Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Я плакав:
На Рівненщині цієї осені збільшилася кількість призовників із 1050 до 1070. За словами Олега Харченка, полковника рівненського військового комісаріату, це пов’язано з поліпшення здоров’я хлопців.
![]()
Якщо навесні тимчасово непридатних до служби було більше як 100 осіб, то нині – 44. На жаль, усе ще турбує стан здоров’я призовників, які мешкають у Сарненському районі. На цій забрудненій радіацією території хворих найбільше.![]()
Як зазначив Олег Харченко, нинішні призовники служитимуть зв’язківцями, в сухопутних та президентських військах, військовій прокуратурі та МНС. Більшість хлопців проходитиме службу недалеко від дому, на Рівненщині, а також у навчальних підрозділах Харкова, Миколаєва та Житомира.
ЗІЖ Повеселив полковник, особливо фраза про Сарненський район ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Мда на 20 чоловік більше і це вже таке збільшення шо аж піпец
тим паче шо минулий призов був “чорнобильським”
А про район дісно улибнуло ![]()
і іще по такій актульній для нас темі
:
За інформацією сарненського військового комісара підполковника П.Я. Луцишина, призов громадян на строкову військову службу в районі восени 2006 року буде проходити згідно із Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» та постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 року. Наряд обласного військового комісаріату становить 125 чол. З числа 1612 осіб, які підлягали виклику на засідання районної призовної комісії, з’явилось лише 505, не прибули 1107 чол. (а це 67%). За медичними висновками від призову звільнено 90 чол. (18%), не завершили медичне обстеження 155чол. (31%), 82 підлягають відправці у війська.
На жаль, виникає низка проблем, що суттєво заважають проведенню призову та виконанню розпорядження голови райдержадміністрації. Зокрема велика кількість призовників перебуває в розшуку. Це свідчить про те, що не всі сільські голови й інспектори з військового обліку приділяють належну увагу цьому питанню, не налагоджена взаємодія з дільничними інспекторами міліції, не вирішено в районі питання альтернативної (невійськової) служби. Найбільша кількість призовників, які ухиляються від служби в армії, проживають на території Великовербченської, Кричильської, Немовицької, Вирівської. Кам’яне-Случанської, Тинненської. Селищенської, Тутовицької сільських, Сарненської міської та Клесівської селищної рад. Прийнято рішення: документи на найбільш злісних ухильників подати до прокуратури. За словами райвійськкома, у весняний період до адмінвідповідальності було притягнуто 60 осіб.
На 100% відсодків впевнений, що і я в розшуку. Да і взагалі чув від багатьох, що приходиш у ваєнкомат за якоюсь довідкою, а там тобі заявляють - “Ти в розшуку!!!”.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А шо повестка вже приходила? Хоча знаю випадки коли і без неї в розшук подавали !
Чел то ти гарно никайся бо в армії інету не буде:)
А шо повестка вже приходила? Хоча знаю випадки коли і без неї в розшук подавали !
Чел то ти гарно никайся бо в армії інету не буде:)
Да ні просто знаю, що в тому році без повесткі занесли в розшук, а в цьому занесу довідку із універа і не нада никатись ![]()
Мені на серпень місяць прийшли повістки: на 01.09, на 14.09… а потім на 18.09…
А я прийшов... і що??? Нічого!!! Треба пройти комісію, а як? Я на роботі.. не могу!!!
Відповідь: пройди, коли зможеш!
Моє діло вже 7 разів передавалось до прокуратури - в розшук.
Я є опікуном своєї матері, оскільки я в сім”ї сам, а матір на групі по ЧАЕС...
Пан Луцишин, мене добре знає... я колись працював в районній раді...
часто ми з ним “товаришували”...
Я вважаю, що це його ініціатива мене скоріше відправити у “світ воювати”...
Але, згідно законодавства України ніяк в нього не вдається це зробити...
До речі, я б уже давно відслужив би, але там, в ЗСУ, зарплатня маленька... не прикалує!
....Мені на серпень місяць прийшли повістки: на 01.09, на 14.09… а потім на 18.09…
А я прийшов... і що??? Нічого!!! Треба пройти комісію, а як? Я на роботі.. не могу!!!
Відповідь: пройди, коли зможеш!
Моє діло вже 7 разів передавалось до прокуратури - в розшук.
....
а штрафи не платив? там кажись якщо повістку отримав а сам не прийшов то платиш штраф
Ні, нічого не платив.Якщо ти в розшуку по районі, то штраф 52 грн. Обласний - 187 грн... а загальнонаціональний - більше 1000 грн. (точно не знаю)!
Ні, нічого не платив.Якщо ти в розшуку по районі, то штраф 52 грн. Обласний - 187 грн... а загальнонаціональний - більше 1000 грн. (точно не знаю)!
_усі ці речі можна оскаржувати. Ну не бачив я повістки, газет не читаю, радіо не слухаю, де мій підпис?, віддавали сусіду? - от нехай іде і служить
_Кілька років тому САМ воєнком звонив додому смачно обкладав матами і лякав приїздом з мусорами - пусті панти...
_Минулого року я був терміново направлений у обллікарню на операцію, так от під час призиву це неможливо зробити без письмового дозволу того самого воєнкома. Тупорильство!!! Він вирішував потрібна мені операція чи ні. Дозвіл дав, але з умовою прийти на комісію через 5 днів!!! Це при тому, що лише у Рівному я лежав 3 тижні...
_Тепер боятись нічого. Комісований за станом здоров’я за кількома статями. Якщо не боїтеся це не важко. Абсолютно здорових людей все рівно немає. Кожному лікарю кажеш - і тут болить, і тут, а це взагалі з дитинства. І в результаті отримуєш 3-4 направлення на огляд в поліклініці. Там співаєш ту саму пісню і хоча б на 2-3 направленнях ставлять “В НАТУРЕ БОЛЕН”. Потім знову комісія в воєнкоматі і ось вона жадана відмітка у особистій справі “згідно статті №№ визнати не дійсним і т.д.” Потім фінал - задушевна розмова з воєнкомом - а служити хочеш? а раніше де був? а контрактником? а може в Ірак? ну і фіг з тобою забирай свій військовий квиток...
_Прикол був у окуліста. Так старався показати найнижчі результати, а виявляється згідно нового закону - до армії гребуть із будь яким зором, сказали - будеш зв’язківцем! Це ж треба - усе життя мріяв провести рік свого дорогоцінного життя в оточенні електромагнітних хвиль...
_З.І. Усю вищенаведену інформацію вважати віднесеною до категорії “ЦІЛКОМ ТАЄМНО” і після перегляду негайно знищити... разом з компом...і свідками...
за станом здоровья непридатний, 2008 році пройти знову комісію!
І будуть тебе ганяти поки 25 не стукне...........
а я клав на таку армію з висоти !!!! шо вони пропонують рік їсти капусту чи буряк і запивати кипяченою водою, працювати за сторожа біля якось складу, хоч там вже все давно розікрали !!! зимою не топиться, навіт автомати перепродали а нових немає поки !!! не армія а бомжі !!! Галигін в кам. клаб казав : “Українська армія найвитриваліша армія в світі !!! вони вдягають помаранчеву уніформу і сидять доки ворог не піде сам !!!” .. .... .. вже 8 років морожусь і ще 2 протримаюсь !!! і в дупі я бачив їх повістки . . . .
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
а я клав на таку армію з висоти !!!! шо вони пропонують рік їсти капусту чи буряк і запивати кипяченою водою, працювати за сторожа біля якось складу, хоч там вже все давно розікрали !!! зимою не топиться, навіт автомати перепродали а нових немає поки !!! не армія а бомжі !!! Галигін в кам. клаб казав : “Українська армія найвитриваліша армія в світі !!! вони вдягають помаранчеву уніформу і сидять доки ворог не піде сам !!!” .. .... .. вже 8 років морожусь і ще 2 протримаюсь !!! і в дупі я бачив їх повістки . . . .
+1
кажуть шо мають зробити в році тільки один призив
ЗІЖ тримаймосся браття ![]()
а зі сколіозом беруть в армію?
а зі сколіозом беруть в армію?
Дивлячись з яким!!! Бо є різні форми цієї хвороби хребта!
Якщо в армії здорові
хлопці то може і мені туди сходити6 все рівно в цьому році закінчую коледж - буде куди подітись.