Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Сайт и его содержание???? ((((((

Всього повідомлень 6

Зареєстрований 2006-03-08

ПП

Ребята по сайту можно и про город судить и про жителей города!!!!
Если вы взялись че то делать так делайте или просто не позорьте себя и жителей!
А то по вашим форумам и коментам в них делаешь не очень лесные выводы((((((
А фотки (((((((( А темы (((((((( А дизайн(((((((( Исправляйтесь если можете))))))

Всього повідомлень 1

ПП

Ну ты и умник!?? А как на-счет самому научиться писать грамотно? И вообще, че закрылся под “ветром”, замечания делаешь, сам бы чего-то сделал или совет дельный дал.

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

VETER - 08 Березень 2006 12:40

А фотки (((((((( А темы (((((((( А дизайн(((((((( Исправляйтесь если можете))))))

Ну раз уже вирішив критикувати сайт, то можна було написати і поконткретніше))) що саме тобі не подобається?, а то ти із своїм постом схожий на одну партію, її назву і лозунгі - типу “Незнаємо, як але НЕ ТАК”

...Исправляйтесь если можете))))))

Виправляйся, якщо зможеш)))) інакше через декілька днів просто видалю цю тему

Ну ты и умник!?? А как на-счет самому научиться писать грамотно? И вообще, че закрылся под “ветром”, замечания делаешь, сам бы чего-то сделал или совет дельный дал.

fanny можливо я і не прав, але якось вже дуже бідозріло ви обоє пишете із одного айпішніка))))

ЗІЖ pivcenter.com.ua - це буде сайт Північ-центру???)))))))))))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Всього повідомлень 6

ПП

И что Пивнича сайт может и вправду...))))) Но вместо тго что бы следить за аипишником время зря тратя, зашли бы на продвинутые сайты и для начала там темы для обсуждения посмотрели )))) А то ихмо альфа или Каштан(((( Господа отстой а не темы(((( Неужто и поговорить не очем более сурьезном или более веселее темы и пользователей и гостей на сайт найти и привлечь??????)))) А кто же знает то про вас и где креатифффф, где полет .... ГДЕ ?????? Вот и мучает вопрос????? Если взялся за рульььь рулииии ... А не просто так ....((((((

Всього повідомлень 6

ПП

Виправляйся, якщо зможеш)))) інакше через декілька днів просто видалю цю тему

Эт просто удали и головняка меньше станет)))))
Куда более сложнее задачку решить))))) !!!!!
Доказать и себе и другим что стоишь чяго нибудь, не ставая в позу (поверь в ней тебе не оч приятно будет)!!!!
Если админ и профи ты все наши сомнения просто через время Х развеять сможешь!!!
Хотя ТЕБЕ решать стоиииит иль НЕТ!!!!!
Решай!!! А тему грохнуть и самое главное ниикто это даже не заметит!!! Была тема и сплыла!!!!
Решай!!!! Все зависит от силы духа и желания!!!!!
Удачи))))))))  Стать тебе замеЧАТЕльным!!!!
Добиваясь побед каждый день!!!!!!

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

budulay - 09 Березень 2006 03:30

ЗІЖ pivcenter.com.ua - це буде сайт Північ-центру???)))))))))))

і робитиме його кулхацкер Маззі smile

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

VETER - 09 Березень 2006 23:27

...Но вместо тго что бы следить за аипишником время зря тратя, зашли бы на продвинутые сайты и для начала там темы для обсуждения посмотрели )))) ...

ой ну не сміши, можливо краще просвітиш нас і даси на лінки на “продвінуті” сайти, а то ми тут в своєму селі тільки на народівських сайтах і вісим...

...А то ихмо альфа или Каштан(((( Господа отстой а не темы((((

Сайт/форум про місто, отже і теми стосуються міста

...Неужто и поговорить не очем более сурьезном или более веселее темы и пользователей и гостей на сайт найти и привлечь??????))))

