Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
_Де вони знаходять таких собак для роботи в магазині? Говорити не вміють. Тільки гавкають. І це в магазині в центрі міста??? Who let the dogs out?
А ты в Визит зайди!!!!И ты тогда поймеш——где собаки,а где так себе дворняшки не болше!!!!!
_Я дивуюсь рівню сервіса деяких наших закладів. Куди дивляться власники? Їм все рівно?
_Де вони знаходять таких собак для роботи в магазині? Говорити не вміють. Тільки гавкають. І це в магазині в центрі міста??? Who let the dogs out?
на рахунок собак, то ще не стикався, але слова скрізь зуби “Дякуємо. Заходьте ще” звучать трохі вороже.....мабуть вирішили перейняти досвід Вопака? але ж якщо такі продавці самі не хочуть говорити, то хай вже їх власник і не заставляє, а то ці слова зовсім по інакшому звучать
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
В Оксамиті дуже часто посилаючись на відсутність копійок дають здачу дешевими цукерками. Так от дружина поклала їх в гаманець, а коли в неї наступного разу попросили 10 копійок - дала їм дві цукерки. Взяли нічого не сказавши. Я угарав. Тепер в нас діє регіональна валюта!
передомной постал вопрос
почему люди из нормального магазина делают пародию на маркет? вить можнож было б работать и дальше потойже системе так они ещё больше себе наложыли гемороя там и так мало места алкоголь теперь отдельно, мне кажется что ето полная бредятина а не маркет я даже его нехочю называть мини и упаси БОЖЕ супер да и выбор к томуже шокирует
Ну, вот на каком языке Вы пишете - так они и работают.Правильней былобы: Передо мной встал вопрос:”Почему люди из нормального магазина делают пародию на Маркет?”Ведь можно былобы и т.д... А, вобщем - то, мы с Вами согластны.
Не кваліфіковані продавці в “Оксамиті” - не головна біда. На полицях цього магазину дуже багато зіпсованих товарів!!!!!!! Принаймі я, “обпікся” за короткий термін вже двічи(тухлі крабові палички та кефір замість молока).
Ганьба!!!Куди дивляться власники цього магазину?-Мабуть на будівництво “чудо -хатинки” на вул. Московська.
Не кваліфіковані продавці в “Оксамиті” - не головна біда. На полицях цього магазину дуже багато зіпсованих товарів!!!!!!! Принаймі я, “обпікся” за короткий термін вже двічи(тухлі крабові палички та кефір замість молока).
Ганьба!!!Куди дивляться власники цього магазину?-Мабуть на будівництво “чудо -хатинки” на вул. Московська.
просто треба було підійти і обміняти товар, правда якщо чек залишився
просто треба було підійти і обміняти товар, правда якщо чек залишився
Та обміняв би, якби була звичка зберігати касові чеки. Але, в принципі,що там роблять гнилі товари? Це ж не Секонд Хенд!!!
Якщо в новому Оксамиті так багато недоліків то неходіть туди. Набагато краще пройтися ще 5 хв. і зайти у Вопак, там і ціни і якість та що треба.
Ну. якщо Вам небагото років...можливо і пройтись.
Пишу не про себе.
Якщо в новому Оксамиті так багато недоліків то неходіть туди. Набагато краще пройтися ще 5 хв. і зайти у Вопак, там і ціни і якість та що треба.
ну не завжди хочеться іти 10-15 хв, як через відстань так і інколи буває і через погоду на вулиці....а товар таки у Вопаку свіжіший
Мені здається основний прибуток Оксамиту іде з алкогольного відділу не в останню чергу і через те що там поряд Візіт...але що саме більше вражає це те що в Оксамиті на Ура продають алкоголь і цигаркі дітям (у Вопаку нещодавно на власні очі бачив, як на касі одного малого попросили занести літрову бутилку пива на місце)))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
ну не завжди хочеться іти 10-15 хв, як через відстань так і інколи буває і через погоду на вулиці....а товар таки у Вопаку свіжіший
Ні, всетаки краще трохи пройтись, ніж їсти дорогі просрочені продукти.
Мені здається основний прибуток Оксамиту іде з алкогольного відділу не в останню чергу і через те що там поряд Візіт...але що саме більше вражає це те що в Оксамиті на Ура продають алкоголь і цигаркі дітям (у Вопаку нещодавно на власні очі бачив, як на касі одного малого попросили занести літрову бутилку пива на місце)))
Ну ради алкоголю можна і в Оксамит. Шансів купити просрочений продукт дуже малі.
А роздають алкоголь малолітнім тому що в них малі продажі, або потрібно кучу бабла на свою нову хату, от і намагаються заробити якомога більше.
???????????? ???????????? ???????????, ?? ?????????? ??????????? ?????????? ?? ????????? ?????, ????????? ??????? ??????????? ? ?. 2.13 ????????? ??? ??????? ??????? ???????? ? ???????????? ?????? ? ???????, ????????????? ?????????? ????????? ??? ??? 15.12.2004 ?. ? 637. ???????? ?????????? ????? ????? ??????????? ??? ?????????? ????????? ????????? ?????? ????????? ??????? 1642 ??????? ??????? ??? ??????????????? ??????????????. ? ???? ????? ?? ?????? ?????????? ?????????? ?????? ?? ????????? ?????? ??????? ??????? ???????? ? ??????? ??? ?????? ?? ?’????????? ????????????????? ????????? ??????? ????????. ??? ???????????? ????? ???????? ???????? ???????? ???? ?????? ???????????????? ???????? ?????? ??? ?????? ?? ???????? ????????????????? ????????? ??????? ????????.
?????? ?? ?????? ??????????????, ??? ??? ?????? ???Підпис
![]()
Ніколи про таке не чула! Дякую, Flash! А хто повинен стягувати штраф? Не громадяни ж? А міліцію викликати - то якось несерйозно... Чи, можливо, я не права.
Якось воно буде, бо ще так не було, щоб ніяк воно не було.
Ярослав Гашек
Ніколи про таке не чула! Дякую, Flash! А хто повинен стягувати штраф? Не громадяни ж? А міліцію викликати - то якось несерйозно... Чи, можливо, я не права.
З того, що зміг знайти в неті - виходить, що потрібно звертатися до управління захисту прав споживачів або як мінімум відмітитись у книзі скарг і пропозицій. Коротше, як завжди нервів вимотаєш більше, ніж воно того варте. Інший варіант, якщо дозволяє наглість і тебе не можна переговорити - визивати міліцію і репетувати про порушення твоїх прав і т.д. Доводилось таке бачити, досить дієве. Але, повторюсь треба дуже добре вміти “загрузити” і в жодному разі не відступити.