Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
Може хтось знає скільки зарез коштує маршрутка на біле озеро, або замовити буса ???
Може хтось знає скільки зарез коштує маршрутка на біле озеро, або замовити буса ???
15 грн....а бус замовити хз, здається 25грн з чоловіка....але от маєм скоро їхати на фестиваль, то обіцяли за 20грн
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
15 грн....а бус замовити хз, здається 25грн з чоловіка....але от маєм скоро їхати на фестиваль, то обіцяли за 20грн
Я хочу їхать з компанією з 6 чоловік, на декілька днів. Ми хочемо поїхати в пятницю вранці а виїхать звідти в неділю. Як туди доїхать ???
Я хочу їхать з компанією з 6 чоловік, на декілька днів. Ми хочемо поїхати в пятницю вранці а виїхать звідти в неділю. Як туди доїхать ???
Саме краще звичайно що своєю машиною, але як варіант можна до когось “прибитись” може ще хтось буде їхати бусом......або наприклад в СН є оголошення про поїздки на Біле, ну у них буси десь від 16 місць, але вони можуть наприклад везти 2-3 різних компанії, треба звонити домовлятись
одне оголошення:
18-27 місць - тел. 80509398487 і ще один номер 80509832478
і інше оголошення:
16-26 місць - тел. 3-44-00 і 80506615184
...........
можна ще глянуть на автовокзалі розклад маршруток які їдуть на Біле і вже добиратись з автовокзалу....але так гірше, хто зна як там буде у вихідні дні з місцями....
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
budulay, а коли фестиваль?
точно не знаю, мав бути на ці вихідні, але кажуть що перенесли на наступні.... ми то вже настроїлись на ці їхать, будем самі собі фестиваль влаштовувати %) ![]()
точно не знаю, мав бути на ці вихідні, але кажуть що перенесли на наступні.... ми то вже настроїлись на ці їхать, будем самі собі фестиваль влаштовувати %)
А чим думаєш їхіть. І на скільки днів ???
точно не знаю, мав бути на ці вихідні, але кажуть що перенесли на наступні.... ми то вже настроїлись на ці їхать, будем самі собі фестиваль влаштовувати %)
А чим думаєш їхіть. І на скільки днів ???
Думали завтра і до неділі, але погода якась ненадійна...(дві легкові машини)
фестеваль на білому буде 29 і 30 липня
фестеваль на білому буде 29 і 30 липня
Це вродіби попадає в будні дні, і це тупо.
Хто знає скільки коштує оренда будинка на декілька днів ???
Хто знає скільки коштує оренда будинка на декілька днів ???
Мене теж це цікавить. І контакти.
Мене теж це цікавить. І контакти.
Я узнав що оренда будинка на Білому коштує 45 грн. на суткі з сніданком. А з 3 разовим харчуванням 110 грн. От тільки я незнаю це ціна з 1 людини чи з будиночка, і ще я незнаю чи це дійсно правдива інформація. От тільки ніяких контактів щоб замовити в мене немає.
Шукав по сабжу в Яндексі. Нічого.
Натрапив на таку цікаву інфу.
А що вузькоколійка ще працює? Бо я чомусь думав, що там вже все заглохло
Натрапив на таку цікаву інфу.
Нам такий варіант непідходить. Найголовніша причина такої “поїздки” це те що вона буде проходити на початку вересня, та буде починатися з Києва.
А що вузькоколійка ще працює? Бо я чомусь думав, що там вже все заглохло
Її ще називають “кукушка”, і вона досі працює, її навіть якось показували по ТСН на 1+1.
[ Редаговано: 26 Липень 2009 00:07 by dmav ]
Натрапив на таку цікаву інфу.Нам такий варіант непідходить. Найголовніша причина такої “поїздки” це те що вона буде проходити на початку вересня.
Так я не про те. Там і інфа швидше за все вже застаріла і не актуальна. Мене зацікавили поїздки вузькоколійкою і те що народ аж з Києва набирають.