Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Смайли (оновлено)

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Valentine - 23 Лютий 2007 15:41

Вже краще %)

от ... не показався..  ohh
а зі списку довго вибирати (чомусь для мене)....
не знаю.. мені квіповські подобаються..... smile)))

так це ж і є квіповськи, правда не всі....можна ж звичайно і коди підналаштувати...потім зроблю

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

Недавно лазив сторінками нету і натрапив на класний САЙТ СМАЙЛИКІВ. На мою думку, на нашому форумі і так класні смайли, але було б непогано добавити ще десяток-другий...
Хто за?

[ Редаговано: 04 Листопад 2007 14:57 by imon4ik ]

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 253

Зареєстрований 2006-10-11

ПП

Я також за смайли з квіпу! Веселіше буде!

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 180

Зареєстрований 2007-02-12

ПП

и я також за прогрес
cool smile

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

imon4ik - 30 Жовтень 2007 10:35

Недавно лазив сторінками нету і натрапив на класний САЙТ СМАЙЛИКІВ. На мою думку, на нашому форумі і так класні смайли, але було б непогано добавити ще десяток-другий...
Хто за?

1) Юзай пошук!
2) Слухай старших
3 Теми об*єднав і змінив голомування але бачу шо всі хто вже голосували більше не зможуть проголосувати :(

Зроблю більше смайлів основу яких будуть складати колобкі (тобто смайли із квіпу), на рахунок великих смайлів (приклад - твій підпис) хз навіть незнаю, не у всіх швидкий інтернет, але в будь-якому для цього треба дійсно нову тему, бо із цією Фанта “переадмінився”, тема втратила смисл да і голосування вже якось ні до чого.
Тому попрошу наступного разу, якщо люди проявляють якусь ініциативу і створюють теми для покращення сайту, не лізти туда із своїм незрозумілив адмініструванням, а то користі від цього я ніякої не побачив.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю