Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Політика → Тема
27 Липень 2010 12:44
31 жовтня вибори голів та депутатів місцевих рад.
Кандидати на посаду мера:
Євтушок, Бахно, Левицький... хто ще про кого чув?
27 Липень 2010 16:13 #1
Ніколайчук ще раз)) Буду за Бахно голосувати )
27 Липень 2010 21:31 #2
Це ви вже готуєтесь до осінніх місцевих виборів))))
Новий Закон “Про місцеві вибори” до виборів ще так перекрутять, що приймати у тих виборах зможуть тільки “свої”
30 Липень 2010 15:12 #3
Valentine - 27 Липень 2010 08:4431 жовтня вибори голів та депутатів місцевих рад.
Євтушок, Бахно, Левицький... хто ще про кого чув?
чув що ще ніби Рухер, але йому явно нічого не світить, якось думав що може Красько, але після “муток” з кінотеатром для мене цей можливий кандидат вже не цікавий
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
30 Липень 2010 22:05 #4
budulay - 30 Липень 2010 11:12Valentine - 27 Липень 2010 08:4431 жовтня вибори голів та депутатів місцевих рад.
Євтушок, Бахно, Левицький... хто ще про кого чув?чув що ще ніби Рухер, але йому явно нічого не світить, якось думав що може Красько, але після “муток” з кінотеатром для мене цей можливий кандидат вже не цікавий
Рухера тут мало знають
16 Жовтень 2010 20:50 #5
17 Жовтень 2010 03:36 #6
MaraviXer - 16 Жовтень 2010 16:50Передвиборча програма кандидата в мери Олександра Добринського
читав я останнє інтервю в СН
от не розумію як можна підтримувати і агітувати за ту політичну силу, лідер якої давить малий і середній бізнес представником якого являється кандидат в мери
.... хоча якщо проаналізувати, то є пару варіантів чому саме)) але можливо потім розпишу) в таку пору думки до купи не зберу))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
17 Жовтень 2010 23:40 #7
budulay - 16 Жовтень 2010 23:36MaraviXer - 16 Жовтень 2010 16:50Передвиборча програма кандидата в мери Олександра Добринського
от не розумію як можна підтримувати і агітувати за ту політичну силу, лідер якої давить малий і середній бізнес представником якого являється кандидат в мери
.... хоча якщо проаналізувати, то є пару варіантів чому саме)) але можливо потім розпишу) в таку пору думки до купи не зберу))
Ну, а реально нема за кого голосувати! Душить малий і середній бізнес ПР(бродський і тігібко - це маріонєтки , кукловод відомо хто;-)), а не Добринський , хоча суму єдиного податку для міста визначає міська рада(вроді) На цей час на 90% я впевнений , що голосувати не піду ))))
18 Жовтень 2010 00:06 #8
Тут так як із деревом - всі дивляться на верх, а що в низу не бачать. Ви задоволені роботою місцевих органів самоврядування і радами місцевими. Якщо так то це одне , а якщо ні то зовсім інше. Якщо не задоволені , то скажіть як поміняти людей які вийшли із вашої довіри, яким чином , якщо ви голосували за партії , а отримали зовсім інше???
18 Жовтень 2010 00:15 #9
MaraviXer - 17 Жовтень 2010 19:40budulay - 16 Жовтень 2010 23:36MaraviXer - 16 Жовтень 2010 16:50Передвиборча програма кандидата в мери Олександра Добринського
Ну, а реально нема за кого голосувати! Душить малий і середній бізнес ПР(бродський і тігібко - це маріонєтки , кукловод відомо хто;-)), а не Добринський , хоча суму єдиного податку для міста визначає міська рада(вроді) На цей час на 90% я впевнений , що голосувати не піду ))))
Ти просто не уважно прочитав моє повідомлення
я мав на увазі, що як можна підтримувати саме Тігіпка і його політичну силу... для мене просто не прийнятна агітація на мою думку за антиукраїнські сили....
18 Жовтень 2010 19:23 #10
Схоже Тимуер і його команда намагаються і далі втриматись у владі, ніби вже місто за ці роки не намучилось?
Ось днями нам такий лист прийшов, незнаю це всім чи якось “точечно”, але лист з агітацією від мера...
сьогодні (ну техніку підвезли щойно, запрацює мабуть завтра))) мер продовжує свій “агітаційний” ремонт дороги по вулиці Бєлгородська котрий розпочали рік тому!!!
![]()
я як згадаю скільки нашу площу мучали, то таке враження що і Бєлгородську будуть декілька років ремонтувати)))) хоча надіюсь що люди не проголосують аби тільки технічні кандидати не роздробили голоси і не дали йому прорватись :(
[ Редаговано: 18 Жовтень 2010 19:26 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
18 Жовтень 2010 21:58 #11
20 Жовтень 2010 14:45 #12
Сьогодні купив СН, в останньому номері Партія Районів опублікувала свій список.... цікаво чим там гордитись?))))
Привернув увагу батюшка нетверезі дії якого ми вже обговорювали на форумі:
http://forum.sarny.info/viewthread/1496/
стаття з “Рівне вечірнє” про батюшку:
http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=019069
стаття з СН про пянного водія:
http://gazeta.sarny.info/article/avtomobil-zitknuvsya-z-potyagom/
Складемо інфу до купи з двох джерел і отримаємо, що цей батюшка у п’яному вигляді йшов на таран потяга )))) це ж яку дозу треба було тяпнути?
![]()
20 Жовтень 2010 15:23 #13
budulay - 20 Жовтень 2010 10:45Сьогодні купив СН, в останньому номері Партія Районів опублікувала свій список.... цікаво чим там гордитись?))))
Привернув увагу батюшка нетверезі дії якого ми вже обговорювали на форумі...
Він мабуть думав що вже все затихло і всі про нього забули а budulay недав йому тихенько пролізти.
20 Жовтень 2010 17:52 #14
dmav - 20 Жовтень 2010 11:23budulay - 20 Жовтень 2010 10:45Сьогодні купив СН, в останньому номері Партія Районів опублікувала свій список.... цікаво чим там гордитись?))))
Привернув увагу батюшка нетверезі дії якого ми вже обговорювали на форумі...Він мабуть думав що вже все затихло і всі про нього забули а budulay недав йому тихенько пролізти.
ну від мене то не сильно щось і залежить, голосувати будуть люди і деяких фанатів ПР не зупинить навіть цей факт ![]()
21 Жовтень 2010 18:48 #15
Ну що ж новий номер СН дав нам трохи нової інфи для аналізу ))))
Буквально вчора за пивком говорили про кандидатів, і розмова було й про Яценюка)) зійшлись на тому що він дійсно розумно і адекватно висловлюється, і має досвід роботи на високих постах і тд тобто складається враження що більш-менш достойна політсила.... так от мова йде про його “Фронт Змін”....
читав десь що ніби то Яценюка фінансує Коломойський, який сам то йде від іншої політичної сили, не берусь визначати достовірність цієї інформації, але от здається схожа ситуація і в сарненському “Фронті Змін”))))
Глянувши на кандидатів що розташовані на більш менш прохідних місцях, я відразу охарактеризував їх як ”Другий фронт Північ-центру”
першим “фронтом” є звичайно “Наша Україна” де Голяка і Вовчик очолюють перші місця в списках, а от у другий фронт попропихали своїх людей....
№2 СамМаркет звичайно ж відносим до Північ-центру
№3 хоч і написано ніби юрисконсультат, але нануглити можна, що він зазвичай захищає інтереси Північ-центру - http://jurportal.org/writ/10045627 (там навіть номер договору вказаний згідно якого він захищає інтереси цієї компанії)
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.1986 сек.