Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

хочеться ось таке реалізувати))

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

на Сарни.ІНФО завжди найактивнішим розділом був форум і ця версія форуму існує вже не один рік)) і є застарілою... фактично жодного суттєвого функціонального оновлення так і не відбулось.... моя вина що все так запустилось  red face

взагалі було в планах змінити концепцію і відмовитись від форуму, але я вирішив що все таки форум залишиться одним із головних розділів сайту, але цей форум буде модернізовано в зовсім інший smile саме тому вже досить давно закрита реєстрація на форумі, да й більшіість розділів не працюють так як потрібно...

в планах запуск проекту загальнообласного маштабу, але для цього ще на початку літа було зареєстровано інші два домени, а Сарни.ІНФО сподіваюсь згодиться і для такої малої спільноти як у нашого міста....

P.S. да й вибори на носу, хочеться ж кандидатам кістки перемити))))))))

P.S. аби тільки ці скріншоти, навідміну від попередніх таки запустились wink на скріншотах думаю помітні деякі цікаві унікальні можливості форуму smile

[ Редаговано: 05 Жовтень 2010 00:47 by budulay ]

Додатки із зображеннями

newforum.jpgnewforum1.jpg

Натисніть на зображення для його перегляду в реальному масштабі

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

забув ще написати про заплановану можливість для рекламодавців smile можна хоч зараз додати на сайт, але хай вже з новою версією буде)))

Таку рекламну стрічку дуже легко розмістити, так як все робиться автоматично.... доступні способи для оплати... реклама розміщується на видному місці... можна рекламувати будь що, як просто текст так і будь-яке посилання.... абсолютно доступні ціни, так як кошти будуть використовуватись не для збагачення а для підтримки проекту smile

сюрпризів вистачає))) як і роботи :(

Додатки із зображеннями

newforum2.jpg

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

хай це буде просто тема із скріншотами, бо дати відповідь на питання “коли?” я поки не можу :(

Додатки із зображеннями

newforum3.jpg

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

budulay - 04 Жовтень 2010 20:08

на початку літа було зареєстровано інші два домени

А які саме ??? Все таки хочеться дізнатися.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

dmav - 12 Жовтень 2010 09:23
budulay - 04 Жовтень 2010 20:08

на початку літа було зареєстровано інші два домени

А які саме ??? Все таки хочеться дізнатися.

назва доменів не завжди грає важливо роль, головне що там на них буде розміщуватись wink

home.rv.ua
і
domivka.rv.ua

думаю вдалі назви smile

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

нарешті зявився вільний час і налаштовано короткий номер для додавання реклами через смс smile ще треба буде LiqPay для оплати з карток і потім WebMoney (там треба буде ще зареєструвати персональний атестат)

в ротації поки три оголошення, кількість можливо буде збільшено (треба ж знайти оптимальний варіант) .... все залежить від того скільки оголошень буде додано

статистика там ще не зовсім актуальна, так як не пройшов “круг” крутіння оголошень)) а по CTR так як в ротації приймають участь не тільки посилання, а й прості рядки, то CTR вираховується трохи нижче

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

привіт.. новий форум на якому “движку” буде і коли?

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 138

Зареєстрований 2007-02-13

ПП

Valentine - 04 Січень 2011 02:13

tongue wink

Підпис

Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

Valentine - 04 Січень 2011 02:13

Щось відчуваю я що це буде не скоро cool hmm

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

Новий сірий скін важко сприймається. Вже не можна самостійно налаштовувати під себе?

Підпис

signature_image