Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Спорт → Тема
Ну, які враження?
Я від Голландії такого не чекав, хоча гра була запекла!

не люблю коли гол забивають на останніх хвилинах :(
Обидві команди заслужили лише лотереї в вигляді пенальті
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
да ну, пенальті - це вже не гра.
очікувалось, що голів буде побільше.
А восьминіг все ж таки був правий...
Тай Іспанія теж здивувала я гадав що буде чемпіоном Аргентина або Німетчина ![]()
Чесно кажучи, я теж був в шоці, що Голландія в фінал вийшла)))
Німеччина не винна у програші, це все “восьминіг”
А може це все африканські дуткі (я забув як вони називається може хтось памятає? )
А може це все африканські дуткі (я забув як вони називається може хтось памятає? )
вувузелли
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
????? ??????? ? ?????????? ???? ???????? ???? ?????? ??????.... ? ????? ?????? ?? ?????, ??? ?? ??? ?????? ???? ???? ??????? ??? ??????) ? ?????????? ????? ?? ??????, ?? ???? ????????? (????? ??? ?? ??????) ?? ? ????? ???? ?? ?????????...... ???????? ?????? ?? ???? ???????????, ????? ???? ?????????
? ????? ?? ??????? ??????????, ???? ?????? ??????? ?? ?? ?? ?? ??????? ???????????? ????????, ?? ??? ?? ???? ???? ???? ?? ?????? ???????????? ???????...
????????, ???????????? ???????? ????????, ???? ??????? ??????????? ??????????, ? ?????????? ??????? ???? ??????????? ????????? ????? ????????. ??? ?????????? 127 ?????????. ??? ???? ?????? ?????????! ??????? ??? ???????? ???????? ??????? ???? ?? ?????? ????????? 80 ???, ??????? ????? ??????????
Підпис
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я то дивився фінал на Білому звичайно в палатках було стільки народу що я дізнавався рахунов по мобільному. Я гадаю що для Голандії і 2 місце це перемога вони і так далеко зайшли