Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
звичайно це плюс що сам вибираєш і все таке.... але я не один такий кого реально бісять оці жувачкі чи гавняні цукеркі на здачу, я як на них гляну то і незнаю навіщо мені їх брати, бо оцей польській хімікат страшнувато їсти)))
Теж знайоме. Ще коли не повертав їм цукерки назад, якось надибав в кишені, почав їсти. А потім випадково пробігся очима по етикетці Е...Е...Е...Е... Зразу ж викинув. Часом виникає бажання заставити касиршу саму їх поїсти.
[ Редаговано: 28 Жовтень 2009 22:39 by Flash ]звичка-звичкою, але чомусь в усіх супермаркетах тіпа: Велика Кишеня, Сільпо, Вопак товар знаходиться саме в тому місці, де ти його й шукаєш - це називається правильний мерчендайзинг!!!!
тут в крапку)) дійсно, викладка неахті. Можливо саме через це там не скуповуюсь (виключення алкоголь - заскочив, вибрав побиріку шо нада і вискочив)
Новий прикол від Оксамиту. Заходжу якось ввечері - на касі сидить охоронець, а касирша робить йому масаж плечей. ІМХО повна зневага до покупців
FLASH я бачу ти часто туда заходиш, значить тобі нравиться!!! і не задовбуй народ з тупими відповідями і запитаннями, уже харить!!!!!!!
)))) на те і є форум та цей розділ, щоб робити обслуговування кращим )) А щодо виявлених недоліків, то це думка народу, до якої потрібно прислухатись та робити висновки!!
А ти, що той охоронець?
Зареєструвався, щоб лиш це написати. На більше не хватило клавіш? Так читай газети і не парся! Ніхто тебе тут читати не примушує
В Оксамиті буваю рідко (тільки за браком часу), але як бачиш, гарних слів мало.
Щодо того, що тебе харить, так звертайся до кваліфікованих лікарів - допоможуть, чи хоч сходи в аптеку купи що-небудь.
І почитай правила розділу та форуму.
ЗІЖ. Здається budulay мав рацію, коли казав про реєстрацію по запрошеннях.
Добре , що тільки масаж, я б не здивувався якби ще ,щось робили
звичайно це плюс що сам вибираєш і все таке.... але я не один такий кого реально бісять оці жувачкі чи гавняні цукеркі на здачу, я як на них гляну то і незнаю навіщо мені їх брати, бо оцей польській хімікат страшнувато їсти)))
Теж знайоме. Ще коли не повертав їм цукерки назад, якось надибав в кишені, почав їсти. А потім випадково пробігся очима по етикетці Е...Е...Е...Е... Зразу ж викинув. Часом виникає бажання заставити касиршу саму їх поїсти.
Я їх і не беру, я хоч там і рідко буваю, але мене це напрягає, і якщо вони мені їх хоч ще раз їх впарять, накатаю заяву в захист споживачів, хай розбираються....для доказу ще й зніму приховано весь процес впарбвання.....
Можна сказати гроші не великі, да там якихось пару копійок (в моєму випадку останній раз було 30коп), але справа не в грошах (хоча порахувати, якщо так розвести наприклад 100 чол по 30коп = 90грн в день лівака) а хоч в якомусь нормальному сервісі і повазі до покупців....
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю