Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
скажіть будь-ласка, чому наші чоловіки так бояться одруження і чому думають що жінка після одруження стає “монстром”???????????? ![]()
я умная, потому что очень скромная, поэтому такая красивая ![]()
скажіть будь-ласка, чому наші чоловіки так бояться одруження
Бо вони ще не готові до цього
і чому думають що жінка після одруження стає “монстром”????????????
Ну це треба в жінок спитати чому вони стають монстрами )))
мабуть бо відчувають себе уже впевненими за штампа в паспорті і можна показити свою суть ))))
скажіть будь-ласка, чому наші чоловіки так бояться одруження і чому думають що жінка після одруження стає “монстром”????????????
Чоловіки не бояться одруження, просто їх трішки насторожує і відштовує те що жінки дуже зосереджуються на одруженні. ![]()
Мені здається якщо між людьми виникли міцні стосунки, то необовязково їх відразу ж закріплювати штампом в паспорті.
Хоча якщо вони дозріють до того щоб мати спільних дітей, то тут 100% потрібно офіційно скріплювати ці стосунки.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
скажіть будь-ласка, чому наші чоловіки так бояться одруження
Бо вони ще не готові до цього
і чому думають що жінка після одруження стає “монстром”????????????Ну це треба в жінок спитати чому вони стають монстрами )))
мабуть бо відчувають себе уже впевненими за штампа в паспорті і можна показити свою суть ))))
те саме можна і про чоловіків сказати...вони можуть таке показати про що жінка ніколи і не підозрювала до одруження...так шо ненада гнать на жінок шо вони стають монстрами бо ви самі ними стаєте (ну не всі) але буває...
те саме можна і про чоловіків сказати...вони можуть таке показати про що жінка ніколи і не підозрювала до одруження...так шо ненада гнать на жінок шо вони стають монстрами бо ви самі ними стаєте (ну не всі) але буває...
То чому ж жінки так хочуть цього одруження? ![]()
Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.
То чому ж жінки так хочуть цього одруження?
у кожної різні наміри_)))) ![]()
у кожної різні наміри_))))
А чоловіки хочуть тільки одного... Десь я таке чув ![]()
Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.
у кожної різні наміри_))))
А чоловіки хочуть тільки одного... Десь я таке чув
я тоже чула)
ну ти і цікава!!!
Одруження бояться не тільки чоловіки, але і жінки.
На мою думку стосунки не потрібно псувати штампом в паспорті.
Точно , треба плодити байстрюків і жити як хочеш , з ким хочеш і скільки хочеш. Все для себе!!!!!!!!!
ну ти і цікава!!!
Одруження бояться не тільки чоловіки, але і жінки.
На мою думку стосунки не потрібно псувати штампом в паспорті.
да я цікава))
шось я ще не зустрічала таких жінок які бояться одруження, можливо покищо не хочуть але не бояться...от мені цікаво чим штамп портить стосунки?? це тупо...що багато хто думає що якийсь штамп в паспорті попсує стосунки... ![]()
Точно , треба плодити байстрюків і жити як хочеш , з ким хочеш і скільки хочеш. Все для себе!!!!!!!!!
ну Ваша логіка мужска мене не дивує...)
Ти знаєш мене також.......
женюсь тільки раді секса в будь-який день ![]()
женюсь тільки раді секса в будь-який день
Удачи... Может когда-то и повезет... Когда борода вырастет. Т.к. пост обличает в тебе, простите за некорректное обращение, малолетнего дрочера. Подрастешь - поймешь. Тчк.
People - shit! Shape may differ but the taste is the same (c) Sephiroth
http://img253.imageshack.us/img253/4676/f531490c3680cv7.jpg
Moment of laxity spawns a lifetime of herecy. Never forgive, never forget.
http://img301.imageshack.us/img301/8596/72619729jk6.jpg
Salvation is not what I’m seekin’ (c) Another Animal
http://3pix.ru/counter/counter.png
женюсь тільки раді секса в будь-який день
ахаха...ппц...мда..шоб займатись сексом не обов`язково для цього жениться)