Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Реален ли Аргентинский путь для Украины?

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

ладно, розслабтесь, навіщо так нервуватись, побережіть здоров”я. Я проти вас нічого не маю.я розумію, що собака буває кусачою тільки від життя собачого... все тема закрита.
PS Я вам не дєточка.

[ Редаговано: 28 Лютий 2009 17:33 by Марго ]
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Марго - 28 Лютий 2009 14:29

ладно, розслабтесь, навіщо так нервуватись, побережіть здоров”я. Я проти вас нічого не маю.я розумію, що собака буває кусачою тільки від життя собачого... все тема закрита.
ПС Я вам не дєточка.

Видно ця стаття розійшлась по Сарнах , бо коли я сьогодні стригся, то мені перукарша розповідала про це, так що нас читають ))))

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

MaraviXer - 28 Лютий 2009 14:36
Марго - 28 Лютий 2009 14:29

ПС Я вам не дєточка.

Видно ця стаття розійшлась по Сарнах , бо коли я сьогодні стригся, то мені перукарша розповідала про це, так що нас читають ))))

ні, шановний, для цього не обов”язково читати наш форум. це вже й по ТВ обговорювалось

РангРанг

Всього повідомлень 30

Зареєстрований 2007-10-16

ПП

Стаття виглядає правдоподібно. Механізми доведення країн до банкрутцтва залишаються одні і тіж, чи в Південній Амераці, чи в Східній Європі, можливо враховуються певні національні особливості. А в “добрих намірах” МВФ я ніколи не сумнівався)

Підпис

Что не убивает, то закаляет!