Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Профілактика правил дорожнього руху серед пішоходів, або операція “Зёбра”:))

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 14

Зареєстрований 2009-12-24

ПП

Суботнім вечором, у центрі міста можна було спостерігати цікаве явище!
Біля центральної площі міста, біля самого прехрестя вартувала машина ДПС.
Неуважні пішоходи, що за звичкою перебігали вулицю не в встановленному місці любязно запрошувались до салону патрульної машини де їх чекала коротка лекція, вказувався пішохідній перехід по якому слід переходити вулицю (від магазину “Оксамит” до аптеки), вказувались паспортні дані з подальшою перевіркою по базі, а також з`язовувались колишні правопорушення.
Якщо правопорушення було зафіксовано перший раз, працівники просили заповнити бланк де потрібно було вказати, цитую: “Переходив вулицю у не встановленному місці” та підписатись три рази.
Після цього чемні працівники ДПС прощалися обмежуючись попередженням.

Дуже радує, що у цей зимній час, коли гальмувати на дорозі тяжко і більшість людей є потенційними ініціаторами ДТП, ми спостерігаємо активну роботу з громадскістю.

Бентежать лише дві речі:
По-перше, на якій підставі, працівники служби ДПС допитувались, цитую: “Шо пили сьогодні?”!!! Доречі, звучали і провокаційні питання, що мали на меті звинуватити порушників у нетверезості стану. Чи мають працівники ДПС таку компетенцію по відношенню до пішоходів?

По-друге, була наголошена сума штрафу у розмірі 300 гривень (”Чималенькі гроші”).
Силаючись на інформацію з http://rivne1.tv/Info/?id=4277 пі, час нещодавно проведенної у Рівному акції  “Пішохід, кроком руш на перехід”, штраф за перехід дороги у невстановленому місці становив від 51 до 80 гривень.

Було б цікаво дізнатись, чи не було зафіксовано порушень зі сторони працівників ДПС під час проведення таких патрулювань?

З усією повагою, до правоохороних органів, зазделегіть хочу підмітити, що тема створенна виключно для попередження взаємних конфліктів між пішоходами та органами правопорядку, а також для надання гласності прав та обов`язків громадян.

Доречі, великий мінус тим служба, що відповідають за очистку вулиць від снігу та льоду.
Більшість центральних вулиць просто непридатні для пересування пішоходів та транспорту!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

хех круто як не крути!
Можливо це вбереже чиєсь життя

а щодо доріг то я замітив одну тенденцію - чим менше населений пункт ти краще там з дорогами під час снігопаду!

За ці свята довелося побувати в різних частинах України і всюди в маленьких селах дороги(основні) були розчищені а от у Києві фігтам :(

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Iskander - 10 Січень 2010 03:15

Бентежать лише дві речі:
По-перше, на якій підставі, працівники служби ДПС допитувались, цитую: “Шо пили сьогодні?”!!! Доречі, звучали і провокаційні питання, що мали на меті звинуватити порушників у нетверезості стану. Чи мають працівники ДПС таку компетенцію по відношенню до пішоходів?

Знаєш головне завдання ментів, сбушніків та інших що думають що “корочка” їм дозволяє робити все що вони захочуть - це залякати тебе, зробити так аби ти їх боявся (”запугать і обнадьожить”).....якщо вийшло то все ти пропав. От звідти в них такі питання до тих кого затримали.
Нарахунок першого питання, то думаю їх можна було сміливо посилати......а от друге то думаю ДПС цілком має право, адже в їх обовязки входить слідкування за порядком на дорозі. інша річ якби це були наприклад ДСО wink

Про себе скажу, що я так живу що мені до Оксамиту якщо переходити через перехід, то далекувато і ліньки іти, тому все життя отак як прийдеться)))))

Суботнім вечором, у центрі міста можна було спостерігати цікаве явище!

Мені розповідали, що тим же суботнім вечором біля площі приблизно о 22.00 веселив народ пяний мент працівник у формі міліції......посилав всіх і вся, повзав рачкі, бився із своїми і таксистом (ну він трохи не в стані був битись, він тільки сам отримував по ****)) і тд..))))))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 14

Зареєстрований 2009-12-24

ПП

Веселе явище grin шкода що пропустив!

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 39

Зареєстрований 2009-12-07

ПП

хотілося б таке побачити

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 426

Зареєстрований 2008-02-26

ПП

А мне бы не очень хотелось. Милиция дискредитирует свой и так не shining образ. Печально, что стражей порядка не выходит уважать, как это задумано в оригинале. Да и большинство, увидев одного идиота, стрижет всех “рыцарей в погонах” под одну гребенку.

Підпис

People - shit! Shape may differ but the taste is the same (c) Sephiroth
http://img253.imageshack.us/img253/4676/f531490c3680cv7.jpg
Moment of laxity spawns a lifetime of herecy. Never forgive, never forget.
http://img301.imageshack.us/img301/8596/72619729jk6.jpg
Salvation is not what I’m seekin’ (c) Another Animal
http://3pix.ru/counter/counter.png

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Sephiroth - 16 Квітень 2010 15:56

А мне бы не очень хотелось. Милиция дискредитирует свой и так не shining образ. Печально, что стражей порядка не выходит уважать, как это задумано в оригинале. Да и большинство, увидев одного идиота, стрижет всех “рыцарей в погонах” под одну гребенку.

не можу погодитись, я аж ніяк не по одному можу судити.

кожен день за кермом, і рідко зустрічаються дійсно толкові власники магічних паличок