Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Новини → Тема
З 19-го листопада повинні закінчитись роботи по монтажу
480 портів на 3-хх-хх і 128 на 2-хх-хх.
В майбутньому має пройти розширення мережі буде введено
в експлуатацію ще один вузол широкосмугового доступу біля автовокзалу.
Так що збираєм гроші на модеми)) які вже і так виросли в ціні наприклад
Zyxel p660 коштував 170 грн. зараз вже більш як 300.
Вже буду помаленьку збирать грошики от тільки чому модеми так виросли в ціні.
А якщо купить модема не в укртлекомі то цей номер пройде ???
Вже буду помаленьку збирать грошики от тільки чому модеми так виросли в ціні.
А якщо купить модема не в укртлекомі то цей номер пройде ???
звичайно пройде ле в нас були дешевше наприклад
Zyxel p660 у нас був 320 а у Саши Добринського 357
незнаю, як зараз.
Раджу купляти Zyxel, huawei, Dynamix,
але не d-link.
Pit-jey в майбутньому це коли, i як довго це займе часу???
Дивлячись на швидкість проведення робіт думаю, що нескоро)))
Казали що в наступному році, але може і пізніше.
Поганий анекдот.
До того часу, треба мутити щось перспективніше
Поганий анекдот. До того часу, треба мутити щось перспективніше
Ага от тільки нема що мутить, Сова сюда і дивиться нехоче (їй краще по квартирам кинуть провод і косить бабло), а радіо інтернет дорого.
Да... ще довго придеться ждать... а з таким iнтернетом як зараз э, тiльки почту провiрить, а про закачку нема що й говорить...(((
Zyxel p660 коштував 170 грн. зараз вже більш як 300.
Дивлячись на швидкість проведення робіт думаю, що нескоро)))
Казали що в наступному році, але може і пізніше.
З такими темпами я ОГО небуду бачить ще года півтора це в кращому випадку, а модеми будуть по 600 грн.
Zyxel p660 коштував 170 грн. зараз вже більш як 300.Дивлячись на швидкість проведення робіт думаю, що нескоро)))
Казали що в наступному році, але може і пізніше.З такими темпами я ОГО небуду бачить ще года півтора це в кращому випадку, а модеми будуть по 600 грн.
модеми, як і інша техніка подорожчали коли впала гривня.....якщо за долар буде 10грн, то і знову ціни виростуть (хоча якщо отримуєш за свою роботу у доларах, то не все так страшно
)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
модеми, як і інша техніка подорожчали коли впала гривня.....якщо за долар буде 10грн, то і знову ціни виростуть
Проблема не в ціні модемів а якості телефонної лінії, якщо лінія буде нормальна
то можна вже і модем купувати це вже залежить від бажання, а погана лінія від Укртелекому
Поганий анекдот. До того часу, треба мутити щось перспективніше
Ага от тільки нема що мутить, Сова сюда і дивиться нехоче (їй краще по квартирам кинуть провод і косить бабло), а радіо інтернет дорого.
Залишається надіятись на нормальні ціни від мобільних операторів :-S
Залишається надіятись на нормальні ціни від мобільних операторів
Коли на горі рак свисне, тоді тільки мобільні оператори знизять ціни на інтернет (ну хібашно 4ж, я дивився тарифи і там є безлімітки на 512 і на 1 за досить непоганими цінами, але він тільки в Києві і то в деяких його районах).
....модеми, як і інша техніка подорожчали коли впала гривня.....якщо за долар буде 10грн, то і знову ціни виростуть (хоча якщо отримуєш за свою роботу у доларах, то не все так страшно
)
країна парадоксів - вартість уе збільшується - відповідно ростуть ціни. Але ж, б@я, коли вартість того же уе падає - ціни залишаються на тому ж рівні, що і були і при наступному скачку вартсті уе знову піднімаються. Де на@уй логіка? Як ви думаєте, якщо за доляр будуть давати 5 грн, то ціна модема стане така як була? - а косу вам в ребро!!
PS ціни ростуть тока от наглості наших вождів. Логічно - оскільки вартість уе росте, то мають підніматись ціни на іпортні товари, але ж ніхто навіть не заікнувся, що вартість імпортного товару, завдяки економічній кризі, в долярах суттєво впала і це мало б компенсувати ріст вартості уе.
країна парадоксів - вартість уе збільшується - відповідно ростуть ціни. Але ж, б@я, коли вартість того же уе падає - ціни залишаються на тому ж рівні, що і були і при наступному скачку вартсті уе знову піднімаються. Де на@уй логіка? Як ви думаєте, якщо за доляр будуть давати 5 грн, то ціна модема стане така як була? - а косу вам в ребро!!
PS ціни ростуть тока от наглості наших вождів. Логічно - оскільки вартість уе росте, то мають підніматись ціни на іпортні товари, але ж ніхто навіть не заікнувся, що вартість імпортного товару, завдяки економічній кризі, в долярах суттєво впала і це мало б компенсувати ріст вартості уе.
Все просто в 10-ку.
Хоч і не потемі але всерівно напишу:
Я замітив так само і за бензин, осінню 2008 ціна на А - 95 була за сім гривень курс долара 5,05 а ціна нафти на світових ринках 140 чи 160 доларів за барель (чи як там вони кажуть), у звязку з кризою ціни на нафту впали до 40 доларів за барель а в нас бензин впав лише на 1,5 грн. проте долар “виріс аж до 8 грн.”, от вам і логіка, ціна нафти впала в 3 рази а долар виріс на 50% і ціни знову поповзли вгору. А про газ (для автомобілів) в мене зовсім нема слів В КРАЇНІ БАРДАК ХТО ЩО ХОЧЕ ТЕ Й РОБИТЬ.
Ураааа. Порти з’явилися. 4 місяці чекаю підключення і невже сталось ДиВО