Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 8 |
|
|---|---|
| Лажа (1бал) | 3 |
| Ацтой (від 1-3 балів) | 1 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 1 |
| Добре (від 6-9 балів) | 1 |
| Відмінно (10 балів) | 2 |
Персонал персоналом, але думаю більшість залежить таки від власника...
1. Якщо власник наприклад “навішує” компенсацію за розбитий чи ще якийсь товар на той же персонал, то зрозуміло що вони відповідно і будуть його впарювати покупцям....
2. Якщо наприклад через жадобу до більших прибутків власник не зацікавлений у списуванні простроченого товару, то відповідно персонал теж не дуже то і буде ходити видивлятись, що там уже потрібно замінити...
На мою думку намагання отримати більше прибутків за рахунок поганого ставлення до покупців нічим добрим не обернеться, хоча в Сарнах (да і мабуть в більшій частині України) не лише один СамМаркет цим “хворіє” однак все залежить від того наскільки швидко власники зроблять правильні висновки і перестануть по дикунські ставитись до клієнтів і своїх працівників
не дарма ж в народі кажуть “риба гниє з голови...”
Для нашої сімї пріорітетність закупок продовольчих товарів приблизно така - Вопак - Базар - Оксамит (бо рядом))) гуртовня на меблевій фабриці ну і інколи буває СаММаркет та інші...
Корзіни у Саммаркеті дійсно ненадійні, ладно ще коли там пивко в пластмасі, але памятаю перед НР чуть Колхеті з корзіни не вилитіло)))
А нарахунок того що не платиш за те що ненавмисно розбив я теж про це чув і постійно згадую проходячи біля “стрьомно” розтавленого дешевого вина на боковій стійці у Вопаку)))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
З свого боку, як один з постачальників ПЦ, можу добавити, що вони завжди стараються обміняти товар, терміни якого на підході