потенційними користувачами в основному є сарненчани, але в нас в Сарнах мало хто буде сидіти і спілкуватись на одному форумі витрачаючи свої гроші. гостей привернути? я звичайно можу підняти рейтинг (тиц, пейджранк), оптимізувати сторінки під пошукові сторінки, але толку від тих користувачів які зайдуть на 1-3 сторінки? накрутити лічильник чи банер? думаю воно то не варте, для мене краще аби траф (який постійно збільшується) витрачався на потенційних користувачів (сарненчан), а не “одноразових”

...А кто же знает то про вас и где креатифффф, где полет .... ГДЕ ?????? Вот и мучает вопрос?????

Взять балончиком десь в центрі Сарн написать адресу сайту? тоді про нього точно будуть знати всі))) а весь креатив із моєї сторони залежить від активності сайту/форуму....є якась активність відразу зявляються нові плани, немає активності, то немає і бажання підтримувати сайт. Так дійсно є декілька користувачів, які не лінуючись  можуть написати декілька повідомлень ( за що їм великий респект), але їх дуже мало, і така ситуація не тільки із цим форумом, а й з іншими, які ледве дихають.

...Если взялся за рульььь рулииии ... А не просто так ....((((((

Якій руль? Я нізаякий руль не брався і някої вигоди із сайту немаю. Просто не влаштовувало, те що робили до цього інші адміни сарненських сайтів, от саме тому я взявся зробити свій варіант. Варіант того яким приблизно  на мою думку має бути сайт про Сарни, але так вийшло що Fanta запропонував перекинути сайт на цей хостінг.....от так все і почалось

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

VETER - 09 Березень 2006 23:41

Эт просто удали и головняка меньше станет)))))
Куда более сложнее задачку решить))))) !!!!!
...

ти просто мене не зрозумів, або просто не схотів зрозуміти, я мав на увазі, що якщо більше від тебе повідомлень в цій темі, то я її удалю, як “мусорну тему”, типу - насрав, втік і не повернувся

...
Доказать и себе и другим что стоишь чяго нибудь, не ставая в позу (поверь в ней тебе не оч приятно будет)!!!!
...

хм незнав... цікаво, а звідки ти знаєш про позу?

...
Если админ и профи ты все наши сомнения просто через время Х развеять сможешь!!!
Хотя ТЕБЕ решать стоиииит иль НЕТ!!!!!
Решай!!! А тему грохнуть и самое главное ниикто это даже не заметит!!! Была тема и сплыла!!!!
Решай!!!! Все зависит от силы духа и желания!!!!!
Удачи))))))))  Стать тебе замеЧАТЕльным!!!!
Добиваясь побед каждый день!!!!!!

Якій нах профі? сайт не створювався за гроші, і за його утримання також нічого не платиться, як і за адміністрування сайту СТУДЕНТАМИ

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 214

Зареєстрований 2005-12-16

ПП

ну от і цей сайтец почина потихеньку “скручуватись”...  шкода, він мені подобався напочатках своєю оперативністю

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Keis - 06 Травень 2006 18:01

ну от і цей сайтец почина потихеньку “скручуватись”...  шкода, він мені подобався напочатках своєю оперативністю

він “скручується” для того щоб народитись на новому домені, з новим дизайном і контентом  LOL
..а якщо чесно, то дуже важко щось робити постійно і дивитись як це майже нікому не потрібно, і звичайно через деякий час опускаються руки  downer

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 214

Зареєстрований 2005-12-16

ПП

..а якщо чесно, то дуже важко щось робити постійно і дивитись як це майже нікому не потрібно, і звичайно через деякий час опускаються руки  downer

це точно... і незрозуміло чому так трапляється ніби і народу сарненського по всьому світі вистачає з одного боку, а з іншого ніби пофіг всім все...

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

Чуєш Ти лось задрипаний - завалі свій отвір!
Ти тіпа критік апупений? Покажи шо ти в цоьму житті зробив  а то пі...ть всі можуть!
якщо теми ацтойні то почавби хоть 1 неАЦТОЙНу тему!

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Proverka - 16 Червень 2006 11:34

Чуєш Ти censored
Ти тіпа критік апупений? Покажи шо ти в цоьму житті зробив  а то пі...ть всі можуть!
якщо теми ацтойні то почавби хоть 1 неАЦТОЙНу тему!

Proverka - полегше на поворотах!

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com