Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Призовників кличуть до міста

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Я плакав:

На Рівненщині цієї осені збільшилася  кількість призовників із 1050 до 1070. За словами Олега Харченка, полковника рівненського військового комісаріату, це пов’язано з поліпшення здоров’я хлопців. LOL
   Якщо навесні тимчасово непридатних до служби було більше як 100 осіб, то нині – 44. На жаль, усе ще турбує стан здоров’я призовників, які мешкають у Сарненському районі. На цій забрудненій радіацією території хворих найбільше.  LOL
   Як зазначив Олег Харченко, нинішні призовники служитимуть зв’язківцями, в сухопутних та президентських військах, військовій прокуратурі та МНС. Більшість хлопців проходитиме службу недалеко від дому, на Рівненщині, а також у навчальних підрозділах Харкова, Миколаєва та Житомира.

ЗІЖ Повеселив полковник, особливо фраза про Сарненський район  wink

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

Мда на 20 чоловік більше і це вже таке збільшення шо аж піпец smile тим паче шо минулий призов був “чорнобильським”
А про район дісно улибнуло smile

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

і іще по такій актульній для нас темі  LOL :

За інформацією сарненського військового комісара підполковника П.Я. Луцишина, призов громадян на строкову військову службу в районі восени 2006 року буде проходити згідно із Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» та постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 року. Наряд обласного військового комісаріату становить 125 чол. З числа 1612 осіб, які підлягали виклику на засідання районної призовної комісії, з’явилось лише 505, не прибули 1107 чол. (а це 67%). За медичними висновками від призову звільнено 90 чол. (18%), не завершили медичне обстеження 155чол. (31%), 82 підлягають відправці у війська.
На жаль, виникає низка проблем, що суттєво заважають проведенню призову та виконанню розпорядження голови райдержадміністрації. Зокрема велика кількість призовників перебуває в розшуку. Це свідчить про те, що не всі сільські голови й інспектори з військового обліку приділяють належну увагу цьому питанню, не налагоджена взаємодія з дільничними інспекторами міліції, не вирішено в районі питання альтернативної (невійськової) служби. Найбільша кількість призовників, які ухиляються від служби в армії, проживають на території Великовербченської, Кричильської, Немовицької, Вирівської. Кам’яне-Случанської, Тинненської. Селищенської, Тутовицької сільських, Сарненської міської та Клесівської селищної рад. Прийнято рішення: документи на найбільш злісних ухильників подати до прокуратури. За словами райвійськкома, у весняний період до адмінвідповідальності було притягнуто 60 осіб.

На 100% відсодків впевнений, що і я в розшуку. Да і взагалі чув від багатьох, що приходиш у ваєнкомат за якоюсь довідкою, а там тобі заявляють - “Ти в розшуку!!!”.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

А шо повестка вже приходила? Хоча знаю випадки коли і без неї в розшук подавали !
Чел то ти гарно никайся бо в армії інету не буде:)

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Proverka - 04 Жовтень 2006 10:14

А шо повестка вже приходила? Хоча знаю випадки коли і без неї в розшук подавали !
Чел то ти гарно никайся бо в армії інету не буде:)

Да ні просто знаю, що в тому році без повесткі занесли в розшук, а в цьому занесу довідку із універа і не нада никатись  wink

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

snake  snake  snake  snake  snake  snake  snake  snake  snake

Мені на серпень місяць прийшли повістки: на 01.09, на 14.09… а потім на 18.09…
А я прийшов... і що??? Нічого!!! Треба пройти комісію, а як? Я на роботі.. не могу!!!
Відповідь: пройди, коли зможеш!
Моє діло вже 7 разів передавалось до прокуратури - в розшук.

Я є опікуном своєї матері, оскільки я в сім”ї сам, а матір на групі по ЧАЕС...

Пан Луцишин, мене добре знає... я колись працював в районній раді...
часто ми з ним “товаришували”...
Я вважаю, що це його ініціатива мене скоріше відправити у “світ воювати”...
Але, згідно законодавства України ніяк в нього не вдається це зробити...

До речі, я б уже давно відслужив би, але там, в ЗСУ, зарплатня маленька... не прикалує!

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 26

Зареєстрований 2006-07-15

ПП

Valentine - 06 Жовтень 2006 06:59

....Мені на серпень місяць прийшли повістки: на 01.09, на 14.09… а потім на 18.09…
А я прийшов... і що??? Нічого!!! Треба пройти комісію, а як? Я на роботі.. не могу!!!
Відповідь: пройди, коли зможеш!
Моє діло вже 7 разів передавалось до прокуратури - в розшук.
....

а штрафи не платив? там кажись якщо повістку отримав а сам не прийшов то платиш штраф

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Ні, нічого не платив.Якщо ти в розшуку по районі, то штраф 52 грн. Обласний - 187 грн... а загальнонаціональний - більше 1000 грн. (точно не знаю)!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

Valentine - 09 Жовтень 2006 04:55

Ні, нічого не платив.Якщо ти в розшуку по районі, то штраф 52 грн. Обласний - 187 грн... а загальнонаціональний - більше 1000 грн. (точно не знаю)!

_усі ці речі можна оскаржувати. Ну не бачив я повістки, газет не читаю, радіо не слухаю, де мій підпис?, віддавали сусіду? - от нехай іде і служить
_Кілька років тому САМ воєнком звонив додому смачно обкладав матами і лякав приїздом з мусорами - пусті панти...
_Минулого року я був терміново направлений у обллікарню на операцію, так от під час призиву це неможливо зробити без письмового дозволу того самого воєнкома. Тупорильство!!! Він вирішував потрібна мені операція чи ні. Дозвіл дав, але з умовою прийти на комісію через 5 днів!!! Це при тому, що лише у Рівному я лежав 3 тижні...
_Тепер боятись нічого. Комісований за станом здоров’я за кількома статями. Якщо не боїтеся це не важко. Абсолютно здорових людей все рівно немає. Кожному лікарю кажеш - і тут болить, і тут, а це взагалі з дитинства. І в результаті отримуєш 3-4 направлення на огляд в поліклініці. Там співаєш ту саму пісню і хоча б на 2-3 направленнях ставлять “В НАТУРЕ БОЛЕН”. Потім знову комісія в воєнкоматі і ось вона жадана відмітка у особистій справі “згідно статті №№ визнати не дійсним і т.д.” Потім фінал - задушевна розмова з воєнкомом - а служити хочеш? а раніше де був? а контрактником? а може в Ірак? ну і фіг з тобою забирай свій військовий квиток...
_Прикол був у окуліста. Так старався показати найнижчі результати, а виявляється згідно нового закону - до армії гребуть із будь яким зором, сказали - будеш зв’язківцем! Це ж треба - усе життя мріяв провести рік свого дорогоцінного життя в оточенні електромагнітних хвиль...
_З.І. Усю вищенаведену інформацію вважати віднесеною до категорії “ЦІЛКОМ ТАЄМНО” і після перегляду негайно знищити... разом з компом...і свідками...

Підпис

signature_image
РангРангРанг

Всього повідомлень 86

Зареєстрований 2005-12-16

ПП

за станом здоровья непридатний, 2008 році пройти знову комісію!

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

І будуть тебе ганяти поки 25 не стукне...........

Аватар

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

а я клав на таку армію з висоти !!!!  шо вони пропонують рік їсти капусту чи буряк і запивати кипяченою водою, працювати за сторожа біля якось складу, хоч там вже все давно розікрали !!! зимою не топиться, навіт автомати перепродали а нових немає поки !!! не армія а бомжі !!!  Галигін в кам. клаб казав : “Українська армія найвитриваліша армія в світі !!!  вони вдягають помаранчеву уніформу і сидять доки ворог не піде сам !!!”  .. .... .. вже 8 років морожусь і ще 2 протримаюсь !!! і в дупі я бачив їх повістки . . . .

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

LUKAVUY - 10 Січень 2007 09:48

а я клав на таку армію з висоти !!!!  шо вони пропонують рік їсти капусту чи буряк і запивати кипяченою водою, працювати за сторожа біля якось складу, хоч там вже все давно розікрали !!! зимою не топиться, навіт автомати перепродали а нових немає поки !!! не армія а бомжі !!!  Галигін в кам. клаб казав : “Українська армія найвитриваліша армія в світі !!!  вони вдягають помаранчеву уніформу і сидять доки ворог не піде сам !!!”  .. .... .. вже 8 років морожусь і ще 2 протримаюсь !!! і в дупі я бачив їх повістки . . . .

+1
кажуть шо мають зробити в році тільки один призив

ЗІЖ тримаймосся браття LOL

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 487

Зареєстрований 2008-01-22

ПП

а зі сколіозом беруть в армію?

Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

pandorra - 07 Березень 2008 17:30

а зі сколіозом беруть в армію?

Дивлячись з яким!!! Бо є різні форми цієї хвороби хребта!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Якщо в армії здорові LOL  хлопці то може і мені туди сходити6 все рівно в цьому році закінчую коледж - буде куди подітись.

Підпис

signature_image