Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
| Голосування: Яким оператором мобільного зв'язку Ви користуєтесь найчастіше? Всього голосів: 23 |
|
|---|---|
| UMC | 4 |
| Київстар | 3 |
| Діджус | 2 |
| Джинс | 3 |
| Лайф | 10 |
| Білайн | 0 |
| Веллком | 0 |
| Інший | 1 |
у мене контракт юмс поки що не жалуюсь уже більше року, доволі зручно не жалуюсь і тарифи не високі в порівняні з іншими контрактами.
У мене Вільний лайф і це мене задовольняє. У людей з якими я найбільше спілкуюсь теж лайф. Бувають звичайно збої в мережі, але ж нвщо в світі не досконале
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
У мене теж був лайф вільний. Але вільний закінчився. Ну всеодно я у лайфі... :(. Вже бере за зєднання. Алеж за 1хв. 0коп.
.
Всі ми будемо в пеклі..! Тільки я там буду з вилами! ![]()
................... Але вільний закінчився. Ну всеодно я у лайфі... :(. Вже бере за зєднання. Алеж за 1хв. 0коп.
.
так він дійсний до кінця 2009 рку ![]()
Та то просто в чувака термін поновлення рахунку минув , от і баблос знімає за зєднання !
................... Але вільний закінчився. Ну всеодно я у лайфі... :(. Вже бере за зєднання. Алеж за 1хв. 0коп.
.
так він дійсний до кінця 2009 рку
Та я аж купляв лайф тоді коли він в перше появився у Сарнах! А тоді ще акція була до 2008(вільний лайф), от і закінчиласая вона в мене після 2008р.
Та я аж купляв лайф тоді коли він в перше появився у Сарнах! А тоді ще акція була до 2008(вільний лайф), от і закінчиласая вона в мене після 2008р.
Пофіг коли купляв, всеодно до 2009 року...
А в мене ні. Коли поповняю не приходить 50смс і за зєднання бере 25коп. :( ( Може це якісь глюкі)
А в мене ні. Коли поповняю не приходить 50смс і за зєднання бере 25коп. :( ( Може це якісь глюкі)
може ти собі перевів на Леді-Лайф? ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю