Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Були... в Ощадбанку жіночка взяли кредит на 20 тис. доларів. Проплатила перші 4 місяці і пропала... наросла пеня, штрафи і т.д...
Відповідні служби знайшли її... коли вона оформлювала документи на заставлену квартиру при спробі її продати.
Тепер доля її невідома для мене.
Як міг банк видати таку велику суму, і так не відповідально повестись...
Майно оцінили на суму більше 25 тис. доларів... яке пішло під заставу.
Вона хотіла не платити кредит і продати квартиру... “два зайця” вбити одним пострілом, а не вдалося.
То чого її майно не забрали????
І яка її доля??
Я тобі в асі напишу....
Продовжуємо тему БАНКів в м.Сарни
http://kommersant.ua/doc.html?docId=1038055
http://www.eizvestia.com/fin/full/40995
“? ????? ? ????????? ????????? ?? ??????? ???????? ??????, ? ??????? ????????? ????? ?????????? ?????.
???? ??? ????? ??? ????? ??????:
1) ??????????????
В этот же список, по моей информации, можно добавить еще два банка:
6) Приватбанк
7) Финансы и кредит
![]()
Ну ФиК пока что нет, но если выскакивают такие крупные банки то скоре всего труба всем.
Ну еще где то видел что Укрсиб тоже на грани
Це світова економічна криза!!!
Але Україні буде не солодко.. тим більше, що парламенту потрібно зробити ще зміни у бюджеті, оскільки знову будуть вибори...
Україна ше сама підлила масла в огонь, ніхто не займався економікою всі займалися політикою ось і маємо результат, промисловість стоїть.
За Промінвест я чув, але щоб Аваль і Приват
...... ппц зараз мабуть люди свої гроші все частіше в носкі хавають)))) ....цікаво а в Промінвеста довгостроковий кредит взяти можна? ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Прийшов мені чек від гугла, і от відразу ж зіштовхнувся із нашими банками. Знаю що в Україні наприклад ПриватБанк працюєз такими чеками, а у нас в Приваті зробили квадратні очі і сказали що вони такого незнають.......ЕкспресБанк - не прцює....Аваль - так, і сразу ж порадили звернутись в ОщадБанк бо у них менший процент.
В ОщадБанку такий чек вперше бачили і навіть звонили в Рівне і питали чи справді вони із такими чеками працюють.......сказали що беруть із суми 2%, приблизний термін інкасо буде біля місяця :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю