Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Семь жизней / Seven Pounds
Сумерки: сага новолуние
Я теж хочу подивитись нові Сумерки((((
Фільм класний, а ще добре те що там є всі актори що були в першій часті, а концовка просто супер. Раджу всім подивитися ![]()
2012
Мені щось не дуже!!!! Для тих хт бажає подивитись вони є на фтп СОВи
Фільм занадто мутний - все відбувається в останній момент. Радує тільки чувак з фм станцією на плечах - цікаво хто його слухав в момент коли всі гинули. Такий собі вісник апокаліпсиса, а ще російський літак з кучою моторів , які по черзі відмовляли.
2012 невиправдав моїх сподівань, фільм недуже мені краще сподобався “пандоріум”.
2012.Пандорум
Пандорум гораздо лучше вышел чем разрекламированый 2012…...
“Затащи меня в ад”
? ??? ???? ?????????? ???? ???????((((
???? ???? ?? ????!!!! ??? ??? ?? ????? ?????????? ???? ? ?? ??? ????
???? ???????? ?????????? ???????
????? ???????? ?????? ?? ??????? 10.10.6.240 ???????.
* ????????, ???? ???????? ?????????? ??? ?????????? ?????????. ????????? ????????? ????? ? ?????????? ?????.
* ???? ?? ?? ?????? ????????? ?? ???? ????????
все пацює........
Мені щось не дуже!!!! Для тих хт бажає подивитись вони є на фтп СОВи
Не працює ваш ФТП сервер сови )))
для доступу потрібно бути користувачем сови
а я от думаю може то в нормальний кінотеатр на аватар зїздити? якщо вже дивитись то так від чого всі кипятком мочяться))))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
я також хочу з’їздити на аватар. Поїду абов Рівне або вже в Київ в 3Д кінотеатр )))
На першому фтп зявився фільм - яйца судьби (Nasha.Russia.Jajca.sudby.2010.O.CAMRip) якість правда ніяка , але все ж.........