Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Портал Sarny.INFO → Новини сайту → Тема
05 Жовтень 2010 00:08
на Сарни.ІНФО завжди найактивнішим розділом був форум і ця версія форуму існує вже не один рік)) і є застарілою... фактично жодного суттєвого функціонального оновлення так і не відбулось.... моя вина що все так запустилось
взагалі було в планах змінити концепцію і відмовитись від форуму, але я вирішив що все таки форум залишиться одним із головних розділів сайту, але цей форум буде модернізовано в зовсім інший
саме тому вже досить давно закрита реєстрація на форумі, да й більшіість розділів не працюють так як потрібно...
в планах запуск проекту загальнообласного маштабу, але для цього ще на початку літа було зареєстровано інші два домени, а Сарни.ІНФО сподіваюсь згодиться і для такої малої спільноти як у нашого міста....
P.S. да й вибори на носу, хочеться ж кандидатам кістки перемити))))))))
P.S. аби тільки ці скріншоти, навідміну від попередніх таки запустились
на скріншотах думаю помітні деякі цікаві унікальні можливості форуму ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
05 Жовтень 2010 00:25 #1
забув ще написати про заплановану можливість для рекламодавців
можна хоч зараз додати на сайт, але хай вже з новою версією буде)))
Таку рекламну стрічку дуже легко розмістити, так як все робиться автоматично.... доступні способи для оплати... реклама розміщується на видному місці... можна рекламувати будь що, як просто текст так і будь-яке посилання.... абсолютно доступні ціни, так як кошти будуть використовуватись не для збагачення а для підтримки проекту ![]()
сюрпризів вистачає))) як і роботи :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
05 Жовтень 2010 00:44 #2
хай це буде просто тема із скріншотами, бо дати відповідь на питання “коли?” я поки не можу :(
12 Жовтень 2010 13:23 #3
budulay - 04 Жовтень 2010 20:08на початку літа було зареєстровано інші два домени
А які саме ??? Все таки хочеться дізнатися.
13 Жовтень 2010 18:20 #4
dmav - 12 Жовтень 2010 09:23budulay - 04 Жовтень 2010 20:08на початку літа було зареєстровано інші два домени
А які саме ??? Все таки хочеться дізнатися.
назва доменів не завжди грає важливо роль, головне що там на них буде розміщуватись ![]()
home.rv.ua
і
domivka.rv.ua
думаю вдалі назви ![]()
20 Жовтень 2010 17:48 #5
нарешті зявився вільний час і налаштовано короткий номер для додавання реклами через смс
ще треба буде LiqPay для оплати з карток і потім WebMoney (там треба буде ще зареєструвати персональний атестат)
в ротації поки три оголошення, кількість можливо буде збільшено (треба ж знайти оптимальний варіант) .... все залежить від того скільки оголошень буде додано
статистика там ще не зовсім актуальна, так як не пройшов “круг” крутіння оголошень)) а по CTR так як в ротації приймають участь не тільки посилання, а й прості рядки, то CTR вираховується трохи нижче
04 Січень 2011 05:13 #6
привіт.. новий форум на якому “движку” буде і коли?
16 Лютий 2011 13:59 #7
Valentine - 04 Січень 2011 02:13привіт.. новий форум на якому “движку” буде і коли?
![]()
Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.
16 Лютий 2011 14:17 #8
Valentine - 04 Січень 2011 02:13привіт.. новий форум на якому “движку” буде і коли?
Щось відчуваю я що це буде не скоро ![]()
16 Липень 2011 11:03 #9
Новий сірий скін важко сприймається. Вже не можна самостійно налаштовувати під себе?
1 з 1 Pages
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.1662 сек.