Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Незнаю чому але їми якось незручно користуватись і вони самі по собі якісь трохі незручні. Є пару прикольних але більшість ніякі ![]()
Да ну, прикольні смайли ![]()
Да ну, прикольні смайли
Але чомусь мало хто їми користується і трошкі незрчно, що вони відкриваються у новому вікні
Я подумаю над зміною смайлів
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
АдмінчеГ і коли це станеться?
АдмінчеГ і коли це станеться?
тут і без смайлів глюків хватає які треба виправляти. смайли потім, думаю це будуть колобки (наприклад такі як і в кіпі)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Мммммм...Непогані)))
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Я от собі на квіп нові прикольні смайли і скіни качнув , а ще звучки “із простоквашено”.............
Я от собі на квіп нові прикольні смайли і скіни качнув , а ще звучки “із простоквашено”.............
може і справді колобкі поставити?
але вони через анімацію юільше “важать” і будуть довше загружатись
може і справді колобкі поставити?
але вони через анімацію юільше “важать” і будуть довше загружатись
_Краще не треба, бо не знаю як у вас, а в мене Сова, щось качає все гірше і гірше. Якщо порівнювати з інтернетом річної давнини, то я мав “швидкісний” інтернет. Mp3 і відео-приколи качав запросто, а зараз - це подвиг, та й підключитись можна раз на три дні за годину дозвону
якщо чесно то у нас якісь гальмуваті смайли !!! ИМХО
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Ононовив все таки смайли
нехай будуть ці
...якщо ще якісь смайли пропустив, то пишіть
Навіщо вони взагалі?
Треба замінити! Пропоную смайли з асі (квіпу)... досить розповсюдженні... ![]()
Треба замінити! Пропоную смайли з асі (квіпу)... досить розповсюдженні... і не треба вибирати із списку, а текстом набрав, а він сам і відтворюється, бо до цих важко звикнути ![]()
Вже краще %)
от ... не показався..
а зі списку довго вибирати (чомусь для мене)....
не знаю.. мені квіповські подобаються.....
)))