Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
неа в рус там мати, а в українському кендюхи і все таке))))
Ну тоді треба десь з українським перекладом пошукать (в російському і справді багато матів).
Затєряний мир. На рос. переведі, як завжди матов куча !!!
“Бросок Кобри” - фільм повний відстій, я таких казочок давно недивився, графіка місцями просто дивитися не можна, на сміх розбирає. Ну а найбільшим розчаруванням було тоді коли швидкісний поїзд протаранив машину ну а їй нічого (в польоті), а як на землю то тільки там зайнялася, ще одне розчарування було за декілька хвилин до цієї сцени, коли одна “дівчина” переслідувала той самий джип, ну дивитися було просто неможливою. Вони навіть пішли проти законів фізики, підірвали товсий шар льоду і він просто затонув (з яких це пір лід тоне). Я від фільма чекав більшого.
Що “Бросок кобри” ти глянь останнє творіння Квентіна Тарантіно - там взагалі гітлера у 1944 році в Парижському кінотеатрі вбили яврейські спецназівці..........
Америкоси під кайфом від Авганського героїну, а потім роблять всякі фільми.
“Тарас Бульба” - давно вже дивилась, але всім, хто ще не бачив, раджу. про цей фільм багато говрилось і особисто мене він не розчарував. чесно скажу - плакала...
“Тарас Бульба” - давно вже дивилась, але всім, хто ще не бачив, раджу. про цей фільм багато говрилось і особисто мене він не розчарував. чесно скажу - плакала...
Як можна дивитися фільм історичний фільм про Україну який знімав польський режисер на російські гроші, це просто недопустимо.
Це бізнес.
Як можна дивитися фільм історичний фільм про Україну який знімав польський режисер на російські гроші, це просто недопустимо.
та фіг з ним, цим польським режисером, добило одне - все козацтво представлене як москальня (куди не плюнь, фраза - “непокоримій русский дух”)
Згодна, хотілось би щоб фільм знімався мовою оригіналу і українськими режисерами, але на жаль нашої думки не спитали і питати не будуть.
Згодна, козаки були виставлені не в найкращому світлі, але ж це їжаку зрозуміло чому так... А як ви хотіли? Щоб кацапи і поляки показали хохлів з доброї сторони?)))
мене також не все влаштовує, але дивитись можна.
та фіг з ним, цим польським режисером, добило одне - все козацтво представлене як москальня (куди не плюнь, фраза - “непокоримій русский дух”)
Вони говорили непокоримій руський дух (від слова Русь), просто вони досить похожі і дехто їх плутає.
Вони говорили непокоримій руський дух (від слова Русь), просто вони досить похожі і дехто їх плутає.
нєєєєє, тут ти мене не підловиш, не казали там таким чином - тупо “русский”
От саме через це і досі не дивився Тараса Бульбу, все в надії на українську версію яку обіцяв режисер, але мабуть таки доведеться для галочки подивитись русськую версію)))
З останнього з українським дубляжем “Типу крутий охоронець” - така досить непогана комедія, але перші пів фільму були смішнішими, інша половина якось не дуже...
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
2012
9
Тело Дженифер
“Метеор” the BEST!
підсів на серіал “Побег из тюрьмы”, вже третій сезон дивлюсь.... Раджу всім!