Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Політика → Тема
| Голосування: За кого Ви голосуватимете під час виборів 2010? Всього голосів: 26 |
|
|---|---|
| Янукович | 5 |
| Тимошенко | 6 |
| Ющенко | 1 |
| Яценюк | 3 |
| Литвин | 0 |
| Мороз | 0 |
| Тягнибок | 6 |
| Інші (ті хто не ввійшли до списку вище) | 2 |
| Проти всіх (це не прізвище кандидата ) | 1 |
| Не піду голосувати | 2 |
Янукович, коли приїздив в Рівне на передвиборну агітацію, думаючи, що його ніхто не чує умудрився додати до своєї промови - “А шо этих скотов так мало собралось?”
Я так розумыю в людини мізки взагалі відсутні, раз таке ляпає не удосужишись відійти від мікрофонів подалі
Але я чомусь таки переконаний, що він дійсно людей на заході за скотів має. Отака от палітіка
Янукович, коли приїздив в Рівне на передвиборну агітацію, думаючи, що його ніхто не чує умудрився додати до своєї промови - “А шо этих скотов так мало собралось?”
Я так розумыю в людини мізки взагалі відсутні, раз таке ляпає не удосужишись відійти від мікрофонів подалі
Але я чомусь таки переконаний, що він дійсно людей на заході за скотів має. Отака от палітіка
Я в шоці як взагалі можна занього голосувати ???
Він елементарно не може зв’язати слова до купи. Подивитись тільки ці 2 відео і все стане ясно хто буде “наступний” президент
http://www.youtube.com/watch?v=c8xOQsrwN8w
http://www.youtube.com/watch?v=vmkbdlM2RSQ
Попередні результати голосування по Сарненському району:
Відвідуваність: 62%
Тимошенко: 45%
Янукович: 11%
Литвин: 9,5%
Тигіпко: 9%
Ющенко: 8%
Яценюк: 6%
Думаю, що в другому турі, розрив між Тимошенко та Януковичем в Сарненському районі буде ще більшим!!! А от щодо України загалом, то мені здається, виграє Юля з відривом 1-2% !!! Але як кажуть поживемо-подивимось!
[ Редаговано: 19 Січень 2010 16:45 by imon4ik ]Для перемоги потрібно більше ніж 1 - 2 %
????????, ???? ???????? ? ????? ?? ???????????? ????????, ???????, ?? ???? ????? ?? ??? ????????? ?????? ?? ????? ??????? - “? ?? ???? ?????? ??? ???? ??????????”
? ??? ??? ???? ??????? ?????? ???? ?????? ?? ??? ?????? ?????? “? ??? ??? ???? ????? ????????” ..... ? ??? ??? ???? ???? ????????? ?? 60 ???, ? ????????? ?? 6 ?? ???? ????
??? ???????? ???????? ?????? ??? 1 - 2 %
??? ???????? ???????? +1 ????? ![]()
? ??????? ?? ???????, ?? ?? ? ??????? ??????? ? ????? ?????, ?? ???? ???? ?????? ???? ? ?? ?????? ???????? ? ????? ??????, ?? ???? ????????? ???????? ?? ????? ? ??? ????? ??? ???????? ??? ??????
???? ?? ?? ??? ????? ????? ????? ?????? ? ???????? ??????? ???????????????? ?????????????? ??????? ))))) ????? ???? ? ??????? ??????? ?? ?? ???? ??????? ? ??????????? ????????? ????? ??????? ?? ??? ?????????? ???? ??????? ???? ??????? ??? ????? ?????? ??????
?? ???? ???????? ???? ???????? ??????????? ???? ?????? ????, ??????? ??? ??? ?????. ? ? ???????? ??? ??? ?? ?????? ???? ??? ????? ???? ?????, ? ??? ????????? ? ?????????? ???? ??????!!! ????? ????? ???? ????????, ?? ? ???... ? ????? ????? ???? ? ????? ???????? ? ???? ????????, ??? ??? ?? ???? ???? ???? “???????? ????? ???????? ???? ??????, ???? ???????? ?????? ??? ???? ?????? ????????????....” ????? ???????? ????? ???? ?????? ?? ?????????? ???? ???? ???????? ????? ????? ????? ????? ???? ?? ???????? ??????????? ??? ?????????? ????...
?? ?????????:
?????? ????? ???????? ? ???????? ????? (???????? ??????? ???? ??? ????? ?????????? ???? ??????????? ?????? ? ????? ?? ???? ????? ???? ???????????? ??????.....? ??? ?? ?? ?????? ?????????? ????? ??????) ???? ?????????? ??????? ?????, ?? ?? ??? ??? ??????? ?????????
????? ????? ???? ?? ?????? ???????, ???????? ???????? ????????? (?? ? ???????? ?? ???? ?????? ???...) ????? ???????? ??????? ?? ?? ?????? ???????? ???? ???????? ??????, ??? ???? ?? ????? ??? ??? ???? ???? ????????, ?? ? ???????? ?? ??, ?? ??? ? ??? ???? ??????? ?? ????? ???? ??? ???? ??????? ???? ????????????
?? ???? ???????? ???? ????????? ?????? ????? ? ??.....??? ? ???? ?????????? ???? ???? ??????, ?? ?? ?? ????? ????? ????????......???? ?????? ???????? ?? ??? ??? ??????????? ???? ??????, ? ???? ?? ????? ??? ?????? ???? ?????? ???????????? ?????? ?????????? ? ?? ?? ??????? ?????!!! ?? ????????? ?? ???, ?? ???????? ????????? ?????? ?? ??????? ???? ?????, ? ?? ?? ???????? ??? ???? ???? ?????, ??? ??? ???????? ???? ??????? ????? ?????????, ???? ??? ?? ??????? ? ? ????? ?????.....
http://obkom.net.ua/articles/2010-01/19.0955.shtml

??? ?? ??????. ? ???? ?? ?????. ???
Підпис
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю