Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема

На днях глянув в своєму телефоні “Інформація про мережу” і був приємно здивований. Поряд із ЮМС і Київстаром, зявилась нова мережа CC 255 NC 06. Пошук в неті привів на сайт Лайфу, де і дізнався. що це код їхньої мережі. Ну що ж, гарна новина, адже до 31 вересня триває акція, за умовами якої кожен студент може безкоштовно отримати стартовий пакет Life:)
ЗІЖ думаю новина не баян?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Мабуть ще ні! На карті покриття сабжа встановлення вишки Сарнах лише в планах (до кінця 2006 р.)
Як якість зв*язку??? Магазинів мабуть ще немає і не скоро з*являться???
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Мабуть ще ні! На карті покриття сабжа встановлення вишки Сарнах лише в планах (до кінця 2006 р.)...
ЯК ні, якщо на телефоні показується дана мережа, то значіть є зв’язок, а карта покриття у хз коли створювалась і як вона оновлеюється
....Магазинів мабуть ще немає і не скоро з*являться???
в Євросеті (в центрі біля НАТИ, там де ще квіти) уже продаються Лайфи і картки поповнення до них ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
я не про покриття а про б0ян ![]()
Я про їхні центри де мона на шару взяти пакет !
обмін WMZ з бонусами
В Сарнах таких центрів немає зате в Рівному аж 3
Чесно кажучі в Сарнах то і студентів як кіт наплакав ![]()
обмін WMZ з бонусами
Я про їхні центри де мона на шару взяти пакет !
да які там в Сарнах центри, якщо сам Лайф ще неповідомив про підключення нашого міста до їхньої мережі. Зазвичай я дуже часто бачу новини із новими провінційними містечками, яких підключили
Чесно кажучі в Сарнах то і студентів як кіт наплакав
А деж їм взятись, всі у інших містах навчаються
А деж їм взятись, всі у інших містах навчаються
Ну звісно бо в Сарнах і вчитись немає де :( колись казали буде філіал від Водніка але далі слівтаки не дійшло :(
Акцію продовжено до 8-го жовтня, так що є ще час для тих хто не вспів перейти на лайф
Не знаю як в Сарнах але в Києві якість зв*язку дуже ацтойна :(
Згоден! зв*язок починаючи з цієї неділі взагалі гавняний
обмін WMZ з бонусами
Не знаю як в Сарнах але в Києві якість зв*язку дуже ацтойна :(
поки нормальний зв’язок на відрізку Рівне - Сарни. Можливо в Києві через халяву ацтой, там же кількість народу не порівняти навіть із нашою областю.
Згоден! зв*язок починаючи з цієї неділі взагалі гавняний
У мене знайлмий з Рафаліки, то у них взагалі 5 днів (з понеділка) не робить мережа.
В Кузні працює...
В нас теж є якісь проблеми з мережею... особливо при відправлянні SMS…
Я вважаю, що цей запуск “вишки” знаходиться в тестовому режимі і через це “глюки” в мережі. ![]()
“чим дальше в ліс тим більше дров” - чим більше Лайф буде розповсюджуватись, тим більше глюків буде зявлятись, і до оператора тож важко дозвонитись
” і до оператора тож важко дозвонитись”... до нього взагалі не можна додзвонитись!!!
Перекинув знайомому в суботу 1грн.,то він до цього часу не отримав!!!
От що іще прикольно в Лайфі так це ГІГА інтернет.
Сплативши лише 35 гривень (з урахуванням ПДВ, без збору до ПФ), Ви отримуєте 1 Гбайт (1000 Мбайт) мобільного інтернету для користування протягом одного місяця!
Більшість користувачів тепер можуть послати Сову і Укртелеком із їхнім діалапним нетом.
ЗІЖ Може хто знає як там у Лайфа з уа-іксом?