Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Вибори 2010 до місцевих рад

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

KIRIV - 17 Жовтень 2010 20:06

Тут так як із деревом - всі дивляться на верх, а що в низу не бачать. Ви задоволені роботою місцевих органів самоврядування і радами місцевими. Якщо так то це одне , а якщо ні то зовсім інше. Якщо не задоволені , то скажіть як поміняти людей які вийшли із вашої довіри, яким чином , якщо ви голосували за партії , а отримали зовсім інше???

регіонали на місцях проводять таку ж антиукраїнську політику як і по всій Україні, чому тоді я маю бути впевненим, що такого не будуть робити тігіпковці? на даний момент Янукович=Тігіпко, “Партії Регіони”=”Сильна Україна”.... я не розумію як тебе туди занесло?....

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Просто занесло - в цій партії у нашому районі є люди яких я давно знаю і поважаю , тому і пішов у списку цієї партії, а стосовно партійних програм , то вони тепер мало чим відрізняються ...
Щодо антиукраїнської політики сказати не можу , адже фактів у мене таких немає. Ну і звісно , хто , що важає  за антиукраїську чи проукраїнську політику. Якщо жінка “Миздобула” збирала гроші на лікарню майбутнього , а назбирала собі на пенсію (200мільйонів гривень) , ще тоді коли це було 40 мільйонів доларів, таке дійство є проукраїнським? Коли вони всі “разом” обікрали нас опустивши курс гривні з 5 до 8 за долар, в угоду експортерам . Чо можна назвати “газові угоди” однієї премєрки дуже успішними для країни? Звісно теперішнє керівництво країни не набагато від них відійшло , але з двух бід вибирають меншу.......

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

KIRIV - 29 Жовтень 2010 16:42

Просто занесло - в цій партії у нашому районі є люди яких я давно знаю і поважаю , тому і пішов у списку цієї партії, а стосовно партійних програм , то вони тепер мало чим відрізняються ...

Звичайно це вибір кожного і кожен сам вирішує, але я наприклад не вступив би в ту ж комуністичну партію навіть якщо б там були люди яких я знаю і поважаю....
партійні програми? для більшості партій це просто текст який гарно оформлюють у агітматеріалах для лохів..... скоро он для прикладу наступлять “податкові канікули”.....))))

Щодо антиукраїнської політики сказати не можу , адже фактів у мене таких немає. Ну і звісно , хто , що важає  за антиукраїську чи проукраїнську політику........

Да навіть один міністр освіти відвертий українофоб чого вартий? дивно що ти не хочеш бачити ці та інші факти....
Чи розписати на рівні району?
Конкретно по району, так це просування проросійського трактування Другої світової (чи то як лише СНГ полюбляють виокремлювати у Велику вітчизняну) і той же меморіал цупріян і александрович почали мусолити в суто пропагандистських цілях, так само як і просування московського патріархату..... спеціально ж он і гроші виділили аби собор був більш привабливішим і туда більше людей ходило...

Якщо жінка “Миздобула” збирала гроші на лікарню майбутнього , а назбирала собі на пенсію (200мільйонів гривень) , ще тоді коли це було 40 мільйонів доларів, таке дійство є проукраїнським? Коли вони всі “разом” обікрали нас опустивши курс гривні з 5 до 8 за долар, в угоду експортерам .

Хочеш сказати, що ті хто зараз при владі не крадуть, не обкрадають? Це смішно))) І взагалі я ж обговорюючи цю партію, не ставлю у приклад ту партії називаючи її проукраїнською, дивно чому саме ти до них вчепився, за них вже й так не проголосують... думаю Тігіпко не один закон вже під свій бізнес замутив, прикладом наприклад є бажання знищити ИТ у нас в Україні, і в той же час жінка його заявляє про те, що хоче зайнятись інтернет-бізнесом!

Чо можна назвати “газові угоди” однієї премєрки дуже успішними для країни?

угу, от нова влада за сотню відразу Крим віддала, да й навіть не за сотню, а менше, бо Росія знову хоче підняти ціну на газ.... і дивним чином у Росії закупляти стали дешевше, а от для населення ціни підняли.....

да ще й здивували європейських суддів відмовившись від своїх 11млд кубів газу.... ну правильно як це так судитись проти другана Фірташа, краще ми йому з бюджету башлянем трохи грошей на хліб з маслом)))

Звісно теперішнє керівництво країни не набагато від них відійшло , але з двух бід вибирають меншу.......

Нічого собі менша біда gulp такої меншої біди і ворогу не побажаєш))) да й партій не дві...

будують нову країну рабів, котрі мають забути свою мову, історію і національність і лише думати як же то вижити за мізерну зарплату...

[ Редаговано: 29 Жовтень 2010 21:50 by budulay ]

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Я зрозумів - для тебе особисто не створили ще партії, щоб по всім міркам вона тобі підійшла , чи може я помиляюся?

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Схоже замилювання очей виборцям нинішньому меру не допомогло.... раніше треба було думати а не в останні дні все робити...

UPD
я свій голос віддав взагалі за Шевчука.... Ніколайчука вже якось набридло терпіти, Левитський  за цей період нічим не запамятався, весь час був у тіні, за рахунок чого він хотів виграти?

Одне погано, що у нас можливо Євтушок виграв завдяки тому що голосували не так за нього як проти Ніколайчука.... ще звичайно офіційні результати не оголошенні, але думаю при нинішній явці для перемогу забеспечили якісь 3500-4500 голосів, фактично трохи більше ніж десята частина міста і це теж не дуже добре, не така то вже і більшість....

Євтушок розпочав свою компанію не за місяць, а значно раніше, постійно буваючи “на виду” різними акціями, хоча проаналізувавши це все, то більше було схоже на показуху ніж переймання проблемами виборців... ну наприклад:
їздити по дворам, розпитувати проблеми жителів і просити підтримки, тільки одне не зрозуміло, навіщо їздити по дворах і питати його проблеми якщо він це все навіть не записував (питав в тих хто був на зустрічі у нашому дворі) думаю це нереально, щоб він проблеми всіх дворів тримав би в памяті))))

думаю передвиборча “показуха” чи ні буде видно вже після виборів, але варто памятати “досвід” Ніколайчука, що людей постійно дурити не можна і той шухер який робився в місті останні передвиборчі дні, йому не допоміг... цей “посил”перш за все новому меру і людям котрі за ним стоять оскільки в цьому плані я вважаю що Ніколайчук був більш самостійнішим, хоча і намагався підстроїтись під всіх...

цікаво глянути на оф.результати у всі ради і те який відсоток був фальсифікацій...

[ Редаговано: 01 Листопад 2010 14:46 by budulay ]

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

KIRIV - 29 Жовтень 2010 19:43

Я зрозумів - для тебе особисто не створили ще партії, щоб по всім міркам вона тобі підійшла , чи може я помиляюся?

Не в партіях справа, не в їх назвах і програмах, а в діях... а партій у нас в Україні зареєстровано десь приблизно 160-190 (точну цифру ліньки шукати) так що ніхто не знає яка партія йому підходить.... да й взагалі невже обовязково вступати в партію? я дуже радію з того, що у свій час я не вступив у різні партії (в різних час була можливість як мінімум в три партії))))

а з тих хто зараз є в різних партіях, дуже мало людей котрі справді хочуть щось змінити не для себе... а причини через які вступали я думаю теж можна розписати, але що від того зміниться?)))

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

budulay - 01 Листопад 2010 08:38

цікаво глянути на оф.результати у всі ради і те який відсоток був фальсифікацій...

все місто говорить про Євтушка, але в ОГО написали в 15:42:

У цей час у Сарненській міській виборчій комісії приймають бюлетні із дільниць, а підрахунок ще не ведеться. Про що повідомили у виборчій комісії.

http://ogo.ua/articles/view/2010-11-01/23938.html

боротьба за владу триває? шкода що на це впливають не голоси виборців :(

PS. сайт ОГО трохи “того” від напливу користувачів))

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Як проголосували , так і будемо жити.........

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Міська виборча комісія повідомила про результати, але без цифр :( а на їх було б поглянути цікаво просто хоча б для певного аналізу)))

кажуть ніби Ніколайчук ініційовував перерахунок, але що є то є))

схоже багато хто проскочив завдяки назви партії..... думав що Ніколайчук вже на пенсію відправиться за внуками дивитись, аж ні просунувся через багатомандатному округу....

[ Редаговано: 04 Листопад 2010 18:01 by budulay ]

Додатки із зображеннями

2010-11-04_160423.jpg2010-11-04_160423_cr.jpg2010-11-04_160904.jpg2010-11-04_160904_cr.jpg

Натисніть на зображення для його перегляду в реальному масштабі

Підпис