Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Big Mazzi - відома особа в сарненському IT середовищі з певним авторитетом. Ми його ФІЗИЧНО бачили і впізнаємо по портрету....
А ти хто?
Напиши відкритим текстом про себе як і зробив твій опонент !
Слабо ?
А чому адміністрація повинна по першому ж повідомленню невідомо кого розповідати про себе?? Раз Ти так хочеш знати то розпочавби з себе!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
А й справді! Як говориться у відомому романі “А ты кто такой”?
Я ще 2 роки назад задавав це питання.
Або ти надзвичайно сором’язливий немов дівчинка на першому побаченні або просто боїшся чогось чи когось.
А чому адміністрація повинна по першому ж повідомленню невідомо кого розповідати про себе?? Раз Ти так хочеш знати то розпочавби з себе!
Ги ги ги!!!
Ух ти ж наша “АДМІНІСТРАЦІЯ”!!!!
Ну я сподіваюсь не належу до розряду “невідомокого”, а якщо належу то в разі потреби готовий надати інфу про себе.
Може мені по секрету хтось скине на мило щось про суперсекретного Будулайчика?!
Ну будь-ласка! Для постійних відвідувачів сайту може бути хоч якийсь привілей!?
Або ти надзвичайно сором’язливий немов дівчинка на першому побаченні або просто боїшся чогось чи когось.
Кейс харе тут пургу нести! Де ти 2 роки назад ставив таке питання ?
От ти мені скажи невже тоб ілегше буде якщо ти будеш знати шо Будулай це Вася Пупкін з Сарн і вчиться він в ПТУ ?? Чи ти це все пишеш аби по...ть ?
Тим паче що ти казав що даний ресурч тебе не пре!
обмін WMZ з бонусами
Ги ги ги!!!
Ух ти ж наша “АДМІНІСТРАЦІЯ”!!!!
Ну я сподіваюсь не належу до розряду “невідомокого”, а якщо належу то в разі потреби готовий надати інфу про себе.
Може мені по секрету хтось скине на мило щось про суперсекретного Будулайчика?!
Ну будь-ласка! Для постійних відвідувачів сайту може бути хоч якийсь привілей!?
Кейс знову ти стєбаєшся! нах ці панти! З яких пір ти вважаєш себе постійним відвідувачем? Чи ти думаєш що твій режим рідонлі вносить в такий статус?
обмін WMZ з бонусами
Обана Кейс а ти вдруг чого такий смелий став?? Ти тіпа зарядився енергією в Бикмаззі і Джаммера ?
Невже не видно що тут шось не чисте так ще й ти масла в огонь підливаєш - подстрекатель хре..ов!
Обана Кейс а ти вдруг чого такий смелий став?? Ти тіпа зарядився енергією в Бикмаззі і Джаммера ?
Невже не видно що тут шось не чисте так ще й ти масла в огонь підливаєш - подстрекатель хре..ов!
От такі от відвідувачі цього ресурсу... я ні накого слова поганого не сказав, варто було тільки написати щось і началось... Матюки, образи...
а “смелым” я не став я ним був і є. Тим більше для того щоб написати, що думаю “смелості” багато не треба
Або ти надзвичайно сором’язливий немов дівчинка на першому побаченні або просто боїшся чогось чи когось.Кейс харе тут пургу нести! Де ти 2 роки назад ставив таке питання ?
От ти мені скажи невже тоб ілегше буде якщо ти будеш знати шо Будулай це Вася Пупкін з Сарн і вчиться він в ПТУ ?? Чи ти це все пишеш аби по...ть ?
Тим паче що ти казав що даний ресурч тебе не пре!
1. Питання таки ставив, нехочеться просто листати старі сторінки.
2. Легше мені не стане.
3. Не зрозумів останього слова, а пишу тому, що цікаво. Комись цікаво ображати мене, комусь матюкатись, комусь обзивати всіх підряд, комусь хакати сайти, комусь флудити гостьові. Всі ми різні!:-)
Мені просто цікаво хто такий Будулай. Це погано? Чи це некоректне запитання?
От такі от відвідувачі цього ресурсу... я ні накого слова поганого не сказав, варто було тільки написати щось і началось... Матюки, образи...
а “смелым” я не став я ним був і є. Тим більше для того щоб написати, що думаю “смелості” багато не треба
Справа в тому що ти останнім часом пишеш лише у “вибраних” темах!
Щоб просто писати багато не треба а от писати по суті то вже інша тема!
1. Питання таки ставив, нехочеться просто листати старі сторінки.
Може і ставив але не 2 роки тому це 100 %
Тебе ніхто не ображав і не матюкав - не льсти себе (с)
обмін WMZ з бонусами
Дякую за змістовну відповідь.
“подстрекатель хре..ов!” це нормальний вислів на цьому форумі?
Будь-ласка зверніть увагу на останній рядок мого повідомлення
P.S.
Але ж дивіться як прикольно зараз ера Інтернету - все можна через інтерент! Скоро і війни, розборки через інет будуть проводитись! прогрес
)))))))))
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
Big Mazzi - відома особа в сарненському IT середовищі з певним авторитетом. Ми його ФІЗИЧНО бачили і впізнаємо по портрету....
А ти хто?
Слабо ?
А сенс? Я створював сайт для міста, а не для надбання собі якоїсь слави.
“Мені просто цікаво хто такий Будулай. Це погано? Чи це некоректне запитання?”
менше знаєш - краще спиш (с)
Хм, да і думаю в період цих погроз які лунають в мою сторону, це є дійсно некоректним питанням.
Повір прийде час і ти про все дізнаєшся.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А ти хто?
Слабо ?
1. А толку, що ми знаєм хто такий Маззі! Від цього не гірше не легше!
2.Парніша це нет, тут розумна людина про себе нічого не пише! Маззі вже написав і показав себе і що отримав? Його попустили!
А ти хто?
Слабо ?1. А толку, що ми знаєм хто такий Маззі! Від цього не гірше не легше!
2.Парніша це нет, тут розумна людина про себе нічого не пише! Маззі вже написав і показав себе і що отримав? Його попустили!
... і все таки слабо... якось не по чоловічі, без честі..
бодулай ти, чи лабудай, чи ще щось...
тільки тепер любий оператор прийме за честь тебе обіс...яти !!!
... і все таки слабо... якось не по чоловічі, без честі..
бодулай ти, чи лабудай, чи ще щось...
тільки тепер любий оператор прийме за честь тебе обіс...яти !!!
Ну ти і ....
1) Ти укр. мову розумієш?
2) Ти б з себе почав, хоча це нікому не цікаво!
3) Тобі ж написали - Вася Пупкін з ВПУ 22
ЗИЖ Надалі беззмістовні/провокаційні повідомлення будуть видалятися!
обмін WMZ з бонусами