Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Вже краще %)
от ... не показався..
![]()
а зі списку довго вибирати (чомусь для мене)....
не знаю.. мені квіповські подобаються.....)))
так це ж і є квіповськи, правда не всі....можна ж звичайно і коди підналаштувати...потім зроблю
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Недавно лазив сторінками нету і натрапив на класний САЙТ СМАЙЛИКІВ. На мою думку, на нашому форумі і так класні смайли, але було б непогано добавити ще десяток-другий...
Хто за?
Я також за смайли з квіпу! Веселіше буде!
и я також за прогрес
![]()
Недавно лазив сторінками нету і натрапив на класний САЙТ СМАЙЛИКІВ. На мою думку, на нашому форумі і так класні смайли, але було б непогано добавити ще десяток-другий...
Хто за?1) Юзай пошук!
2) Слухай старших
3 Теми об*єднав і змінив голомування але бачу шо всі хто вже голосували більше не зможуть проголосувати :(
Зроблю більше смайлів основу яких будуть складати колобкі (тобто смайли із квіпу), на рахунок великих смайлів (приклад - твій підпис) хз навіть незнаю, не у всіх швидкий інтернет, але в будь-якому для цього треба дійсно нову тему, бо із цією Фанта “переадмінився”, тема втратила смисл да і голосування вже якось ні до чого.
Тому попрошу наступного разу, якщо люди проявляють якусь ініциативу і створюють теми для покращення сайту, не лізти туда із своїм незрозумілив адмініструванням, а то користі від цього я ніякої не побачив.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю