Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
В газеті “Сарненські новини” 10 жовтня була стаття із розповіддю нашого мера про поїздку до Польши. Здається нічого особливо там немає, Ніколайчук просто описав побачене, як розвивається Польща після вступу до ЄЕС, які у поляків будинки, дороги. Але й насамкінець натякнув, що вони їздили за “кошти членів делегації”(в чому я дуже сильно сумніваюсь) і сарненчани можуть непереживати. Хоча до появи цієї статті, я від деяких перевірених людей чув про цю поїздку і що вона фінансувалась за кошти з місцевого бюджету. І дійсно невже “члени делегації”(раніше вона складала біля 30-40 чоловік, думаю і цього разу вона була не меншою), змогли повністю самі себе профінансувати, адже дорога і проживання в Польші коштує недешево. Доречі паном Ніколайчуком так і не було вказано скільки тривала поїздка, тому приблизну вартість поїздки важко підрахувати. Раніше Ніколайчук писав, що поїздки фінансували сарненські бізнесмени, тепер же просто - “члени делегації” в яку попали мабуть тільки “обрані”.
От мені цікаво скільки грошей протражирив Ніколайчук, і скільки за ці гроші можна було впорядкувати вулиць. Від Ніколайчука постійно чути, що грошей на асфальтування вулиць немає, ну звичайно а звідки ж їм взятись, якщо всі вони так бездарно використовуються. Можливо краще спочатку всі кошти спрямувати на впорядкування міста, щоб потім не червоніти перед нашими закордоними гостями за убогий стан міста.
Думаю за фактом недоцільного використання коштів з місцевого бюджету, цією поїздкою мають зацікавитись і відповідні служби.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
З місцевого бюджету було взято 200000 тис.грн на поїздку до Польщі! Мене вразило що Сарненський район винен 600 тис.грн за газ , а без погашення боргу тепла не буде і Ніколайчук їздить без сумління совісті до Польщі! За такі гроші можна і на Канари поїхать,але в його випадку мабуть тільки на Нари.Мабуть половина суми пішла до карману,адже з ним їздили сама інтелігенція і краща сторона міста Сарн(обрані)! НІКОЛАЙЧУКА НА МИЛО
_Розповів знайомий. Один кандидатів у депутати до облради усім розповідає, які у тій же облраді усі негідники, сволота, наволоч і т.д. На це йому зауважують, тоді для чого це тобі, адже ти не такий?
_Відповідь гідна Задорнова: “-А я таким стану!”
_Розповів знайомий. Один кандидатів у депутати до облради усім розповідає, які у тій же облраді усі негідники, сволота, наволоч і т.д. На це йому зауважують, тоді для чого це тобі, адже ти не такий?
_Відповідь гідна Задорнова: “-А я таким стану!”
ну ясно що святих людей нема, але є такі які щось окрім того що красти, ще й з народом діляться
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Делегація з міста Сарн побувала в Польщі у м. Нідзіца. Як повідомив міський голова м. Сарн Леонтій Ніколайчук, всього до сусідньої країни їздило 36 чоловік: представники влади, учасники клубу “Залізничник”, ансамблю “Мереживо” та дитячо-хореографічного колективу МК “Журавка”.
Пан Ніколайчук розповів, що сарненчани виступили з концертом.
— Ми обговорили питання співпраці, розвиток наших партнерських стосунків, — зауважив міський голова.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
_Хтось помітив результати співпраці???
Більш повна стаття ![]()
Сарненчани у поляків переймають досвід
Міський голова Сарн Леонтій Ніколайчук показує подарунки, які привезла делегація з Польщі
автора
Делегація з міста Сарн побувала в Польщі у м.Нідзіца. За словами міського голови м. Сарн Леонтія Ніколайчука, у гості їх запросив бургомістр для продовження ділових відносин, започаткованих ще торік у вересні.
Тоді уклали договір про співпрацю, щоправда, з іншим бургомістром.
— Всього нас їздило 36 чоловік, — каже пан Ніколайчук. — Це учасники клубу “Залізничник”, ансамблю “Мереживо” та дитячого хореографічного колективу МК “Журавка”, а також представники влади.
Пан Ніколайчук розповів, що сарненчани виступили з концертом. Окрім того, учасники могли побачити реалії тамтешнього життя.
— Дорогою я запитував у малечі: “Чому у Польщі так чисто?”, — згадує міський голова. — Діти мені відповідали: це тому, що поляки дружні.
До того ж побувала делегація й у сусідньому місті Новий Двір Гданський.
— Ми обговорили питання співпраці, розвиток наших партнерських відносин, — зауважив міський голова.
Також для українців провели екскурсію по визначним місцям.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Це Ніколаючуку треба показать, як голова Солом’янського району в Києві працює. В мне в дворі, колись ще дитинстві, був спортмайданчик. Ми там навіть зимою в футбол грали. Потім прийшли, зняли металічне загородження...сказали, що нове поставлять. Ага, чекай... Нормальне мініфутбольне поле в “стоквартірному” було. Треба тільки ворота поставить. Так їх вже років десять роблять. А потім жаліються, що діти по барах сидять...А малі діти? Вони карусель тільки на малюнках бачили...Начхать меру на сарненчан!
Сьогодні слухав по радіо (проводовому) інтервю із Ніколайчуком. Звичайно ж не у прямому ефірі, просто прокрутили запис із відповідями на завчасно підготовленими слова
ніколайчук як зажди повеселив, а фраза типу(приблизно):
ми зїздили в Польщу на відкриття 500-метрової тротуарної бруківки, і ми бачили як раділи поляки такому відкриттю
мене повністю “убила”, це ж надабуло пхатись в Польщу і витрачяти стільки бюджетних коштів, щоб попасти на відкриття якоїсь там бруківки ![]()
администрацыя к нам в клуб америкосов приводила я смотрел на них бедных и понимал что точьно етот обмен им невкайф хотя местами они были даже приятны в общении
ми зїздили в Польщу на відкриття 500-метрової тротуарної бруківки, і ми бачили як раділи поляки такому відкриттю
_Ми гірші чи що? От зробимо гальванічний цех - теж поляків запросимо.
Нехай також побачать як ми радіти будем
Треба огосити недовіру меру!
Треба огосити недовіру меру!
да понту, тут он в Києві Черновецького до цих пір знімають:)))))
На сесії міськради мітинг намутить.
хохол есть хохол
даю 85 процентов, что на его месте вы бы не ставили заботу о городе на первое место, а большую часть доходов укладывали в семю.
Я Ніколайчука вже давно не ціную як мера міста. І як людина, він теж слизький.