Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Історія про загубленого малого що збирав ягоди

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Всі мабуть чули про те що у лісі 15-річний Степан Гомонець загубився під час збирання ягід. Його шукали три ночі та майже чотири дні, навіть по ТСН показували завдяки чому власне його і знайшли.
От тільки у офіційну версію про те що він випадково загубився і шукав дорого додому я не дуже вірю.

Ну як може загубитись 15-річний хлопець? Він же не весь час в лісі був, перейшов дві річки і хто зна скільки доріг, в тому числі і залізничну колію.
Нормальна реакція людини, це вийти з лісу на дорогу і вже прямувати по дорозі.
Тим більше переходив він річки ж не в брід, а через мости, які зазвичай находяться біля населених пунктів. І що він не бачив що він переходить Горинь яка знаходиться явно не в тій стороні де дім?
Я думаю хлопець навмисно втік, а таку історію придумали щоб батьків не притягнули ні до якої відповідальності...

Навіть і історії того як він загубився теж відрізняються тут він:
— До обіду вони з братом назбирали відро ягід. Потім йому стало зле. Степан сказав, що відійшов за сто метрів від воза, приліг у траву і заснув, — каже Ганна Гега. — Прокинувся лише вранці. Тому коли рідні кликали його, хлопець не відгукувався. Вони шукали Степана до о пів на дев’яту вечора, за годину вже приїхали додому і дали мені знати.
а тут вже він:
Степан розповів, що коли його тітки з братом збирали ягоди, він залишався біля підводи. А коли відійшов від неї на кілька метрів, то злетів у крутий яр. Дуже забився та знепритомнів. Він не чув, як його шукали, а коли отямився та зумів вибратися з яру, то ні тіток, ні брата вже не побачив, отож пішов шукати дорогу додому

Або втік сам можливо просто на щось образившись або просто зїв якогось галюциногенного гриба і його так одурманило hmmm і про гриби не хотіли говорити, бо вже всі сарненські поїхали б їх шукати)))) думаю такими дозами не їли б))

...але в будь-якому випадку добре що ця історія зі щасливим кінцем

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

Три дні ходив, бачив багато людей в лісі і нідокого не підійшов а їв самі ягоди та вишні (ну може ще щось я не знаю)в 15 років це не соромязливість а явні проблеми або в сімї або з головою. Краще щоб був перший варіант, його простіше вирішити.

Підпис

signature_image