Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
| Голосування: Яким оператором мобільного зв'язку Ви користуєтесь найчастіше? Всього голосів: 23 |
|
|---|---|
| UMC | 4 |
| Київстар | 3 |
| Діджус | 2 |
| Джинс | 3 |
| Лайф | 10 |
| Білайн | 0 |
| Веллком | 0 |
| Інший | 1 |
у більшості є уже по 2 і більше пакетів, тому в голосуванні вказано - Найчастіше, а інші вказуєм при відповіді на форум
Я зараз найчастіше користуюсь Лайфом
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Як можна найчастіше юзати лайф якщо він глючить напостой і мереже не дуже розвинена
Поки найчастіше юзаю КС але все може змінитися ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Ха що тяга дошари може перемогти? ![]()
Як можна найчастіше юзати лайф якщо він глючить напостой і мереже не дуже розвинена
глючіть тільки вечором, і мережа кажись у нас вже нормальна
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Уже і Джинс пропонує халяву для своїх абонентів, але вона не зовсім вигідна :(
З просто Джинса, на Джинс Компюніті уже не перейдеш, да і максимальний час розмови всього 5 хв.
З просто Джинса, на Джинс Компюніті уже не перейдеш, да і максимальний час розмови всього 5 хв.
Пакет коштує 10 грн.,10 грн. на рахунку. І не 5 хв. безкоштовної розмови,а 30 хв. до 3.01.2007,потім-10 хв. 15 коп/хв на інші пакети Джинс,75-на номери інших операторів.СМС-25 коп.
Зараз є непоганий тарифний план ЕНЕРДЖИНС НОВОРІЧНИЙ. 3 хв. кожного дня безкоштовні,без плати за з’єднання. 50-UMC,SIM-SIM,75-інші мобільні оператори.Або продовжити НОВОРІЧНУ ПРОПОЗИЦІЮ минулого року за 10 грн. і отримати 200 хв. чи 12000 с. на розмови в грудні та січні без плати за з’єднання.
ага мамаша моя тоже хотіла 200 хв за 10 гривень , але получила шиш.
Маю 3 пакети :юмс , ді-джус , лайф .
Користуюсь лайфом але маю діджус,ЮМС і т.д!
З просто Джинса, на Джинс Компюніті уже не перейдеш, да і максимальний час розмови всього 5 хв.Пакет коштує 10 грн.,10 грн. на рахунку. І не 5 хв. безкоштовної розмови,а 30 хв. до 3.01.2007,потім-10 хв. 15 коп/хв на інші пакети Джинс,75-на номери інших операторів.СМС-25 коп.
Тут описана ця акція - http://www.jeans.com.ua/action.php
* JEANS Community – це обмежена кількість абонентів, що мають унікальну можливість спілкуватись між собою за 0 грн./хв. Цілий рік! Номери JEANS Community: з 8-099-480-00-00 по 8-099-519-99-99, та з 8-099-440-00-00 по 8-099-449-99-99.
** Максимальна тривалість одного дзвінка на номери послуги JEANS Друг та JEANS Community складає 5 хвилин.
...............................
Я знаю,що розмова між JEANS Друг та JEANS Community складає 5 хв. Я мала на увазі 30 хв. і 10 хв. в середині мережі JEANS Community. ![]()
Я знаю,що розмова між JEANS Друг та JEANS Community складає 5 хв. Я мала на увазі 30 хв. і 10 хв. в середині мережі JEANS Community.
Почекай якщо ти уже в JEANS Community, то дзвінок до абонента з JEANS Community і рахується, як всередині мережі. ![]()
Постійно ДіДжус, рідше UMC. А хто-небуть пробував контрактне підключення UMC? В чому його суть? Як оплачується? Переваги, недлліки?
А хто-небуть пробував контрактне підключення UMC? В чому його суть? Як оплачується? Переваги, недлліки?
НЕ ПДКЛЮЧАЙСЯ.. херня.. тільки бабки улітають..... накручують, сцуки
в мене вже 2 лайфа і неодин неглючить ![]()