Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Система репутацій

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

Після поста Фанти http://sarny.cityua.net/forums/viewpost/2031/ в мене така думка родилася - а чому б не замутити таку систему на форумі?  Чи на цьому форумі не катить?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

треба самому писати хак :(
впринципі щось примітівне, можна і забабахать, але будуть трабли із оновленням на більш нові версії форуму

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

Так якщо шось примітивне буде то я думаю і оновлюватись на нових версіях теж не напряяжно буде!
А чого не хочете юзати ІПБ ?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Proverka - 05 Грудень 2006 15:48

Так якщо шось примітивне буде то я думаю і оновлюватись на нових версіях теж не напряяжно буде!

да якщо примітив, то буде не цікаво, і буде взагалі лише пару чел із репутацією, ще не такий багатовідвідуємий форум для таких фішок

Proverka - 05 Грудень 2006 15:48

А чого не хочете юзати ІПБ ?

Хоч один взлом нашого форуму бачив? хоч одного робота? а тепер глянуть на ІПБ, то він по дирам скоро із пхпББ зрівняється. Якщо і ставить то тільки воблу, але це вже дуже круто, да і хз чи БД вдасться конвертнути

ЗІЖ скоро зявиться можливість повідомляти про погані пости, і ігнорувати відповіді вибраних користувачів

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю