Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Останній фільм..........

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

budulay - 23 Липень 2009 08:59

неа в рус там мати, а в українському кендюхи і все таке))))

Ну тоді треба десь з українським перекладом пошукать (в російському і справді багато матів).

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

ПП

Затєряний мир. На рос. переведі, як завжди матов куча !!!

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

ПП

“Бросок Кобри” - фільм повний відстій, я таких казочок давно недивився, графіка місцями просто дивитися не можна, на сміх розбирає. Ну а найбільшим розчаруванням було тоді коли швидкісний поїзд протаранив машину ну а їй нічого (в польоті), а як на землю то тільки там зайнялася, ще одне розчарування було за декілька хвилин до цієї сцени, коли одна “дівчина” переслідувала той самий джип, ну дивитися було просто неможливою. Вони навіть пішли проти законів фізики, підірвали товсий шар льоду і він просто затонув (з яких це пір лід тоне). Я від фільма чекав більшого.

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Що “Бросок кобри” ти глянь останнє творіння Квентіна Тарантіно - там взагалі гітлера у 1944 році в Парижському кінотеатрі вбили яврейські спецназівці..........

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

ПП

Америкоси під кайфом від Авганського героїну, а потім роблять всякі фільми.

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

“Тарас Бульба” - давно вже дивилась, але всім, хто ще не бачив, раджу. про цей фільм багато говрилось і особисто мене він не розчарував. чесно скажу - плакала...

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

ПП

Марго - 28 Жовтень 2009 18:53

“Тарас Бульба” - давно вже дивилась, але всім, хто ще не бачив, раджу. про цей фільм багато говрилось і особисто мене він не розчарував. чесно скажу - плакала...

Як можна дивитися фільм історичний фільм про Україну який знімав польський режисер на російські гроші, це просто недопустимо.

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

Це бізнес.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

dmav - 28 Жовтень 2009 20:45
Марго - 28 Жовтень 2009 18:53

Як можна дивитися фільм історичний фільм про Україну який знімав польський режисер на російські гроші, це просто недопустимо.

та фіг з ним, цим польським режисером, добило одне - все козацтво представлене як москальня (куди не плюнь, фраза - “непокоримій русский дух”)

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

Згодна, хотілось би щоб фільм знімався мовою оригіналу і українськими режисерами, але на жаль нашої думки не спитали і питати не будуть.
Згодна, козаки були виставлені не в найкращому світлі, але ж це їжаку зрозуміло чому так... А як ви хотіли? Щоб кацапи і поляки показали хохлів з доброї сторони?)))
мене також не все влаштовує, але дивитись можна.

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

ПП

Provod - 28 Жовтень 2009 21:16

та фіг з ним, цим польським режисером, добило одне - все козацтво представлене як москальня (куди не плюнь, фраза - “непокоримій русский дух”)

Вони говорили непокоримій руський дух (від слова Русь), просто вони досить похожі і дехто їх плутає.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

dmav - 29 Жовтень 2009 19:34
Provod - 28 Жовтень 2009 21:16

Вони говорили непокоримій руський дух (від слова Русь), просто вони досить похожі і дехто їх плутає.

нєєєєє, тут ти мене не підловиш, не казали там таким чином - тупо “русский”

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

От саме через це і досі не дивився Тараса Бульбу, все в надії на українську версію яку обіцяв режисер, але мабуть таки доведеться для галочки подивитись русськую версію)))

З останнього з українським дубляжем “Типу крутий охоронець” - така досить непогана комедія, але перші пів фільму були смішнішими, інша половина якось не дуже...

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 525

Зареєстрований 2008-03-22

ПП

2012
9
Тело Дженифер

Підпис

signature_image

“Метеор” the BEST!

Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

підсів на серіал “Побег из тюрьмы”, вже третій сезон дивлюсь.... Раджу всім!

Підпис

signature_image