Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

H1N1: Як скоро друга хвиля у Сарнах?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Не хочу нікого лякати, але думаю цю інформацію варто донести до людей аби ті знову більш уважніше стежили за своїм здоров’ям. Останнім часом по новинах передають про спалахи захворювань на грип у різних інтернатах, оскільки після закінчення карантину діти з’їжджаються туди із різних місць і якщо серед них був хоч один хворий, то в таких закритих закладах вірус дуже швидко розповсюджується.

В нашому районі є два інтернати і вони знаходяться поряд із містом, один біля літака на розвилці, інший трохи далі від міста біля с. Чудель. Нажаль в такій ситуації виключенням не стали і вони :(  Чому факт захворювання більшості дітей в одному із інтернатів є маловідомим? Так вся причина у тому, що діти не одночасно масово захворіли, а почали злягати невеличкими купками (5-10-20) поступово нарощуючи свою кількість. Школа знаходиться на карантині, частина дітей перебуває у шкільному ізоляторі, частина у лікарні. Якщо у школі є біля 130 дітей, то хворих або ж із симптомами ГРВІ мабуть вже більше половини. За ситуацію в іншому інтернаті я не знаю, але думаю можливо і там ситуація може повторитись.

В інтернаті вже була комісія з Києва і з прокуратури.....

Звичайно ж в такій ситуації хворіють вчителі, частина яких з міста...... Будьте обережними і знову нагадую про додаткові посилання аби люди не панікували: http://www.komarovskiy.net/blog/svinoy-gripp.html

Свинячий це чи не свинячий грип я не знаю, да і не факт що нам людям цю інформацію повідомлять

[ Редаговано: 10 Грудень 2009 04:57 by budulay ]

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Ось уже і журналісти починають піднімати цю тему і журналісти звертаються до влади за коментарями...... поки влада заявляє що у 10 дітей виявлено грип А/H1N1. Але ж невідомо у скількох брали пробу, можливо якраз у цих 10-ти?
Да і простіше сказати 10 ніж 50, а є ж іще і вчителі.....

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Сьогодні мають про цю ситуацію показувати по новинах smile

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

Щось я по новинам так і нічого небачив.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

dmav - 10 Грудень 2009 21:03

Щось я по новинам так і нічого небачив.

По Інтеру точно показували - http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2009/12/10/650623.html

Можливо ще зараз після “Теорії брехні” покажуть по ТСН

[ Редаговано: 11 Грудень 2009 00:19 by budulay ]

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

Всетаки показали в 23:20 по 1+1. Розповідали про Чудельську школу інтернат

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 253

Зареєстрований 2006-10-11

ПП

Народ, не марудьте собі голови, жуйте часник, тримайте себе у формі і виплюньте нах усілякі таблетки і щеплення особливо, та й усе буде норм!
Чесно, я собі навіть не уявляю як можна визначити точно хвилі грипу чи навіть їхню можливість, а тим більше, що таке свинячий грип.. Грип як грип, який ми переживали вже не один десяток літ, спокійно і без паніки.

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 39

Зареєстрований 2009-12-07

ПП

Взагалі не потрібно бумати про грип і робити з нього велику епідемію найбільша епідемія це те що всі про це говорять та ще більше бояться

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

В СН пишуть, що знову оголосили про “протиепідеміологічні заходи”, от тільки хто їх буде виконувати і чи будуть вони ефективними? В школах, садочках у дітей відберуть свято і не будуть проводити “ялинки”, а от інші розважальні заклади і далі будуть гребсти бабло)))

Відносно школи, то якби там вжили всіх необхідних заходів то такої масовості і не було б, хоча є і частина дітей-симулянтів))))) яким набридло сидіти в школі.....

Треба буде в суботу на базар сходити, глянути чи буде він відкритим ))))))

Підпис

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 39

ПП

Я чув що коли в 2 школу приїжала комісія то одон з них втратив свідомість та його забрали до лікарні

Всього повідомлень 5

Зареєстрований 2009-01-13

ПП

так она, вродь вообще уже закрыта до конца канникул на карантан

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 39

ПП

Мені казали що поки що невідомо.

Аватар
РангРангРангРангРанг