Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Політика → Тема
ладно, розслабтесь, навіщо так нервуватись, побережіть здоров”я. Я проти вас нічого не маю.я розумію, що собака буває кусачою тільки від життя собачого... все тема закрита.
PS Я вам не дєточка.
ладно, розслабтесь, навіщо так нервуватись, побережіть здоров”я. Я проти вас нічого не маю.я розумію, що собака буває кусачою тільки від життя собачого... все тема закрита.
ПС Я вам не дєточка.
Видно ця стаття розійшлась по Сарнах , бо коли я сьогодні стригся, то мені перукарша розповідала про це, так що нас читають ))))
ПС Я вам не дєточка.Видно ця стаття розійшлась по Сарнах , бо коли я сьогодні стригся, то мені перукарша розповідала про це, так що нас читають ))))
ні, шановний, для цього не обов”язково читати наш форум. це вже й по ТВ обговорювалось
Стаття виглядає правдоподібно. Механізми доведення країн до банкрутцтва залишаються одні і тіж, чи в Південній Амераці, чи в Східній Європі, можливо враховуються певні національні особливості. А в “добрих намірах” МВФ я ніколи не сумнівався)
Что не убивает, то закаляет!