НОРМАЛЬНУ ЯЛИНКУ ????

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 291

Зареєстрований 2006-12-09

ПП

Можливо колись діждемося і місті буде справді гарна ялинка....і не тільки ялинка, а і прикрасять її гарно))

Підпис

F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you

So FUCK YOU my dear friend!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

1/2 OFF me - 10 Січень 2007 23:34

Можливо колись діждемося і місті буде справді гарна ялинка....і не тільки ялинка, а і прикрасять її гарно))

я думаю скоро вже будуть штучні ставити

ЗІЖ бачив шо у Донецьку на ялинку вішали вугілля і Дід Мороз був в касці  oh oh  бля ну точно люди з прибабахом

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

budulay - 11 Січень 2007 01:03

ЗІЖ бачив шо у Донецьку на ялинку вішали вугілля і Дід Мороз був в касці  8-/  бля ну точно люди з прибабахом

_Цікаво, як тоді повинен виглядати наш Дід Мороз...
_Кажуть, що вчора під час вітру наша ялинка впала. Свідки є?

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Flash - 16 Січень 2007 17:36
budulay - 11 Січень 2007 01:03

ЗІЖ бачив шо у Донецьку на ялинку вішали вугілля і Дід Мороз був в касці  oh oh  бля ну точно люди з прибабахом

_Цікаво, як тоді повинен виглядати наш Дід Мороз...

Сарненський?, ну мабуть з рогами на голові, сокирою за поясом і мотопомпою в руках + іще кошик грибів і ягід.......

Flash - 16 Січень 2007 17:36

....
_Кажуть, що вчора під час вітру наша ялинка впала. Свідки є?

Я так і здогадувався, що впала, бо не могли б її просто так рано прибрати. А тоді зранку коли ішов поряд, то сам бачив як її дуже нефігово качало.

ЗІЖ хто бачив ялинку яка на кольці стоїть? да це просто пі**ц особливо вечором. Я коли побачив, то був в шоці, від тої кострубатої патикі і від того як на неї повішали гірлянди  snake

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Странно на НР на кольці наче нормальна була ялинка - не кострубата! Правда іграшок там було обмаль і ті гумові smile

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Fanta - 19 Січень 2007 02:02

Странно на НР на кольці наче нормальна була ялинка - не кострубата! Правда іграшок там було обмаль і ті гумові smile

незнаю як там іграшки, бо їх вночі не видно, ну те як на ялинку накинули гірлянди просто убиває smile)))

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

піднімаючи цю тему, хочу запитати,може після виборів, її хоч раз нормально нарядять, ніхто не знае!
Ну хоч одненький раз....

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Такого ніколи не було і не буде...
Ще, коли навчався в школі. то постійно приносили іграшки з дому для шкільної ялинки.
Частина іграшок йшла на міську... в результаті жодна ялинка в не найкращому стані.

Волонтери міста, самі купують і до “прикрас” міської влади довішають свої... я теж так роблю...

Але є такі, що “крадуть” (легко кажучи) а натомість вішають пусті пачки від цигарок.