Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Оновлений “ОКСАМИТ”

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 40

Зареєстрований 2009-05-18

ПП

З іншого боку, це ж смішно: горлати про порушення своїх прав через те, що тобі не дали 2 копійки решти... Виходить, що норма контролю таки є, добре, але от застосовувати її - то смішно)

Підпис

Якось воно буде, бо ще так не було, щоб ніяк воно не було.
Ярослав Гашек

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

Ніби й смішно. Але, коли це відбувається щодня, то вже починає дратувати. А потім виходить, там недодали, там нахамили, там проігнорували, а ввечері прийшов додому і слухаєш по ТБ у якій демократичній і правовій державі ми живемо. А права так і лишаються на папері. Ну, там для ЄС, чи ЄБРР. Ось, тут, бачите? Є! Написано! Так, що дайте ще грошей.

ЗІЖ. Стикався з тим, що замість 80 коп. здачі давали жувачки, а це вже точно не смішно. Тож періодично напрягаю касирів, коли сунуть мені цукерки.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

Сьогодні помітив, що в них ще й ціна на касі не відповідає тій, що на ціннику.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 4

Зареєстрований 2009-10-26

ПП

Не можу зрозуміти ,що вас більше хвилює ,зіпсовані продукти в магазині чи новий будинок...?

Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

тут про новий будинок ніхто вже й не згадує!!!! А турбує те, що ціна н відповідає заявленій та й якість не дуже!!! Крім того розташування товарів ДУЖЕ хаотичне, я не можу собі щось найти без допомоги продавців (і не лише я, а вже багато хто скаржився на це)

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 4

ПП

А в якому магазині ціни відповідають якості товару...?Може у Вопаку?А що до розташування товару діло звички.Нарахунок здачі решти цукерками та сірниками повністю з вами згідна...

Аватар

Всього повідомлень 915

ПП

звичка-звичкою, але чомусь в усіх супермаркетах тіпа: Велика Кишеня, Сільпо, Вопак товар знаходиться саме в тому місці, де ти його й шукаєш - це називається правильний мерчендайзинг!!!! А от у оксамиті скільки не шукай потрібного товару, а він ніяк не знаходиться!!!!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

imon4ik - 26 Жовтень 2009 20:03

звичка-звичкою, але чомусь в усіх супермаркетах тіпа: Велика Кишеня, Сільпо, Вопак товар знаходиться саме в тому місці, де ти його й шукаєш - це називається правильний мерчендайзинг!!!! А от у оксамиті скільки не шукай потрібного товару, а він ніяк не знаходиться!!!!

Якось не звертав на це уваги. Але дійсно часом у пошуках чогось намотуєш кілька кіл навколо прилавків.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 4

ПП

Ну ви не рівняйте Оксамит з Великою Кишенею і доречі коли ви були там в останнє? Напівпусті полиці...)

Аватар

Всього повідомлень 915

ПП

Велика Кишеня не одна в Україні!! Це мережа!!! ЯЧ там останній раз тиждень тому в Києві!!! Це раз, а по друге - завжди треба розвиватись і ми тут пишемо не для того аби когось засрати, а для того щоб обслуговування ставало кращим і власники торгових закладів чули думку народу!!!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 4

ПП

Як на мене в Оксамиті стало кращє ніж було раніше!!!Даже те що потрібний товар береш сам,а не чекаєш продавця який тебе не помічяє.

Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

Зате там є охоронці (занадто круто звучить для тих пацанів, що там ходять), які можуть стояти посеред вузького проходу і навіть не відійти, коли треба біля нього пройти. Враження, що покупців він не помічає, доки плечем не штурхонеш, щоб пройти.

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Оксами вже не той це факт!

Мене ще бісить розділення по приміщенням - алкоголь і хавка

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 208

Зареєстрований 2007-09-21

ПП

Fanta - 27 Жовтень 2009 07:46

Мені це також неподобається, але якщо розібратися то алкоголь має бути окремо від загального товару (ну крім супермаркетів) але це неудобно коли добре скупляєся, спочатку продукти а потім алкоголь.

Squirrel - 26 Жовтень 2009 21:06

Як на мене в Оксамиті стало кращє ніж було раніше!!!Даже те що потрібний товар береш сам,а не чекаєш продавця який тебе не помічяє.

Можливо і так, але хотілосяб щоб він був ще кращим !!!

[ Редаговано: 27 Жовтень 2009 14:43 by Fanta ]

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Fanta - 27 Жовтень 2009 07:46

та да особливо якщо багато всього і там і там купляти, то взагалі не зручно

Squirrel - 26 Жовтень 2009 21:06

важко сказати кращий не кращий, просто не той smile комусь більше подобаються маркет, комусь просто магазин....як магазин був нормальний, а от до маркета не дотягує розділленям кас і маленьким приміщенням, проходи як для китайців)))

звичайно це плюс що сам вибираєш і все таке.... але я не один такий кого реально бісять оці жувачкі чи гавняні цукеркі на здачу, я як на них гляну то і незнаю навіщо мені їх брати, бо оцей польській хімікат страшнувато їсти)))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю