Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
... і все таки слабо... якось не по чоловічі, без честі..
бодулай ти, чи лабудай, чи ще щось...
тільки тепер любий оператор прийме за честь тебе обіс...яти !!!
Може хватить мене уже провокувати?
Я роблю і розвиваю сайт для міста, і не зобовязаний тут відчитуватись перед кожним, тим більше розписувати якусь там свою біографію. Подобається - залишайтесь, а ні то ні.
От мені цікаво а ти хто такий? що саме тут тобі незрозуміле і дуже цікава в тебе ціль взнати моє імя ![]()
це тобі дали таке завдання? чи ти просто ображений оператор із гордим кодовим імя ПРОГРАМІСТ?
І кинь тут свої дитячі розводи на тему - “А тобі слабо”
)) Ок?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
та він ніякий не Вася))))
Тільки ім’я починається з перших двох букв!
І взагалі варто сходити до ворожки і вона геть все розкаже про нього!
Сарни ж таке малесеньке місто!
Тільки наївна людина думає що взасться щось про себе приховати.
правда ж Yikstins )))))
Big Mazzi - відома особа в сарненському IT середовищі з певним авторитетом. Ми його ФІЗИЧНО бачили і впізнаємо по портрету....
А ти хто?
Напиши відкритим текстом про себе як і зробив твій опонент !
Слабо ?А сенс? Я створював сайт для міста, а не для надбання собі якоїсь слави.
“Мені просто цікаво хто такий Будулай. Це погано? Чи це некоректне запитання?”
менше знаєш - краще спиш (с)
вульгарно
Хм, да і думаю в період цих погроз які лунають в мою сторону, це є дійсно некоректним питанням.
Повір прийде час і ти про все дізнаєшся.
Вірю! Навіть скорше ніж сподівався))))
Але нічого не писатиму в період погроз! та й взагалі нічого не писатиму раз ти сам не хочеш про себе нічого писати. Мабуть так буде найкраще.
та він ніякий не Вася))))
Тільки ім’я починається з перших двох букв!
І взагалі варто сходити до ворожки і вона геть все розкаже про нього!
класні у нас ворожкі
Тему можна вже закривати?
ЗІЖ sBoss вже шось і не пише
а нік sBoss може розшифровується як sarny Boss?
чи може sai Boss?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
... і все таки слабо... якось не по чоловічі, без честі..
бодулай ти, чи лабудай, чи ще щось...
тільки тепер любий оператор прийме за честь тебе обіс...яти !!!Може хватить мене уже провокувати?
Я роблю і розвиваю сайт для міста, і не зобовязаний тут відчитуватись перед кожним, тим більше розписувати якусь там свою біографію. Подобається - залишайтесь, а ні то ні.
От мені цікаво а ти хто такий? що саме тут тобі незрозуміле і дуже цікава в тебе ціль взнати моє імя
це тобі дали таке завдання? чи ти просто ображений оператор із гордим кодовим імя ПРОГРАМІСТ?
І кинь тут свої дитячі розводи на тему - “А тобі слабо”)) Ок?
Интересными способами ты его развиваеш...
^_^ а що Тобі не подобається? Це на даний час накращий портал про Сарни!
Всем удачи. продолжайте в том же направлении!
Интересными способами ты его развиваеш...
Можеш порадити інші? тоді прошу в цю тему
Якщо ти замітив, то цей сайт на відміну від інших сарненських, є більше сайтом про Сарни, чим сайтом створеним сарненчанином. Тому на мою думку тут має бути матеріал про Сарни, а не про авторів сайту.
Наприклад заходячи на якихось сайт мене (мабуть як і всіх) більше цікавитить його контент, а не його автор, і тим більше я не повинен тут відчитуватись перед sBoss який тут зареєструвався виключно із ціллю дізнатись про автора.
ЗІЖ Із нормальними користувачами у мене і відношення нормальне.
Ніки та аватари для того і створююються, щоб відчувати себе в інтернеті ВІЛЬНИМ. Можна відчути себе тим, ким хочеш. І не потрібно нікому нічого пояснювати
Я наприклад, тут нікого не знаю. Було б дуже приємно познайомитися особисто. Де ви засідаєте, чи постійно знаходитесь??? Ну якщо ніхто не проти....
Користувача katuxa було додано до групи Активних користувачів - тепер Ти зможеш читати форум де ми домовляємось про зустрічі ![]()
Вітаю!
З приводу наступної зустрічі немаю жодного уявлення коли вона буде ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Я наприклад, тут нікого не знаю. Було б дуже приємно познайомитися особисто. Де ви засідаєте, чи постійно знаходитесь??? Ну якщо ніхто не проти....
вітаю тебе прийнято в VIP !!!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Велике вам дякую!!!!!!!