Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
06 Серпень 2008 14:16 #61
Уточню по деруну:
вага - 72,5кг
довжина - 186,5см
ширина - 106,5см
висота - 3-4см
а ще був співак якийсь Остап, і я коли читав СН то плакав:
саме таким побачили ми журналісти, найпопулярнішого львівського співака Остапа
То хто він, Остап з очима Ф.Кіркорова, харизмою Е.Преслі та душею патріота своєї країни....
![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
06 Серпень 2008 14:27 #62
Остап??? В Сарнах??? Боже, як я могла пропустити...Не переживу! Фанатки плакали і рвали на собі одяг,мабуть....
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
06 Серпень 2008 14:31 #63
Гадаю не варто продовжувати і роздувати тему про Остапа....
Ну знову мерія лохонулась з артистом... ну що поробиш...
Краще вже з Києва декілька DJ запросили б... як завжди все робить і думається заднім місцем
06 Серпень 2008 14:51 #64
Valentine - 06 Серпень 2008 10:31Гадаю не варто продовжувати і роздувати тему про Остапа....
Ну знову мерія лохонулась з артистом... ну що поробиш...
Краще вже з Києва декілька DJ запросили б... як завжди все робить і думається заднім місцем
Ну на День молоді були кажись ДЖ Фокус і МС Гонібез з Рівного, які після закінчення сказали у мікрофон “Дякуємо Вам, ми свої бабкі відробили” )))))))
нам молоді звичайно ж хочеться прогресиву і різних DJ на свято, але ж це день міста і це свято не тільки для молоді, думаю для молоді було б оптимально дозволити нічним закладам працювати всю ніч
а Остап чи хто там іще хай собі по дню веселять наших батьків ))))) ми всерівно ідем гуляти коли стемніє
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
06 Серпень 2008 15:16 #65
Валік,а я хочу писати про Остапа! І пишу в темі,до якої він має пряме відношення! Без лишнього ентузіазму плс)))
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
06 Серпень 2008 15:30 #66
Фокуса знаю... блін.. я останнім часом про життя міста лише в форумі дізнаюсь.. а хотілося б анонсом.. де? що? коли? буде і т.д.
говоріть про що хочете і як хочете.... нехай модератори читають ваші пости... але не ругайтесь ![]()
06 Серпень 2008 15:35 #67
Milana - 06 Серпень 2008 11:16Валік,а я хочу писати про Остапа! І пишу в темі,до якої він має пряме відношення! Без лишнього ентузіазму плс)))
Чесно скажу, що є знайомі дівчата котрим Остап сподобався і які йшли на виступ саме його)))))) я цього не розумію, да і на плакатах що по місту він теж мяко кажучи не дуже вийшов, дивився на деяких львівських форумах, там його теж не дуже полюбляють да і взагалі мало згадують.
Мені здається що якщо Остапу платили гроші, то можна було б заплатити більше, але привезти когось хай і попсового але з Києва і більш відомого
були ж в Сарнах і Ані Лорак і Могилевська.....
18 Серпень 2008 20:08 #68
19 Серпень 2008 23:18 #69
ого... прикольно.. мені на місяцб=ь вистачило б.... або на одну форумку ![]()
25 Серпень 2008 13:18 #70
В принципі і мер міг би вийти на сцену поспівати..... Я думаю в нього це получається..... ![]()
25 Серпень 2008 19:09 #71
ak47 - 25 Серпень 2008 09:18В принципі і мер міг би вийти на сцену поспівати..... Я думаю в нього це получається.....
А чому сразу тільки мер? Думаю хор із депутатів міськради виглядав би набагато потужніше і ефективніше чи не так? ))))) Адже ж здеється депутати також вибираються народом і мають все роботи для блага народу?
10 Вересень 2009 22:02 #72
budulay - 06 Серпень 2008 10:16Уточню по деруну:
вага - 72,5кг
довжина - 186,5см
ширина - 106,5см
висота - 3-4см
“Коростенський дерун-гігант завтовшки 5 сантиметрів потрапив до книги рекордів України, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Під час першого Міжнародного фестивалю дерунів, що відбувся у місті Коростені Житомирської області, цей рекорд засвідчили й затвердили представники книги рекордів. Довжина оладки-гіганта сягнула 2 метри 40 сантиметрів, ширина - 1 метр 14,5 сантиметра. Вага кулінарного шедевру становить 117 кілограмів.”
Тепер за вами кількакілометрова квіткова стрічка. Дерзайте.
[ Редаговано: 10 Вересень 2009 22:10 by Flash ]10 Вересень 2009 22:23 #73
“Головне ж, рекорд удався. Офіційний представник Книги рекордів України Георгій Александрович у складі експертної комісії, яку очолив мер міста (що колись працював заввиробництвом у комбінаті громадського харчування і добре знає кухарську справу) Леонтій Ніколайчук, у присутності тисяч сарненців і гостей міста підтвердив й оголосив зафіксований результат. Й привітав усіх з новим світовим рекордом. Вага деруна сягнула 72,5 кілограм! Про це незабаром дізнається уся Україна і весь світ...
Нині організатори дерунової презентації чекають офіційного підтвердження ще й з Книги рекордів Гіннесса. І думають про нові, не менш видовищні та незвичні, аби прославляти рідний край, його прекрасних людей, та чудове місто над Случем”
Я після події попошукав на сайтах книги рекордів України і Гіннеса - ніякої інфи! І хоч там розмахували якимись папірцями, мені це все дійство від самого початку видавалось роботою на публіку. Так розумію, що у вищезгаданих організаціях про це нічого не знають.
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.1792 сек.