Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Нарешті хоч якісь новини

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 214

Зареєстрований 2005-12-16

ПП

Ну нарешті можна дізнатись хоч якісь новини з рідного міста! Ексклюзив! Сайт з сарненськими новинами, не розумію чому на інших сайтах всі вперто ігнорували цю тему.

excaim

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Хай не завжди нові і актуальні, але я надіюсь, що на сайті завжди будуть новини про Сарни  cool smile

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 214

Зареєстрований 2005-12-16

ПП

budulay - 17 Грудень 2005 02:30

Хай не завжди нові і актуальні, але я надіюсь, що на сайті завжди будуть новини про Сарни  cool smile

ну те що вони будуть завжди то зрозуміло, питання в іншому, наскільки часто вони будуть поновлюватись

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Keis - 18 Грудень 2005 22:05

ну те що вони будуть завжди то зрозуміло, питання в іншому, наскільки часто вони будуть поновлюватись

ну це вже буде залежати від кількості мого вільного часу, зараз із настанням сесії його майже немає oh oh

Але на сайт новини можуть добавляти не тільки адміни, але і зареєстровані користувачі в своїй Адмін панелі і після перевірки когось із адмінів, ця новина попаде на головну сторінку.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Keis - 18 Грудень 2005 22:05

Я готовий щоденн і не 1 раз іх додавати і оновлювати.......... але де ж я їх візьму :(

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Fanta - 19 Грудень 2005 02:18

Я готовий щоденн і не 1 раз іх додавати і оновлювати.......... але де ж я їх візьму :(

А хіба обов’язково щоб були тільки новини міста Сарни, бдем добавляти і різні цікаві світові новини. Зробим тоді щось схоже на блоги, будеш вести свій блог/сторінку на сайті, де будеш виложувати різні цікаві новини в світі. Просто потрібно продумати, як краще на сторінці розділяти сарненські і інші новини, щоб вони не змішувались в одній колонці. Можливо це буде в новому дизайні, адже “зимовий” скоро потрібно міняти.

Ну відносно блогів, то у нас є можливість вести свої блоги, просто створення/налагодження блогів користувачами не зовсім автоматизоване. Для того щоб користувач створив блог, йому потрібно звернутись до адміна((
Великий плюс блогів на нашому сайті - це зміна дизайну, коожен користувач може змінити його на свій смак. Для цього достатньо знань html, ну і іще бажано знати деякі теги самої кмс(двіжка сайту). В цьому будть допомагати адміни, і можливо напишеться маленький хелп по тегам кмс.

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 158

Зареєстрований 2006-02-20

ПП

Я думаю что особенностью этого топа будет то, что здесь люди будут рассказывать то что им самим действительно интересно и не нужно каждый день его обновлять, потому что кому то впадло это читать будет, лучше пусть люди сами рассказывают то, что им наболело в душе, вот как я думаю:)

Підпис

Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif