Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Ну нарешті можна дізнатись хоч якісь новини з рідного міста! Ексклюзив! Сайт з сарненськими новинами, не розумію чому на інших сайтах всі вперто ігнорували цю тему.
![]()
Хай не завжди нові і актуальні, але я надіюсь, що на сайті завжди будуть новини про Сарни ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Хай не завжди нові і актуальні, але я надіюсь, що на сайті завжди будуть новини про Сарни
ну те що вони будуть завжди то зрозуміло, питання в іншому, наскільки часто вони будуть поновлюватись
Хай не завжди нові і актуальні, але я надіюсь, що на сайті завжди будуть новини про Сарни
ну те що вони будуть завжди то зрозуміло, питання в іншому, наскільки часто вони будуть поновлюватись
ну це вже буде залежати від кількості мого вільного часу, зараз із настанням сесії його майже немає ![]()
Але на сайт новини можуть добавляти не тільки адміни, але і зареєстровані користувачі в своїй Адмін панелі і після перевірки когось із адмінів, ця новина попаде на головну сторінку.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я готовий щоденн і не 1 раз іх додавати і оновлювати.......... але де ж я їх візьму :(
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Я готовий щоденн і не 1 раз іх додавати і оновлювати.......... але де ж я їх візьму :(
А хіба обов’язково щоб були тільки новини міста Сарни, бдем добавляти і різні цікаві світові новини. Зробим тоді щось схоже на блоги, будеш вести свій блог/сторінку на сайті, де будеш виложувати різні цікаві новини в світі. Просто потрібно продумати, як краще на сторінці розділяти сарненські і інші новини, щоб вони не змішувались в одній колонці. Можливо це буде в новому дизайні, адже “зимовий” скоро потрібно міняти.
Ну відносно блогів, то у нас є можливість вести свої блоги, просто створення/налагодження блогів користувачами не зовсім автоматизоване. Для того щоб користувач створив блог, йому потрібно звернутись до адміна((
Великий плюс блогів на нашому сайті - це зміна дизайну, коожен користувач може змінити його на свій смак. Для цього достатньо знань html, ну і іще бажано знати деякі теги самої кмс(двіжка сайту). В цьому будть допомагати адміни, і можливо напишеться маленький хелп по тегам кмс.
Я думаю что особенностью этого топа будет то, что здесь люди будут рассказывать то что им самим действительно интересно и не нужно каждый день его обновлять, потому что кому то впадло это читать будет, лучше пусть люди сами рассказывают то, что им наболело в душе, вот как я думаю:)
Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif