Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Увага: Шляхом погроз і підставляння нас намагаються закрити :(

Всього повідомлень 6

Зареєстрований 2006-03-08

ПП

Умницам и розумникам))))))

Я вот давненько здесь не бывал и прочитав пургу вашу молодой человек сделал один вывод либо вас плохо воспитали родители либо вы не получали от жизни по зубчикам еще к сожалению молочным!!!!

Скажу одно и один раз!!!

Если еще разок с вашей руки или подачи пойдет попытка взлома одного из сайтов или другой шняги косающихся меня и моих друзей нереальный мир станет грубой и жесткой правдой жизни!!!

Так что будь умницей милый и попробуй стать просто человеком, как сказывал классик с большой буквы “Ч”.

Или станешь други чем то но с маленькой такой “ч........”

Ок??? Я думаю мы поняли друг друга!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

VETER - 22 Жовтень 2006 17:56

...
Я вот давненько здесь не бывал и прочитав пургу вашу молодой человек....

Вашу - це чию? в цій темі багато різного люду відписувалось.

сделал один вывод либо вас плохо воспитали родители либо вы не получали от жизни по зубчикам еще к сожалению молочным!!!!...

хм цікаво а я вже два Ваших “вывода” нарахував smile
Також мені цікаво це з яких моїх постів Ви зробили такі виводи? могли б і цитати привести, а ти із Вашої сторони лунають якість звинувачення, які непідкріпленні жодними фактами (не говорячи вже про цитати з форуму)

.....вы не получали от жизни по зубчикам еще к сожалению молочным!!!!

чому Ви заздрите моїм зубам? можливо через те, що у Вас своїх уже не вистачає?
Випадково цей повідомлення не Вас стосується? - http://sarny.cityua.net/forums/viewpost/1419/ відносно Вашого ніку я вже раніше писав чий він може бути.

Скажу одно и один раз!!!

Ага ну як завжди, наклав на форумі і втік більше невідповідаючи за свої слова.
Ми вже знаємо Вас по цьому топіку - http://sarny.cityua.net/forums/viewthread/161/ де Ви ІМХО так і довели свою думку докінця, просто запостили і невідповідали на коментарі до Вас

....Если еще разок с вашей руки или подачи пойдет попытка взлома одного из сайтов или другой шняги косающихся меня и моих друзей нереальный мир станет грубой и жесткой правдой жизни!!!...

Ще раз повторюю, якщо Ви уважно читали тему, то могли б зрозуміти, що до ЖОДНИХ зломів Ваших і взагалі будь-яких сайтів ми непричетні. Звідки у Вас така інформація?
Може хватить поливати брудом сайт і його адмінів, звинувачючи їх без жодних доказів з Вашої сторони, в якихось зломах. Тут уже писали, що у них є логи і вони куда слід їх передадуть, де я думаю там і розберуться і Вам скажуть хто ламав.
Якщо ж Вам хочеться в такий брудний спосіб “прибрати” сайт, то знайте, що нічого у Вас не вийде.
Створюйте нормальну конкуренцію, нормальними методами

Так что будь умницей милый и попробуй стать просто человеком, как сказывал классик с большой буквы “Ч”.
Или станешь други чем то но с маленькой такой “ч........”

я не москаль, тому нерозумію Ваших маніпуляцій з буквою Ч

Ок??? Я думаю мы поняли друг друга!!!

Це ще одна погроза, щоб ми закрили сайт?

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Всього повідомлень 6

ПП

Я те еще раз обьясняю (как детям которые решили поиграть в войнушку)!!!!! Закрой ...... и больше в сторону данной темы, людей, фирм не выражайся!!! Ибо познаешь суть того !!!!! что ...... когда за дело возмутся те люди и организации гос назначения (постановы и распоряжения которые держал в своих руках) и просто личные охранные службы ой как не весело станет ....  И еще спили мушку!!!! Или ты чел, мега чел??? Так вот знай что пишу в твой гавенный сайт лишь с одной мыслью .... или ты станешь  “Ч” и меня не гребет  твое знание языков или сольешь водицу и не только к марту будующего годка.....

Верь это правда!!!!! И ничего кроме правды!!!!

Всього повідомлень 6

ПП

Знаком к непониманию с твоей стороны будет ответ на мой комент!!!! Если всетаки ты продолжишь свою пургу и ответишь!!!!!!! Время отсчета пошло!!!! Удачи!!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

VETER - 22 Жовтень 2006 19:41

Я те еще раз обьясняю (как детям которые решили поиграть в войнушку)!!!!!

Із всіх твоїх постів виходить не пояснення, а саме залякування!!!
Ніякої війни я не починав, розпочали її ті хто хотів на несправжніх доказах підставити мене в СБУ.

....Закрой ......

