Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Північ-центр

Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу?
Всього голосів: 8
Лажа (1бал)
3
Ацтой (від 1-3 балів)
1
Може бути (від 3-6 балів)
1
Добре (від 6-9 балів)
1
Відмінно (10 балів)
2
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Персонал персоналом, але думаю більшість залежить таки від власника...
1. Якщо власник наприклад “навішує” компенсацію за розбитий чи ще якийсь товар на той же персонал, то зрозуміло що вони відповідно і будуть його впарювати покупцям....
2. Якщо наприклад через жадобу до більших прибутків власник не зацікавлений у списуванні простроченого товару, то відповідно персонал теж не дуже то і буде ходити видивлятись, що там уже потрібно замінити...

На мою думку намагання отримати більше прибутків за рахунок поганого ставлення до покупців нічим добрим не обернеться, хоча в Сарнах (да і мабуть в більшій частині України) не лише один СамМаркет цим “хворіє” однак все залежить від того наскільки швидко власники зроблять правильні висновки і перестануть по дикунські ставитись до клієнтів і своїх працівників smile не дарма ж в народі кажуть “риба гниє з голови...”

Для нашої сімї пріорітетність закупок продовольчих товарів приблизно така - Вопак - Базар - Оксамит (бо рядом))) гуртовня на меблевій фабриці ну і інколи буває СаММаркет та інші...

Корзіни у Саммаркеті дійсно ненадійні, ладно ще коли там пивко в пластмасі, але памятаю перед НР чуть Колхеті з корзіни не вилитіло)))

А нарахунок того що не платиш за те що ненавмисно розбив я теж про це чув і постійно згадую проходячи біля “стрьомно” розтавленого дешевого вина на боковій стійці у Вопаку)))))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

З свого боку, як один з постачальників ПЦ, можу добавити, що вони завжди стараються обміняти товар, терміни якого на підході