Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Хочеться почути Ваші пропозиції, щодо подальшого розвитку. Що саме нового ви хотіли б тут побачити?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
На який? На sarny.info ? ![]()
Що буде з цим доменом?
Я думаю було б не погано якби було побільше сервісів пов*язаних з містом- ну таких як каталог/довідник міста, “гарячі” номери, всіляки там розклади!
Ну думаю історія і нормальна фотогалерея буде 100 %!
Ще можна було б дошку оголошень приліпити! Ну і такі дрібниця як погода теж не завадять!
Ну і саме головне як омога більше новин - як з СН так і власних ![]()
Ну що я бачу пропозицій більше не має :( - всіх тіпа начхати? Дуже шкода!
Так що з цим доменом буде?
Ну що я бачу пропозицій більше не має :( - всіх тіпа начхати? Дуже шкода!
Так що з цим доменом буде?
Отакий в нас народ :(
Цей домен залишиться і на ньому будуть відповідні сервісі!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
.....
Я думаю було б не погано якби було побільше сервісів пов*язаних з містом- ну таких як каталог/довідник міста, “гарячі” номери, всіляки там розклади!
Ну думаю історія і нормальна фотогалерея буде 100 %!
Ще можна було б дошку оголошень приліпити! Ну і такі дрібниця як погода теж не завадять!
Ну і саме головне як омога більше новин - як з СН так і власних
ну це все в планах, які крутяться у мене в голові.
....Так що з цим доменом буде?
Домен уже розкручений, тому він нікуди не буде зникати. Думаю нам не завадить лишніх пару гривень, на оплату хостингу.
Ну що я бачу пропозицій більше не має :( - всіх тіпа начхати? Дуже шкода! ...
Так ти правий, я із кожним днем все більше і більше переконуюсь, що більшості таки начхати. Коли є народ, коли є життя на сайті (у нас воно поки є), то і є стимул щось робити. А так поки працюю над іншим проектом, який до кінця тижня можливо і запущу. Після цього візьмусь за сарни.інфо. Хоча в Сарнах поки важко якомусь ресурсу розкрутитись, але я все ж таки зроблю сарни.інфо.... якщо вже написав то зроблю.
Треба піднімати планку якості інтернет-ресурсів ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
100% треба розклади руху. Ну там маршрутки, поїзди і все таке. Тож крупний залізничний вузол як-не-як.
... идет настройка самонастраивающихся устройств Plug and Play ...
(с) установка Windows
100% треба розклади руху.....
100% залізничний розклад буде, маршруткі трохі напряжніше організувати, але думаю справимось.
ЗІЖ
......Тож крупний залізничний вузол як-не-як.
да крупний лише через товарняків, через які пасажирські поїзди приходять із запізненням :(
Розумієш розклад маршруток це дуже не постійна річ - бо наші бариги-маршрутчики в основному виїзжають з_Києва як тільки повна маршрутка буде :(
Добре хоч що в Київ вирушають по розкладу!
Так в СН можна почитати об*яви про маршрутки - от тобі і розклад!
Може в когось іще якісь пропозиції будуть?
Мені одна пані казала шо хотіла б бачити інфу з СН про те хто одружився ![]()
обмін WMZ з бонусами
Глючать наші серваки і хости і домени. Чому?
Чому ми не на forum.sarny.info а на sarny.info\forum
Чому ми не на forum.sarny.info а на sarny.info\forum
Ти що читати не вміеш?
Вибачте через проблеми на сервері, ми змушені тимчасово перенести форум на нову адресу, через декілька секунд Ви будете переміщені на тимчасову адресу форуму
обмін WMZ з бонусами
Чому ми не на forum.sarny.info а на sarny.info\forumТи що читати не вміеш?
Вибачте через проблеми на сервері, ми змушені тимчасово перенести форум на нову адресу, через декілька секунд Ви будете переміщені на тимчасову адресу форуму
От і питається чому через проблеми на сервері, ми змушені тимчасово перенести форум на нову адресу???
Чому ми не на forum.sarny.info а на sarny.info\forumТи що читати не вміеш?
От і питається чому через проблеми на сервері, ми змушені тимчасово перенести форум на нову адресу???
хостер турбуючись за безпеку, “обрубив” інклудинг файлів/скриптів із іншого домена, наші всі основні скрипти містяться в дерикторії сарни.інфо, і вони стали недоступними із домену форум.сарни.інфо....от через те форум непрацює за тією адресою
ЗІЖ надіюсь більш-менш зрозуміло пояснив
ЗІЖ2 хостер обіцяв вручну прописати нам домени, якщо ні, то можливо прийдеться переїзджати на новий хостинг :(