Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Чому після загрузки нового аватару він не відображається....а відображається той який замінили (видалили) ???
Сабж вже не перший раз!
хмм... з першого разу і у мене неоновився, але потім міняється на ура, без всяких траблів
Думаю проблема мала б бути лише 1 раз, бо коли після переїзду на новий хостинг я заливав файли, то на файли залитих аватарів не виставив відповідні права.
Тепер має бути все нормально.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ось тепер змінило....хм....прикол дійсно в тому що деякі аватари міняє не одразу. Вчора наприклад залив новий, а з”явився віне тільки сьогодні.
Ладно уговорили - шас і я зміню а потім відпишусь ![]()
були трабли коли я після переїзду виставити права і на аватари, а зараз має бути 100% все ок. можливо це у тебе шось із проксі і він тобі і кешовані малюнки підкидає
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Зробіть так, щоб можна було ставити авки більшого розміру ПЛІЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Тобі на екран цілий аватарку хватить ?
можна як в бізрі аватари по 5 метрів! ![]()
MaraviXer а чому б ні....
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
Зробіть так, щоб можна було ставити авки більшого розміру ПЛІЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Збільшив розмір до 100кб і розширення до 150х150….подивимось, що з цього вийде
а чого моя авка більша за інші?
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
а чого моя авка більша за інші?
бо у неї більший розмір
а-а-а ясно....зрозуміла)))
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
Останнім часом користувачі знову почали скаржитись на неможливість завантаження аватарів. Я тут поковирявся і виявив проблему і вона також повязана з тою чому непрацював раніше форум (на хостингу позмінювали налагодження). Також тимчасово на форумі не працює приєднання файлів до повідомлень і встановлення фотографій :(
Обіцяю найближчим часом виправити ![]()
Здається виправив встановлення аватарів, фотографій і підписів для користувачів
залишилось лише налагодити приєднання файлів на форумі, буду чекати коли фанта зявиться і перекине всю папку із додатками (а на форумі понаприєднували немало-небагато файлів на 13 мб
)
буду чекати коли фанта зявиться і перекине всю папку із додатками (а на форумі понаприєднували немало-небагато файлів на 13 мб
)
Завтра до 10 00 все буде зроблено - прост потрібно нароботу попасти!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Та же история.
Я не могу поменять аватар.