Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Хто чого, кого боїться ???? тільки чесно!
І може хтось якось переборов цей свій страх і як ???
Р.S.
Я боюсь смерті!
Якщо б мені вдалося не зациклюватись на тілі я б зміг би бути безтрашним! а так ми думаєм що тіло це найцінніше що в нас є! і відповідно боїмося всього що може спричинити втрату тіла! треба навчитись знати, що важливіше не ємкість а навповнення, ттобто душа!!
[ Редаговано: 13 Лютий 2007 20:48 by Fanta ]Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
ну і я смерті боюсь, що тут дивного? мені здається кожна людина смерті боїться
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
ну і я смерті боюсь, що тут дивного? мені здається кожна людина смерті боїться
Та в тому і справа! що треба навчитись не боятись смерті!
Ми думаєм що смерть - це кінець! а насправді це ж продовження життя! Ми багато чого не знаємо! і тому прицеплююмся до тіла! ми боїмся що тіло помре! а на душу не звертаєм уваги! тому і головне в житті не прожити якомога довше, а прожити життя гідно! і краще змалку померти чим дати комусь зплюндрувати все в що ти віриш !
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
то ти Гуру “блін” розкрий мені секрет існування і я піду за тобою ))) не боятися смерті ))) почитай про людей які вчилися не боятися смерті все своє життя : Цунэтомо Ямамото Хагакурэ “книга самурая” !!!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
то ти Гуру “блін” розкрий мені секрет існування і я піду за тобою ))) не боятися смерті ))) почитай про людей які вчилися не боятися смерті все своє життя : Цунэтомо Ямамото Хагакурэ “книга самурая” !!!
Не який там не Гуру! І за мною йти не треба!
))
А навчитись не боятись смерті - моє найбільше бажання!
то в ірак запишись чи шо !!!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
то в ірак запишись чи шо !!!
Краще підкажи де АК можна купить!
)))
шото тут шизой попахує , а ?
шото тут шизой попахує , а ?
Ні просто пострілять хочеться!
)))
О нарахунок постріляти———я б з гармати пошмаляв , причому у всіх напрямках.......
О нарахунок постріляти———я б з гармати пошмаляв , причому у всіх напрямках.......
І ще б з катюши да ??
І ще б з катюши да ??
Ну якщо по москалям, то і я невпроти
але тема не про це
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
І ще б з катюши да ??
Ну якщо по москалям, то і я невпроти
але тема не про це
А вони так само про хохлов! Так в світі точно ніякої поваги не буде! і ніколи ми не досягнем ніякого консенсусу!
))
Здається я вже відповідала, точно не пам”ятаю, лан напишу ще раз!!!!!Найбільше Юоюся втратити блтзьку мені людину!!!
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Наскільки близьку?
Hard дуже близьку!
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!