Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Заходи заплановані Сарненською міською радою відділом культури й туризму райдержадміністрації. Щоб не писати окремим коментарем, я свою думку дописав таким сіреньким кольором)) Якщо з чиєюсь думкою не збігається, то пишіть, цікаво буде почитати.
Мабуть заходи мало чим відрізняються від попередніх років, тому в СН і запрошували на свято 2008 року ![]()
9.00-«Дякуємо Тобі, Отче наш» - святкове богослужіння в храмах міста. Подячний
молебень за здоров’я та благополуччя мешканців територіальної громади від >міського голови. - скрізь просто собі проводять подячні молебні пишучи чи говорячи що вони з якоїсь нагоди, а от у нас в Сарнах треба ж дати назву ще й обовязково туда втулити, що молебень від міського голови
. Тобто як це від міського голови? Він у нас такий месія, що від нього прибуває здоров’я та благополуччя? Чи навпаки незважаючи на дії міського голови, щоб у нас було здоров’я та благополуччя? ))) Навіщо так себе піарити, тим більше на релігійних почуттях громади?..............................................................................
Повна версія на головній сторінці - http://sarny.info/site/entry/sarny-vidznachatume-svij-124-rik-vid-dnya-zasnuvannya/
[ Редаговано: 02 Серпень 2009 12:35 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
празднік наверно буде як всєгда “унилоє гавно”
9.00-
Підпис
![]()
празднік наверно буде як всєгда “унилоє гавно”
Всетаки воно саме таким і було, я тільки що прийшов, як йшов вже додому залишилися лише третина людей, “діджеї” грузили свою “стереосистему” на Газончик, площа вся в мусорі, куди неглянь бите скло та пластикові бутилки.
Не можу говорити 100%, але здається, якщо молебень “за щось” або “від когось”, то це платна послуга. І теоретично Ніколайчук міг її замовити, але практично, щось мені смішно, щоб він із своєї кишені платив
ну так по церковним прайсам то платна
але здається коли замовляють за щось, то в церкві да і взагалі не говорять від кого це
батюшка ж не каже...”За здоровя Васі від Саши”
просто напрягає те, що куди не глянь то скрізь тичуть “мера”, ніби і свято не міста, а мера......
Всерівно було свято Іллі, то в церквах і так була служба, а з днем міста вони можуть і так привітати, адже саме ці мешканці утримують їхні церкви....мабуть саме цим і підтверджується та агітація в московських церквах, коли вони тих хто не ходить до них в церкву (а відповідно і не несе туди гроші) називають розкольніками і те що це все від дявола))) єдина правильна церква це ніби московська)).....при чому всі розкольніки і католикі теж))
хоч салют був нормальний)))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Не можу говорити 100%, але здається, якщо молебень “за щось” або “від когось”, то це платна послуга. І теоретично Ніколайчук міг її замовити, але практично, щось мені смішно, щоб він із своєї кишені платив
ну так по церковним прайсам то платна
але здається коли замовляють за щось, то в церкві да і взагалі не говорять від кого це
батюшка ж не каже...”За здоровя Васі від Саши”
Дійсно, ти правий.
Піариться
площа вся в мусорі, куди неглянь бите скло та пластикові бутилки.
А так усе життя, тому що організаторам бракує розуму розмістити достатньо сміттєвих баків...
Якось воно буде, бо ще так не було, щоб ніяк воно не було.
Ярослав Гашек
1. Цікаво, чи хтось у владі над цим задумувався
2. Але й народ не подарунок. Наприклад, я не кину сміття на площі чи де б то не було.
1. У київській - так, у нас же ще не той рівень.
2. Ти - якраз подарунок:) Але є чимало таких, кому тяжко пронести пусту пляшку до смітника...
Ярослав Гашек
Так у нас виходить - то на площі збирається мітинг антиСЗМТК за екологію, то сама ж площа нагадує епіцентр екологічної катастрофи. Зате, я знаю, що свій вклад зробив.
Щодо пляшки, не розумію, як можна пити в натовпі “з горла”. Ясно, коли в кафе чи десь на природі. А серед людей - негарно у відношенні до оточуючих. ІМХО. Не даремно за кордоном штрафують, якщо в громадському місці соваєшся з пузирьком в руках, їси банан чи плюнув на тротуар. А для нашого бюджету це було б золоте дно!
Усе воно добре, але як? Як нам наблизитися до закордону? У них і на День міста виступають не остапи. Ми теж нічого не робимо, бо хіба місцева влада читає цей форум? А мешканці і так знають, що з Сарнами не так. Одначе гроші - на першому місці. Доки не буде нормальних зарплат і т.п., ніхто не підніматиме питання браку смітників...
Ярослав Гашек