Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Після поста Фанти http://sarny.cityua.net/forums/viewpost/2031/ в мене така думка родилася - а чому б не замутити таку систему на форумі? Чи на цьому форумі не катить?
треба самому писати хак :(
впринципі щось примітівне, можна і забабахать, але будуть трабли із оновленням на більш нові версії форуму
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Так якщо шось примітивне буде то я думаю і оновлюватись на нових версіях теж не напряяжно буде!
А чого не хочете юзати ІПБ ?
Так якщо шось примітивне буде то я думаю і оновлюватись на нових версіях теж не напряяжно буде!
да якщо примітив, то буде не цікаво, і буде взагалі лише пару чел із репутацією, ще не такий багатовідвідуємий форум для таких фішок
А чого не хочете юзати ІПБ ?
Хоч один взлом нашого форуму бачив? хоч одного робота? а тепер глянуть на ІПБ, то він по дирам скоро із пхпББ зрівняється. Якщо і ставить то тільки воблу, але це вже дуже круто, да і хз чи БД вдасться конвертнути
ЗІЖ скоро зявиться можливість повідомляти про погані пости, і ігнорувати відповіді вибраних користувачів
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю