Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
В цій темі викладено всі погрози відносна нас і нашого сайту!!!
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
I’m Mazzy. I’m Big Mazzy. (с) м/ф
Для тех, кому таки (?) до сих пор (?) интересно:
я, юрий александрович бортник, 1979 г.р. уроженец г.сарны, женат, дети есть - дочь, основное место работы - сабж.
что еще?
если есть вопросы велкам - пц.
там популярно объясню и про pivcenter.com.ua и про pc.rv.ua…
за***ла уже меня эта тема.
заткнитесь - “окружение”, лузеры...
петь... а, петь... не делай таких вещей, как молодняк(?) подставлять вместо себя, ок?
хочешь раз-на-раз?
выдвигай условия. а то твое детство/аматорство, уже поднадоело слегка.
действуешь один к одному. аж тошно...
я, юрий александрович бортник, 1979 г.р. уроженец г.сарны, женат, дети есть - дочь, основное место работы - сабж.
что еще?
заебала уже меня эта тема.
заткнитесь - “окружение”, лузеры, бля...
петь... а, петь... не делай таких вещей, как молодняк(?) подставлять вместо себя, ок?
хочешь раз-на-раз?
BukMazzi це ти лузер окрім флуда нічого не вмієш! Хватить бухать бо всі зуби повипадають!
Хммм... так кажуть Ти напостой синючий, як же ти популярно все поясниш?
да шо ви на пацана накинулись? вам він треба чи Північ центр?
Ой невже він зареєструвавя О, Великий МАЗЗІ, нарешті перестав перехоуватись під іншими ніками. Странно шо ж це тебе так зацепило? Те що при вимові твого імені ми непіднімаємо голову вверх розводячи над собою руки? ні ми так небудем, хай на тебе моляться і др***ть інші сарнеські юзери яким ти вішаєш на уши лапшу, при цьому кидаючи понти.
да мені якось пох шо ти персонаж із мультіка
Взагалі то в цій темі всіх цікавило, коли було засновано Північ-Центр а не хто такий БикМаззі
А чого ж це ти так неповажаєш своє і’мя і фамілію пишучи їх з маленької букви (навіть нік з великої написав)? тебе мабуть в дитинстві дуже ображали, от тому і не пишеш своє імя і прізвище з великої...мдааа мабуть, як кажуть тяжке дитинство, деревяні іграшки, да ще й прибиті до потолка......
за***ла уже меня эта тема.
а нам пох, ми собі і далі будем спілкуватись..не хоч не заходь, адже ніхто незаставляє
заткнитесь - “окружение”, лузеры...
і це ти хочеш робить якись там мегапортал для сарнеських користувачів, яких ти неповажаєш? а на рахунок лузерів, то ти перегнув, адже ти сам лузер і проекти твої завжди лузерські (згадаєм: аллфорумс, ватбтф.ком про друпал + іще одна якась ліва кмс, а мобіленд.орг.юа так і невідкрився)
хочешь раз-на-раз?
вась... а, вась... можеш перестанеш якось мутно говорити, ти хоть вмієш ясно виражати свої думки?
А на рахунок подстав, то СТУКАЧОК із нас ТИ а не я, і ти постійно підставляєш всіх на кожному кроці.
аматорство в чому? в тому що цей сайт переплюнув всі інші, які вже запкрились або срутились (на форум аллсару даже джамер незаходить) коли я колись на форумі саі говорив, про новий сайт про Сарни, ти то думав шо буде якихось народовський проект :))))
мене сьогодні стошнило від всіх твоїх повідомлень на форумі, з яких осталось лише одне. Це шо було? біла гарячка? тоді тобі потрібно завязувати з алкоголем
ЗІЖ Деяким людям аж в жопі свербить, бо їм мішає наш проект, адже по пяні обіцяли відкрити свій мегасупер портал, але деж тут відкриєш із таким конкурентом. Тепер щоб помішаті роботі нашого порталу, ці люди ідуть на всякі гадості. Спочатку було СБУ, і навішування на мене якихось лівих справ, тепер якись бред пишу тут БикМаззі. А чому саме БИкМаззі, а тому що саме він стучить на СБУ і здає туди всіх попало. Йому хтось зламав сайт, то він замість того що випрамляти руки вирішив підставити свій задок для СБУ (чи може в беззубий ротик краще входить?) і спихнути все на мене. Слухай БикМаззі у тебе останні пару днів статус-картинкою в асьці був градусник. так ти захворав? ну тоді як кажуть на хворих необіжаються, а тобі я б порадив звернутись до лікаря (вчорашній флуд від тебе також про це свідчить) ...хоча в твоєму випадку треба не просто лікар, я чув що на Орлівці є гарний лікар - Каленюк. От думаю тобі саме час до нього звернутись
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Точно до лікаря потрібно.....
Замісь того щоб розпинатися про себе і про те шо тбе запарило відповів би по темі і було б все ОК але це ж бикмаззі і цим все сказано !
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Давайте переключимся з Маззі на Північ-центр.
Чого ти так захищаєш цього лушпення Маззі? в нього психологічні проблеми! Йому потрібен не Каленюк а Хрикін, адже це запої, що з тобою твориться? ти не можеш нормально жити, твої “Ламерські” проекти постійно хтось ламає або вони загинаються , а ти не думаєш, що причину треба шукати в своїй безграмотності! Цим своїм вчинком ти довів , що ти повністю безсилий “ЛАМЕР” тебе треба ізолювати!
ХВАТИТЬ БУХАТЬ
” Цим своїм вчинком ти довів , що ти повністю безсилий “ЛАМЕР”” я дивився, що тема “Північ-центр”, для цього її створено...
а тут про Маззі чешуть, то створіть нову тему і вперед...
Мене більше цікавить Північ-центр, а не Маззя!!! Поняв? Чи як тобі “детально розжувати”?!
BukMazzi це ти лузер окрім флуда нічого не вмієш! Хватить бухать бо всі зуби повипадають!
ты, таблетка! (триган - есть такие таблетки)
зубы - переходящее, не веришь? ![]()
бухать? гы-гы...
так кажуть Ти напостой синючий, як же ти популярно все поясниш?
![]()
смешно...
лично _ты_ меня “синючим” видел?
Ой невже він зареєструвавя О, Великий МАЗЗІ, нарешті перестав перехоуватись під іншими ніками.
это какими же?
зато у тебя ников... уух!
мдааа мабуть, як кажуть тяжке дитинство, деревяні іграшки, да ще й прибиті до потолка...
судя по всему у тебя твое детство еще не кончилось
і це ти хочеш робить якись там мегапортал для сарнеських користувачів, яких ти неповажаєш? а на рахунок лузерів, то ти перегнув, адже ти сам лузер і проекти твої завжди лузерські (згадаєм: аллфорумс, ватбтф.ком про друпал + іще одна якась ліва кмс, а мобіленд.орг.юа так і невідкрився)
а оно и не должно открываться и действовать нормально. проанализируй работу этих всех “проэктов”. может тогда до тебя дойтет. для чего и зачем это все ![]()
вась... а, вась... можеш перестанеш якось мутно говорити, ти хоть вмієш ясно виражати свої думки?
могу. ты прекрасно все понял ![]()
А на рахунок подстав, то СТУКАЧОК із нас ТИ а не я, і ти постійно підставляєш всіх на кожному кроці.
“окружение”
это то, которое нормально не может девку снять и для этого ему нужны всякие коктейли? ![]()
аматорство в чому? в тому що цей сайт переплюнув всі інші, які вже запкрились або срутились (на форум аллсару даже джамер незаходить) коли я колись на форумі саі говорив, про новий сайт про Сарни, ти то думав шо буде якихось народовський проект
)))
![]()
мене сьогодні стошнило від всіх твоїх повідомлень на форумі, з яких осталось лише одне. Це шо було? біла гарячка? тоді тобі потрібно завязувати з алкоголем
приятно хрень всякую вычищать из форума?
надо было больше запостить ![]()
Деяким людям аж в жопі свербить, бо їм мішає наш проект, адже по пяні обіцяли відкрити свій мегасупер портал, але деж тут відкриєш із таким конкурентом. Тепер щоб помішаті роботі нашого порталу, ці люди ідуть на всякі гадості. Спочатку було СБУ, і навішування на мене якихось лівих справ, тепер якись бред пишу тут БикМаззі. А чому саме БИкМаззі, а тому що саме він стучить на СБУ і здає туди всіх попало. Йому хтось зламав сайт, то він замість того що випрамляти руки вирішив підставити свій задок для СБУ (чи може в беззубий ротик краще входить?) і спихнути все на мене. Слухай БикМаззі у тебе останні пару днів статус-картинкою в асьці був градусник. так ти захворав? ну тоді як кажуть на хворих необіжаються, а тобі я б порадив звернутись до лікаря (вчорашній флуд від тебе також про це свідчить) ...хоча в твоєму випадку треба не просто лікар, я чув що на Орлівці є гарний лікар - Каленюк. От думаю тобі саме час до нього звернутись
![]()
смешно.
крик души вышел? полегчало?
