Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
| Голосування: Що б ви хотіли побачити в місті найближчим часом ???? Всього голосів: 34 |
|
|---|---|
| Кінотеатр | 13 |
| Спортмайданчик | 5 |
| Нічний клуб | 10 |
| Дитячий парк | 2 |
| ваш варіант | 4 |
Якщо ваш варіант то напишіть що!
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
А де варіант - “бензиколонку біля дитячого садочка”?
від нашої влади можна тільки такого чекати
А якщо серйозно, то спочатку до цієї зими хотілося б Спортмайданчик, а на весну вже якісь Дитячий парк а то молодим мамам немає де з дітьми погуляти.
ЗІЖ але де от знайти для цього всього місце?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А де варіант - “бензиколонку біля дитячого садочка”?
від нашої влади можна тільки такого чекати
А якщо серйозно, то спочатку до цієї зими хотілося б Спортмайданчик, а на весну вже якісь Дитячий парк а то молодим мамам немає де з дітьми погуляти.
ЗІЖ але де от знайти для цього всього місце?
Ти знаэш найти місце це не проблема! Тільки треба мати бажання. Владним структурам не купляти собі машин, а хоч трошки давати грошей на розвиток міста!
Мені картинг до вподоби
хоча всі інші варіанти теж потрібіні!
Ти знаэш найти місце це не проблема! Тільки треба мати бажання. Владним структурам не купляти собі машин, а хоч трошки давати грошей на розвиток міста!
Чув шо Красько і КО хотіли колись викупити одне із приміщень Маслозаводу....ну їм як звичайно показали ***
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Чув шо Красько і КО хотіли колись викупити одне із приміщень Маслозаводу....ну їм як звичайно показали ***
І що там малося бути?
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
І що там малося бути?
Спортзал
І що там малося бути?
Спортзал
Вперше про таке чую! цікаво!
І що там малося бути?
Спортзал
Вперше про таке чую! цікаво!
давно це було, тоді і ціни на нерухмість були не такими великими
_Люблю хороше кіно, але і дитмайданчик потрібен...
В кожному місті повинно бути все!! Отож потрібні всі ці будівлі!!!!
Справжнє “Я”-це те чим ми являємся, а не те що з нами зробили!!!
В кожному місті повинно бути все!! Отож потрібні всі ці будівлі!!!!
немає кому все це фінансувати! ось в чому біда! Забігайлівку відкрити чи ще один магазин! це ми можем...
В том то і річ що лише ЗАБІГАЙЛІВКу а не щось пристойне!!!! Не той рівень людей!!!
Справжнє “Я”-це те чим ми являємся, а не те що з нами зробили!!!
В том то і річ що лише ЗАБІГАЙЛІВКу а не щось пристойне!!!! Не той рівень людей!!!
Мабуть, з себе треба починати! А то ми говоримо про людей, а самі ж не кращі
)
А я б хотів би пристойний нічний клуб оскільки додому приїжаю не часто (якось смішно звучить “пристойний” по відношенню до нашого міста). Де б можна було нормально посидіти, потанцювати...без цієї всякої бикоти і шнурків (ну можливо крім гарних школярок)
. Проте....
А я б хотів би пристойний нічний клуб оскільки додому приїжаю не часто (якось смішно звучить “пристойний” по відношенню до нашого міста). Де б можна було нормально посидіти, потанцювати...без цієї всякої бикоти і шнурків (ну можливо крім гарних школярок)
. Проте....
_По вашому запиту нічого не знайдено (с)Яndex:-)