сайт ми не закриєм, а то наше місто взагалі буде несолідно виглядати без нормальних ІТ ресурсів

когда за дело возмутся те люди и организации гос назначения (постановы и распоряжения которые держал в своих руках) и просто личные охранные службы ой как не весело станет ....

так кажись ці служби уже давно взялись, і думаю вони знайдуть виних у Ваших проблемах
Відносно якихось постанов. З СБУ у мене була 1 зустріч. І мені відразу тикнули всього один папірець. Це були не постанови, цо просто закони про кіберзлочиність. Думає це було зроблено для більшого ефекту. Хоча я насправді той закон нечитав, так просто тупо дивився в листок і думав, хто і за що мене могли так підставити!!!!

....  И еще спили мушку!!!! Или ты чел, мега чел???

я ніякий мега чел, просто ображений за несправедливе підставляння, і брудні спроби в закритті сайту.
На вашу компанію мені якось всерівно, її тут майже і нетрогали....ах точно забув, згадав ПРАВДИВУ історію із чайником, у нас вільна країна якщо ти забув.
Також незабувайте що і компанія у вас далеко не мега, тому і управа знайдеться і на неї (я також про це писав в одному із топіків, це тоже була правда), хоча хто зна у нас же все за гроші купляється :(

Так вот знай что пишу в твой гавенный сайт лишь с одной мыслью ....

покажіть ваші не гавн***

.... или ты станешь  “Ч” и меня не гребет  твое знание языков или сольешь.....

на всяких кацапчегів я тож стараюсь не сильно уваги звертати

...или сольешь водицу и не только к марту будующего годка.....

а шо ж це за строкі такі? в березні має бути щось особливе?
Чи до того часу ви знову придумаєте якійсь компромат на мене?

Верь это правда!!!!! И ничего кроме правды!!!!

Поки з твоєї сторони ідуть одні погрози і нічого окрім погроз

До речі, ці погрози також підуть не навашу користь. Згадаємо славнозвісну тут тему логів, ці ж всі ваші погрози ідуть з вашої компанії. Тому в будь-який час(якщо буде потреба), буде також передано куди слід, як доказ!!!

ЗІЖ тут уже не пише маззі, тому мені цікаво, або ви одне лице, або він попросив своїх покривителів в більш серйозному наїзді на наш сайт?

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

VETER - 22 Жовтень 2006 19:44

Знаком к непониманию с твоей стороны будет ответ на мой комент!!!! Если всетаки ты продолжишь свою пургу и ответишь!!!!!!! Время отсчета пошло!!!! Удачи!!!!

Ака пурга? відколи правда уже вважається пургою? І не треба тут лякати якимись відліками, а то ще невідому кому це вілізе боком.

На рахунок довгої відповіді, то хостинг лагає, думаю ти сам замітив

Підпис

Всього повідомлень 6

ПП

Твое поведение тебе же и навредило)))) Жди ответку в реальной жизни)))) Бросил вызов теперь держи удар )))) И не обижайся ежели чего))) Мемуары писать тоже прикольно будет)))) Ты милок в разроботочке уже)))) Доставай ВАЗЕЛИН)))) Заходить будем группой))))

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

VETER - 22 Жовтень 2006 20:31

Твое поведение тебе же и навредило)))) Жди ответку в реальной жизни)))) Бросил вызов теперь держи удар )))) И не обижайся ежели чего)))

ну ежели шо і ви тож не сердчайте (отвратна у мене москальська) і думаю цей топік із логом твоїх погроз мені дуже допоможе

.....Ты милок в разроботочке уже))))...

А думав ми із СБУ все вияснили і вони після нашої розмову зрозуміли, що мене банально підставили :(

....Доставай ВАЗЕЛИН)))) Заходить будем группой))))

У вас там одні ахтунги працюють?

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Я закриваю цю тему, так як більше нічого окрім погроз я в цій темі недіждусь. Лунають тільки безпідставні звинувачування.

2Маззі якщо у вас така обідчива компанія, то мені цікаво як вони відреагували на називання тобою їх заказчиками у створенні сайту сарни.бум.ру? Адже ти тоді чітко написав, що вони причетні до того сайту. Невже просто промовчали?
Хай ця історія із сарни.бумом і стара, але вона і досі запутана.

ЗІЖ сайт може нестабільно працювати, бо останні декілька днів хтось ДДоСить нашого хостинг-провайдера
ЗІЖ2 також з’являються якісь розумники, які намагаються навчити мене правопису в цій новині smile :
http://sarny.cityua.net/news/comments/narkobarona_vzyalu_na_garyachomy/
хоча можливо вони просто обурені деякими правдивими новинами про нашу владу
ЗІЖ3 Якщо потрібно буде відкрити тему, то пишіть в приват адміністрації і тему буде  відкрито!

Підпис