заметь, я даже не обижаюсь ни на быка, ни на задок и ротик
![]()
кем я только в сарнах не есть
и алкоголиком, и наркоманом, и сатанистом, и ... (дополняйте по желанию) ![]()
ты забываешь основной принцип анархии (ведь ты же к ней стремишься, сам когда-то писал) - “живи сам, но не мешай жить другим”.
если меня не трогать, то и я не лезу ( давайте на перегонки вспоминайте - “не трогай говно, вонять не будет”, а теперь пишите, что бык сам признался, что он говно). какие же вы сарныситивцы предсказуемые... ![]()
так что твой крик души, и его последствия для меня - бульбашка аеро... прохавал и сплюнул ![]()
[Sun Oct 15 04:46:14 2006] [error] [client *.*.*.*] File does not exist: /usr/local/www/apache22/data/admin
[Sun Oct 15 04:46:29 2006] [error] [client *.*.*.*] File does not exist: /usr/local/www/apache22/data/inc
[Sun Oct 15 04:46:36 2006] [error] [client *.*.*.*] File does not exist: /usr/local/www/apache22/data/include
а вот это уже можно считать наездом. мне то тоже пофигу, а работодателям - нет.
еще какие-то подобные попытки и можешь искать себе адвоката.
это уже пишется не “отменятина”.
удачи ![]()
ты, таблетка! (триган - есть такие таблетки)
Цікаво, а від чого чи для чого ці таблетки?!
Деяким людям аж в жопі свербить, бо їм мішає наш проект, адже по пяні обіцяли відкрити свій мегасупер портал, але деж тут відкриєш із таким конкурентом. Тепер щоб помішаті роботі нашого порталу, ці люди ідуть на всякі гадості. Спочатку було СБУ, і навішування на мене якихось лівих справ, тепер якись бред пишу тут БикМаззі. А чому саме БИкМаззі, а тому що саме він стучить на СБУ і здає туди всіх попало. Йому хтось зламав сайт, то він замість того що випрамляти руки вирішив підставити свій задок для СБУ (чи може в беззубий ротик краще входить?) і спихнути все на мене. Слухай БикМаззі у тебе останні пару днів статус-картинкою в асьці був градусник. так ти захворав? ну тоді як кажуть на хворих необіжаються, а тобі я б порадив звернутись до лікаря (вчорашній флуд від тебе також про це свідчить) ...хоча в твоєму випадку треба не просто лікар, я чув що на Орлівці є гарний лікар - Каленюк. От думаю тобі саме час до нього звернутись
М..да! На нормальних форумах за перехід на особисті образи банять без попередження. Це на нормальних!
Розкручувати свій сайт такими методами - суто падонківська практика. І це в ”Наше місто > Місто Сарни >”!
Вибачте, панове, я своє місто уявляю інакше.
Щодо конкуренції. А її немає! Конкурувати в обливанні брудом??? В передруковці “СН”??? В розміщенні фоток оголених зірок (сама популярна тема на вашому сайті)???
Щодо зломів сайтів. Мною днями буде передано куди слід лог з хостингу аллсара. От тоді і побачимо хто ламає сарненські сайти і поставимо на цьому крапку.
Мда.... справжня війна!
Як говориться: “бий своїх, щоб чужі боялись”!
Вот читаю этот пост, просто охуеваю ![]()
ну и кого он подставил ?? приведи хоть один пример или может тебя?- вместо того чтобы ху**ю тут писать), иди лучше маны покури по “безопасности”, может подставять тебя после этого будут меньше.
ЗІЖ Деяким людям аж в жопі свербить, бо їм мішає наш проект, адже по пяні обіцяли відкрити свій мегасупер портал, але деж тут відкриєш із таким конкурентом. Тепер щоб помішаті роботі нашого порталу, ці люди ідуть на всякі гадості. Спочатку було СБУ, і навішування на мене якихось лівих справ, тепер якись бред пишу тут БикМаззі. А чому саме БИкМаззі, а тому що саме він стучить на СБУ і здає туди всіх попало. Йому хтось зламав сайт, то він замість того що випрамляти руки вирішив підставити свій задок для СБУ (чи може в беззубий ротик краще входить?) і спихнути все на мене. Слухай БикМаззі у тебе останні пару днів статус-картинкою в асьці був градусник. так ти захворав? ну тоді як кажуть на хворих необіжаються, а тобі я б порадив звернутись до лікаря (вчорашній флуд від тебе також про це свідчить) ...хоча в твоєму випадку треба не просто лікар, я чув що на Орлівці є гарний лікар - Каленюк. От думаю тобі саме час до нього звернутись
Мало видать они на тебя повесили :D
З.Ы. Продолжай в том же духе!